22

Анонимен

преди 12 години

това си е живо присвояване на средства уж законно!какво лобиране- те хората нали имат тук дипломати и получават доклади какво става тук!освен ако парите не са давани за подкупи/уж лобиране!/а станишев и моника е нормално да не си спомнят!

21

20г.----

преди 12 години

"*** си с рози накичи ,насраното да не личи"---Р.Ралин !

20

Голата И С Т И Н А

преди 12 години

НА СЪД серГей и Моника и да връщат тия пари,какви са тия 1.5милн.евра за PR,а резултата е катастрофален докладите от ЕС за свършената работа по МВР и Съд са с оценка(слаб)2 никаква реформа напротив там има най голяма корупция.Ето как сърГей е станал(мъж) и се жени за Моника(к*ртизанката) значи булката и *** са закупени с много евра и имиджа пред ЕС на сърГей е изчистен и затова той е назначен за председател на ПЕС за европейска заплата,а съсела се правеше на честен и беден живеещ в панелка.

19

Анонимен

преди 12 години

А морално ли е сами да си гласуват герберките по високите нива в държавната администрация по 45 000 евро бонуси ?

18

Blake

преди 12 години

Явно са яли нещо престояло, щото нито Съсела, нито Съселшата си спомнят за случката... Явно са изпаднали в кома или са получили амнезия за тази вечеря :)))))

17

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Ми те и едните и другите са едни и същи : БСП = ГЕРБ само дето в момента първите са зад борда и не са до кацата с меда,за което е и борбата.Ати бедни ми народе не се връзвай на локумите и театралните им постановки.Измежду другото постановчика и сценаристта на всичко това е един и същ,а целта е ясна-пак на държавна ясла.

16

Анонимен

преди 12 години

Дори да е виновна,въпросната Госпожа,Госпожица или Любовница,Йосифова,Янова,Станишева,объркването направо е тотално,Съдът във България ще я оправдае,че такава Жителка във България няма.Прилича ми на Партизанщина

15

Да, ама ...

преди 12 години

*** са ***, но дори СерГея беше по-добър министър-председател от Бай Бойко. Каквото и да си говорим, България от Виденов не е била толкова зле !

14

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са против външното ни разузнаване, те са и против лобизма в полза на България... Абе май тези са само ЗА монополите в България и високите цени на съмнително качествените храни.

13

Лобиста

преди 12 години

Между другото знаете ли че в България лобизмът не е приет, смята се за корупция! В нормалните държави има закон за лобизма и такива ми ти издънки като тая просто не биха минали, а и има правила! Тук правилата са - аз на тебе, ти на мене, държавата кучета я яли! Много се омазахте с тоя случай другарю Станишев, а и всички жълтурковци, толкова че вече никой не пита кой пръцна? Вече всички търсим ново бельо, че направо си се оакахте!

12

Смут

преди 12 години

*** вечрята.Да не са яли пържоли от БРОНТОЗАВЪР?

11

знаете ли

преди 12 години

Знаете ли, че другата жена в скандала е писала програмата на ГЕРБ и е близка до ЦвЦвoffnews.bg

10

iii

преди 12 години

И понеже холандците са честни, обективно отсъдиха за Шенген?!Боко и Цецко не плащат нали?!Зетоьовее, тъщи, балдъзи, баджанаци и т.н. Лобизма не е забранен, а и явно тази УСПЕШНА сделка е дожела и до наследника на Моника и Серго :), т.е. каката е била АМА много благодарна от съвместната им работа и погълнантото вино на вечерите е дало резултат за демографският прираст!?

9

Бг

преди 12 години

....и накрая се ....ВЗЕХА !ПАРИ ПРИ ПАРИ ----ОТИВАТ!

8

Анонимен

преди 12 години

Ако ГЕРБ лобираха в Холандия ние отдавна щяхме да сме в Шенген !

7

Анонимен

преди 12 години

Бойко също плати най-малко 200 хиляди евро за самолет и вечеря с емира на Кувейт. Парите са от сметките на сребърния фонд на българските пенсионери.

6

Анонимен

преди 12 години

гербаджиите сигурно ги е яд, щот требва да одят до катар да просят пари с некви задкулисни игрички, а пък там ги посрещат по сандалки, а не с вечери за по 90 хил. евра :D

5

Бг

преди 12 години

Слаба държавност ---22г.---гола вода ,политици ,*** ---кога ли ще изплуваме ?

4

Имидж мейкър

преди 12 години

Така ни подобрихте имиджа другари, че където да отидем в Европа сме не 3та, а 5та класа хора. На вън са убедени, че у нас всичко се постига с корупция и като те видят че работиш и знаеш, те питат дали случайно някой от родителите ти не е с друг произход! Сега тоя скандал /който между другото в немско говорящия свят е доста голям, въпреки че тук го омаловажават/ съвсем ни окепази имиджа. Жалко г-жо Янева или Станишева, и вие сте един имидж мейкър, пази Боже!

3

Анонимен

преди 12 години

А Цветелина с винетките кога ще връща ?