32

дани

преди 12 години

само така бойко,ще мачкаме червени и сини крадцинапред България

31

от Горна Оряховица

преди 12 години

Не може да не се признае, че Борисов прави два пъти повече грешки от тройната коалиция, но България върви два пъти по- добре.

30

Санчо Панса...

преди 12 години

...БРАВО НАРОДЕ,като четох КОМЕНТАРИИТЕ не видях нито ЕДИН да ГИ подкрепя тези дето са УЖ номер ЕДНО,откъде тези рейтинги!!!!!!!?????????..........

29

Йуй

преди 12 години

Ей ДОБРОВОЛНИте ЕНИЧАРИ от пресата, не манипулирайте хората. Няма партия на Кукунделова. Когато се регистрира, тогава имате това морално право , но от къде у вас морал. Бъдете поне един път нормални българи. Положете малко усилия. Не е толкова трудно да си честен човек.

28

Анонимен

преди 12 години

Повярвах ви,колкото ви повярвах,че в България имало 300 000х. ***!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Какъв мандат бе господи боже?!Преди тоя да доиде кретахме едвам едвам ама поне кретахме.Сега се състезаваме по бедност с некви изостанали африкански страни..Аре стига глупости.Сякаш не виждам.Всички малки магазинчета в квартала фалираха.Майка ми няма пари за лекарства-добре че съм аз тоест шефа ми за да ми дава заплата.Хората са яко бедни.И тиквуня разправя че е добре да бутнем панелките и че тока бил евтин.Тая *** гад дето лобира за затварянето на АЕЦ-а?Боли ги фара-те са милионери.Вие?

26

Анонимен

преди 12 години

Повече от 150 партии има в България! Позаинтересувайте се, разгледайте програмите им, ако ги въртим едни и същи, ще продължаваме да тъпчем на едно място... Аз лично втори път за Герб няма да гласувам!

25

виж ти

преди 12 години

Някой да вижда разлика между кривоустата и герб?

24

далчо

преди 12 години

добре бе хора кажете ми едно универсално нещо което направиха Герб, че да се гласува за тях. Аз промяна за тези 3 години от управлението на ББ не виждам, дори обедняването на народа е факт.

23

стъкмистика

преди 12 години

Колеги, вие познавате ли някой, когото питат социолозите - комшия, колега, роднина, приател?Щото аз не познавам................;)

22

Анонимен

преди 12 години

докато са призводни на БКП няма да се оправим. Нормалните народи вече дърпат много напред, понеже главите на хората им не служат само да си турят шапките, ами и за мислене. Ние сме най-овчето стадо, евър.

21

за снимката

преди 12 години

Завиждам на хората отгоре. Ако плюнат могат да уцелят Тиквата по кубето.

20

Nikolla

преди 12 години

Най-добре за България е в следващото събрание да има една голяма коалиция Герб-Синята коалиция-България на гражданите.Лично мнение.

19

Анонимен

преди 12 години

BG STATISTIKA =IZMAMA OT SHAVRANTIISKI TIP

18

ФАКТ

преди 12 години

Много ми е нитересно тези 7% знаят ли за какво гласуват?? Ами че тая кунева няма програма!!! Това още веднъж доказва, че българина далеч след 18-тата си година не знае какво прави!

17

Анонимен

преди 12 години

Да бе да, повярвах ви!!! От сега започват да вдигат рейтинга на Кунева,значи са се разбрали да правят коалиция!!!Предател,милиционер,предател милиционер,мутра и т.н!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Бойко е единственият премиер, който има шанс да повтори мандата си... това само показва, че си е свършил добре работата. Не че е много мой тип, но всички останали досегащни,а и бъдещи уж алтернативи, са червиви отгоре до долу.

15

ss

преди 12 години

TO НЯМА НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА САМО *** ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ, АМА НЯМАМ ИДЕЯ ЗА КОГО.. НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ МЛАД, ИНТЕЛИГЕНТЕН С ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ Е БИЛ ДС И.Т.Н НЯКОЙ С ИДЕИ..

14

Анонимен

преди 12 години

Гласовете за Борисов и Фандъкова идват главно от кучетата в София.

13

Анонимен

преди 12 години

За националистическа партия ще гласувам.