73

Томас

преди 12 години

109Никога това извращение няма да бъде прието за нормално - запомни - никога, Само много души ще бъдат погубени поради факта, че са се предали на греха.

72

Томас

преди 12 години

109А знаеш ли, че скоро е пришествието на Христос и нищо нечисто няма да остане след това?

71

Мурджо

преди 12 години

Ще ида на парада с цел - да си намеря две лесбийки да си правим тройка!

70

Ваштамама

преди 12 години

къде е тоя с мустачките??????? Не могат ли да си се пръцат без да си вят разпорените дупки пред децата на улицата?????

69

Това е

преди 12 години

Разберете че гей паради ще има докато не спре да смята че хомосексуалността е нещо ненормално, докато има хора с псевдоним "хомофоб", докато не се приема 2ма души от същия пол спокойно да могат да заявят връзката си било то държейки се за ръка на улицата и т.н. И като не ви харесва гей парада, не ходете. И на мен не ми харесват грозните ви мутри и не ги гледам. ТОЛКОВА Е ПРОСТО. Веднъж в годината, за няколко часа се организира. И като плашите с хетеро парад, направете го, никой не ви спира. Аеее

68

Гошо

преди 12 години

Всички п*дали в затвора бе .......

67

ДО 83

преди 12 години

Парада го правят за да покажат и за да разбере народа кои са гейове.

66

Анонимен

преди 12 години

ас нали казах долу че простират защото се чустват дескременираниискат да ги приемеме такива както сада не се срамуваме от детето си когато видим двама гая да се целуват на паркада кажем на децата че това е нормално нещо и няма нищо в това да си хомосексауалиств пашапортите да има избор на пол повече от двенапримерно пол жена да има пол лесбийкада се показват филми с гайове по телевизиятада няма срамно в това да си гай'хората ако не се чустваха дескременирани нямаше да правят стачка

65

Томас

преди 12 години

88Не е болест - не се подлъгвай - а човек решава да се поддаде на греха и с "болестта" само си намират оправдание

64

прост гей

преди 12 години

миналата година голям гей парад стана,само не разбрах защо всички гейове бяха се облекли в полицейски униформи

63

МЕРАКЛИЯ

преди 12 години

ОТНОВО ПРЕДЛАГАМ-ДАЙТЕ ДА ГИ ОПЪНЕМ НАСРЕД ПАРАДА ДА ВИДИМ НАИСТИНА ЛИ СА *** ИЛИ САМО СЕ ПРЕСТРУВАТ ЗАРАДИ ПАРИТЕ, КОИТО ИМ ДАВАТ СВЕТОВНИТЕ ***. ТА ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ ГИ БИЕМ ТОЗИ ПЪТ.

62

питотЪ

преди 12 години

не Роско а серГей трябва да е там

61

Томас

преди 12 години

88И тоталната деградация на хората е факт, но темата е много голяма и ако почна да пиша и по нея ще са нужни много постове - а и темата е за ***. Не, не е нормално това с порно каналите.

60

Пфуу

преди 12 години

Абе кво стана бе ? Кви паради за п*дали ?! Да ви е*ба мама п*дало-мутро-*** правителство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 12 години

Демократичността на една държава, според западноевропейските стандарти, се измерва с обратни на глава от населението. С този парад ние утвърждаваме България като последователка на европейските ценности.

58

Анонимен

преди 12 години

УЖАС!

57

Анонимен

преди 12 години

Ако има п'дедерас между коментиращите може ли да обясни каква е идеята и смисъла на мероприятието

56

Анонимен

преди 12 години

В природата не се наблюдава подобно поведение. Няма проблеми обаче аз го приемам, НО НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ НАЛАГА. Какво демонстрират точно????????????????? За какво протестират??????????Никой не им забранява нищо.

55

Анонимен

преди 12 години

tia w koi wek jiweatnikoi ne si krie ni6to we4e-nai-malko orientaciata hahadosta sa izostanalipo-skoro nie s prirodno opredelenata orentaciq,blagodarenie na koqto se krepi sweta-za4atie-e wreme da naprawim 6estwie

54

МЕРАКЛИЯ

преди 12 години

ДАЙТЕ ДА ГИ ОПЪНЕМ НАСРЕД ПАРАДА ДА ВИДИМ НАИСТИНА ЛИ СА *** ИЛИ САМО СЕ ПРЕСТРУВАТ ЗАРАДИ ПАРИТЕ, КОИТО ИМ ДАВАТ СВЕТОВНИТЕ ***. ТА ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ ГИ БИЕМ ТОЗИ ПЪТ.