46

аз

преди 12 години

Поредното комунистическо отроче ББ показа, че нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил, демек "този който не е със нас е против нас"- комунистически дивиз. Нали системата на социализма се смени за да отпаднат партийните членове от управление и да дойдат експерти. За съжалени настаниха се родоотстъпници и крадци. Това не са БЪЛГАРИ.

45

Анонимен

преди 12 години

Добре действа Бойко ... лошото е, че експертите в БГ не са много... колкото до експерти по крадене - там сме специалисти.Тоя ЮНак Трайков си личи, че нещо не е У ред момчето ... нещо като перманентно напушен ми седи.

44

Анонимен

преди 12 години

Голяма грешка на Борисов - Според мен като избирател на ГЕРБ -Трайков си вършеше работата...Не като Младенов ,Рашидов и другите безделници... Здравния министър и той работеше здраво ,ама го бушонираха...след разговор между Софарма и Борисов! Бойко ... май и ти обслужваш богатите само!!!!

43

Анонимен

преди 12 години

До 50 *** не виждаш ли какви са рокадите , той няма хора , това е факт , А трайков вчерая много точни си го каза , проследете следващите седмици и месеци събитията и ще разберете Клекна ли ББ на руснаците или не.

42

Гражданин

преди 12 години

Виждам, че доста полуграмотни драскачи дават оценка на Трайков. Накрая България ще остане пълна само с такива, защото останалите винаги ще имат избор. Но ви питам бе човечета защо си режете клона на който седите. Та вие освен за подлизурковци за друго не ставате. Само такива като министър Трайков може да изтеглят страната от дъното. Той освен грамотен и можещ беше и си остава човек с достойнство и патриот. А като слушах снощи заместника му, който не е експерт а политическа фигура ( дано греша ) си мисля, че под това дъно има и друго.

41

Бг

преди 12 години

Прав е Бойко ,който не си върши работата ----напуска с шут!Нямаме време за разходки ....22г.!

40

Анонимен

преди 12 години

Ай кажете има ли протест днес или няма.

39

Анонимен

преди 12 години

Мафията ГЕРБ се разпада!

38

БХо

преди 12 години

Папа Борисов дава шанс на всички в многодетното си ГЕРБерско семейство!Татко никога не греши мили деца!

37

Анонимен

преди 12 години

кво го защитавате Трайка бе, до онзи ден защитава Боко и компания, защитава монополите, сега вече герой го направихте. Като е "герой" що не казва истината а, що не казва за далаверти и износа на ток, а за това че продължава да се води на консултански договор в EVN само че в Австрия в компанията майка и в Швейцарска банка има сметка Що защитава интересите на моноплите а? ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ КОИТО СА БЪРКАЛИ В КАЦАТА С МЕДА И СА РАБОТИЛИ ЗА БОКО - ВЪН!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!

36

Анонимен

преди 12 години

Борисов ще го призная само като разбие монополите, не може тая плевел да ни омотва страната толкова години. Дори много националната позиция за шистовия газ която Борисов зае беше пак в услуга на Златев.

35

GAF

преди 12 години

Гафът в Катар трябваше да бъде избегнат, ако Никито Младенов имаше хабер и понятие къде са отишли на визита. Независимо, че икономическият форум се организира от министерството на Тр.Тр. Работа на "външно" е да проконтролира и изпипа нещата. Работа на "външно" е да пази имиджа на страната, а не да подлива вода на колеги...Няма вариант подобно мероприятие да не е съгласувано с протокола на МВнР. Имаше поставена задача, да се "скрои"шапката на Трайчо и го направиха, само че орезилиха България!

34

аз

преди 12 години

Г-н Трайков, няма по голямо удовлетворени от това, че хората са добронамерени към теб и те харесват. И аз се присъединявам към тях.

33

Анонимен

преди 12 години

т.е до 26 , моя грешка

32

БоСимеонов

преди 12 години

Малко по малко истината за това управление излиза наяве. Скоро уж най-стабилната фискална държава ще се наложи да тегли заем...А оправданията за предходни управления стават някак си глупави. Но Трайков и Константинов си тръгват с чест.

31

Анонимен

преди 12 години

Трайчо няма какво да го мислим, ясно е че става менеджер на "Горна Арда", ама какво ще правим ние не е ясно, защото за 3 години в този съставм на министерски съвет останаха само най-некадърните - Мазен Миро, *** Дянков и физкултурника Цецо, е и няколко пионки, които никога не са имали думата. Добре, че остава саом още една година, дано надобрят по-малко глупости. Трайчо, може и да не е най-добрият икономически министър, но на фона на останалите в МС е перфектен.

30

Анонимен

преди 12 години

25Ти или си платен драскач или си толкова заблуден,че господ да ти е на помощ, после как да се оправим...

29

Ужас

преди 12 години

Имам чуството, че ставаме свидетели на страшна гротеска за наша сметка! Слязал от самолета и му били шута. Без пояснения, без мотиви, без причини! Защото не вярвам някой средно интелигентен и мислещ човек да вярва, че Трайчо е само той отговорен за фарса в Катар и точно това е причина за уволнението му! По-скоро Младенов е виновен! Трайчо е направил презентация и е закарал бизнеса там, Младенов е външен министър и е трябвало да следи кой катарец ще дойде! Ама ето каква стана...

28

По

преди 12 години

Мръсно нещо е политиката. По-мръсно нещо от политиката е само Николай Младенов.

27

УФО

преди 12 години

Очевидно е, че тук а на Балканите се действа по крайно брутален начин и в този смисъл в страна като България се прилагат методи на въздействие от най-груб порядък. Изпълнителите това са поредните управници вълци в *** кожи. Днешните и стари комунисти, силови структури, всички те са жалки жертви на този план за създаване на Господарска раса. Целият комунизъм е създаден в лоното на този човеконенавистен план.Време е, обществото да бъде информирано за всичко това.Планът за създаване на господарската раса тече и в момента като част от този план са затворените елитарни общества, масонски ложи, ротариански клубове, въобще всички тези структури, в които се поддържа дух на потайност, прикритост, избраничество.