39

до 41

преди 12 години

мдаа..., размислих, не искам в кратуната на боко - там ще е мноооооого самотно :)

38

Д-р Ох боли

преди 12 години

Този *** покрай празниците е спрял да си взема хапчетата и днес пак е изтрещял!

37

танкист

преди 12 години

достиженията на гроб: замарзени доходи 3 години, инфлация по 20% на година , външен дълг нагоре с 30%, опукан резерв, разсипаха белене и сега се чудят откъде да платят милиард и половина за тоз дето духа, построиха 60 км магистртала и откадана пари за 600 км.горивата скочиха до небето, толерират всички други в държавта но не и българите, разипаха бизнеса, който не е стях направо го разкатават, нагли безочливи *** , премиера и някой от министрите са отявлено ненормални,

36

.

преди 12 години

ей бай *** я си мери приказките е .. в нета ще се репчиш да.. лесно еКви 30 процента те гонят бе ахахах Станишев ли така ти каза? 30 процента ахахахха... и кво демек я кажи колко ни е външния дълг?! външния ни дълг е не повече от 17 % от БВП... (На Гърция е 160, америка - 105, англия - 95 и прочее) Големия проблем на БЪлгария се крие в народа.. големи приказки и никакви дела... завист.. омраза.. апатия.. много надъхани ама като организирахме протестите преди няколко месеца ви видях кви сте.

35

Анонимен

преди 12 години

Не може ден без тиквата. Нашият водач. Нашият духовен лидер. Нашият Винету! Поклон пред неговото атлетично тяло и разум.

34

Анонимен

преди 12 години

tova e nai-goliamata tikva koiato e upravliavala kochinata

33

Анонимен

преди 12 години

До 37 вече имаш много от БСП живей на тясно

32

Анонимен

преди 12 години

абе освен, че бавно и спокойно, но затова пък сигурно вървим към фалит на държавата, нищо друго не се случва така освиркайте си го Дянков, Борисов си го харесва, дет'се вика кучетата си лаят, кервана си върви, а накъде - на кой ли му пука

31

Анонимен

преди 12 години

Който не иска високи доходи е за убиване явно Борисов намеква за социалистите-комунисти от БКП-БСП, които никога не са искали високи доходи за хората, за да може народа да тъне в бедност и мизерия, защото така е по-лесно управляем и защото тогава мисли само и единствено за своето оцеляване и комуноидите си крадяха на воля необезпокоявани! Така, че Бойко е много прав, но няма как да избием тая *** от престъпни червени милионери-изедници на народа ни и тогава със сигурност страната ни ще дръпне много напред! Защото сега даже и шамар не можеш да удариш на такъв мародер, а същия заслужава даже да бъде набит на кол заради зулумите, които е направил. Как може едни да се къпят в разкош, придобит по престъпен начин, а в същото време трудовите хора, които теглят държавата като волове да живеят в бедност! Е, как няма да ги мразиш и да им желаеш бесилото на тези престъпни комуноиди. Имат късмет, че не сме 1933г. та да им покажем къде зимуват раците! Отгоре на всичко имат наглостта да реват като дърти магарици за здрав остен, че закона за конфискацията бил лош, опасен и всякакви такива комунистически глупости. Опасен е за престъпниците, които не могат да си докажат доходите с които са си построили дворци, а тези престъпници са 99 % от котилото на БКП и Държавна сигурност, а от там вече БСП, ДПС, СДС, НДСВ и т.н.

30

Анонимен

преди 12 години

Още един мандат за Борисов и ГЕРБ

29

Анонимен

преди 12 години

много ми се иска да бъда мозъчна клетка в кратуната на боко, ще живея на широко :)

28

Пешо

преди 12 години

Наи обичам да лъжа и да ми вярват ами и да ми пляскат.

27

Иван

преди 12 години

Добре че го има Борисов - може да харесва а може и да уволнява.Предишните се слагаха един на друг,ухажвайха се и премиера не смееше да пипа никой защото не знаеше на кой е човек.Най силното качество на премиера е това - некачествените хора / а то не може да не попаднеш и на такива/ като не стават да си ходят.Станишев със сигурност виждаше неудачи в министрите си но не му стискаше че да не си разклати стола.20 години беше така и берем плодовете на разбойниците приватизатори,комисионери и лапачи.

26

Луд гербер на бургия

преди 12 години

Давай Бойко, Мачкай комунистите!! Ох малееее! Направо получавам ерекция от кеф! Нищо, че реалната инфлация за 3 години е 30% най-малко! Нищо, че реалната безработица е 30-40% и повече! Нищо, че емигрират кадърните хора и има недостиг на лекари, учители и т.н.! Нищо, че работодателите-бейове плащат колкото да не умрем! Аз се храня и топля с товите слова! Да илядиш и да ми плащаш скъпите лекарства в лудницата, че не издържам вече! Ох малеееллеее...

25

танкист

преди 12 години

до 20, ти си един луд луд ***. информирай се ти бе *** употребен, външния дълг скочи с 30 % откакто са герб на власт, не броим новия дето сега ще го вземат, дефицита за миналат година е по висок предходната по сметките на герб дето ни промиваха мозъците с тях през 2010, за тази година ще е още по голям шото бюдета ще се издъни още след месец, всички нормални хора комунисти или не виждат ще странат бавно си отива под мъдрити ръководство на тиквата и другите гербави *** , *** ***.

24

Dido

преди 12 години

Доходите в тази държава няма да се оправят докато хората не започнат наистина да се трудят!Докато принципа на полагане на труд е - работя колкото да не заспя, плащат ми колкото да не умра от глад - нещата ще са такива!Колкото и да не ви харесва,това е факт!Пряк свидетел съм как в две фабрика на западноевропейска фирма, едната фабрика в централна Европа, другата в България,с еднакво оборудване,произвеждащи еднакъв артикул, 250 човека в България произвеждат колкото 120 в чешката фабрика за едно и също време. После заплатите били ниски, нямало западни инвестиции .... кой луд ще си даде парите на място където се слуша чалга,говори се по телефон с дружките и се пушат цигари в работно време?!?!

23

ФЕН

преди 12 години

Тоя ***, само гледа ебачите си от Брюксел в очите, като някое куче и не го интересува какво мисли електората за него. batibobi-напълно съм съгласен с теб

22

Анонимен

преди 12 години

20 лева. сега вече ще платя мечтаната операция на жена ми за силикон и ще има за море

21

нервна

преди 12 години

На пазара на труда мисля как да се вредя,Дянков нежно ми шепти: Ще работиш без пари.Работа, че две и три, тъй ще си намериш ти.Няма да се пенсионираш, ще работиш без да спираш.С много труд за без пари, конкурентен ти ще си.За почивка не мисли, работи и работи.Само с работа безкрай ще фалираме Китай.Ако вземеш, че умреш, ще отидеш то се знай във финансовия рай.Ех, че радост ме обзе, ясно като две и две,там във райските селения няма никви задължения.Тока, парното, водата ще оставя на земята.За какво са ти пари? Бачкай, бачкай и ***.

20

КНСБ

преди 12 години

Чак главата му е полилавяла от пенявене !