56

Анонимен

преди 12 години

Братушките като разположат 10-тина крилати ракети с ядрени бойни глави на територията на Сирия в руската база там и като ги насочат тези ракети към *** и пиндостанците ще се *** превантивно и ще забравят и за про и за мро

55

Ресурсите на Русия..

преди 12 години

....и сега се търгуват добре!!!!!!!!!!!НЕ ЗНАМ РУСИЯ ДА ПРИТЕЖАВА НЯКАКВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ.!АКО НЕ СА ИМ ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА И СУРОВИНИТЕ ---ЩЕ *** ГЛАДНИ!СВЪРШИ ТАЯ --КОГАТО ХОРАТА НА РУСИЯ , РЕШАВАХА ИЗХОДА НА ВОЙНАТА!СЕГА ИМА ТЕХНОЛОГИИ ..... И НЕЩАТА ПРИКЛЮЧВАТ ЗА ДНИ И ЧАСОВЕ!!!!ТОВА ЯВНО СА ПИЯНСКИ ПРИКАЗКИ.....!!!

54

Анонимен

преди 12 години

САЩ са майстори по провокациите, задкулисните игри и манипулациите.Тази измислена държава налага своето чрез заплахи, санкции, подкупи и какво ли още не.Ето сега с този щит ще се върнем в годините на Студената война, когато един грешен ход може да доведе до ядрен апокалипсис.Света няма да намери покой, докато империята на злото САЩ не бъде изравнена със Земята!

53

цевар

преди 12 години

Всяка държава която се чуства застрашена е длъжна да вземе ответните защитни мерки А това да сравняваш автомобилите с ракетите е нелепо Има много които правят хубави коли но не могат да направят и калпава ракета Естествено е че когато не можеш да задоволиш пазара и нямаш конкуренция няма да държиш толкова на качеството Вижте сега руските автомобили с нищо не отстъпват на западните Да не говорим за камионите КАМАЗА дълги години няма конкуренция в рали ДЕКАР.

52

Килъра

преди 12 години

Русия има много врагове, но и преди е имала, но на определено време изчезват и за сегашните ще дойде това време! Нека Русия да почне да действа по-твърдо вече!!!

51

Томас

преди 12 години

Ако Руснаците пратят ракетите си, никой не може да ги спре

50

Някъв от България

преди 12 години

Американците разполагат ПРО не само в Европа но и навсякъде около Русия. Целта на това ПРО не е да защити САЩ от превантивна атака, а да се отнеме възможността на Русия да контраатакува когато бъде нападна от САЩ заради ресурсите и!

49

ПРЕВАНТИВЕН УДАР..?!

преди 12 години

...АМИ ПОСЛЕ...?!!!КОЙ ОТ ТИЯ *** ПИЯНИЦИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ....ПА И КАТО КАК ЩЕ ЖИВЕЕ...ХА,ХА,ХААА....!ТО ,.... САМО С ВОДКА НЕ СТАВА ,БЕ...!!!БОЛНИ ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ!!!ОТ "ЧЕРВЕНКА"......СТРАДАТ САМО СВИНЕТЕ ....НО , ЯВНО И ***!

48

Патриот

преди 12 години

Хора това развръзката на новият световен ред и планът му за редукция на световното население с 90% очаква ни нещо голямо!Англо-американският елит /илюминатите искат да ни унищожат!Подземни хранилища за семена,подземни укрития за богатите цялото кондициониране за краят на света във филми, литература и популярна култура съберете 2 и 2 ТОВА Е КАЗВАМ ВИ!НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ИДВА!!

47

Помнете

преди 12 години

След като в Балканската война, България обявява война на Сърбия, Русия осъжда българските действия и оказва военна и политическа подкрепа на Сърбия. По късно виждайки, че не се справят добре казва на Румъния, че трябва да атакува България иначе Русия ще ги окупира. Междувременно дават гаранции на Османската империя, че няма да се намесят при тяхна атака. Както и става България е смачкана и не получава нито грам помощ от вашата "Братска Русия" Да пукнат дано винаги са били против нас

46

До Акъл море

преди 12 години

Ти луд ли си бе? Прегледай се на психиатър, за твое добро е.

45

Анонимен

преди 12 години

До 50 а кой влизаше с танковете навренето в Берлин след войната , Будапеща , Парга , Варшава , Авганистан кой подпогаше Северна Корея , Северен Виетнам , кой подпомагаше всякакви ултра леви терористи , арабите в Близкия изток и всякакви леви режими в Африка, монетата винаги има две страни и стига руснаците се правели на велики миротворци , просто не са.

44

Помнете

преди 12 години

Много про-руски е настроен българския народ. Това е, защото е *** и не е чел елементарна история. Русия винаги е правила мръсно на България. Като се започне от средновековието когато руските войски два пъти покоряват България за да ни подчинят и политически и духовно. След това по време на турско са твърдо против българската патриаршия и застават за Цариградската. И после с Балканските войни, в които е твърдо за Сърбия и кара Ромъния да ни нападне та стигаме до окупацията от Червената армия.

43

Анонимен

преди 12 години

Не разбрах на чия територия ще се разполага ПРО и против волята на тази държава ли ще е :)))

42

до46

преди 12 години

Част от ракетите са под командването на космически войски и се насочват със спътници чрез суперкомпютри към всяка точка на земята!

41

Анонимен

преди 12 години

А как бяхме и още сме на кремълско подчинение?

40

до 42

преди 12 години

Невежа си! Планове за ядрено нападение няколко пъти е правено от американците,но се не им стиска да ударят СССР!Не Русия напада чужди държави за да си налага интересите!

39

Акъл море

преди 12 години

светът ще си отиде!

38

Патриот

преди 12 години

Не искам война ,не искам да умра ,но янките просто не оставят никакъв друг избор,не може да се преговаря с тях сащ се оправлява от психопатския нов световен ред ,който иска редукция на световното население!Ако Русия разположеше свои бази в Мексико или карибският басейн ,САЩ щяха да тълкуват това ,като акт на нападение безпорно!На психопатските американски генерали много по малко от това им трябва за да започнат 3та световна!Руснаците даже закъснаха много според мен с мерки против нато!

37

Анонимен

преди 12 години

А бе от какви компютри се управляват руските ракети :))))))) "Зайка люкс" или "ЗИС 5"