80

туркай да го духа

преди 12 години

Френският конституционен съвет отхвърли закона, криминализиращ отричането на геноцидите, в това число и арменския геноцид през 1915 г. четет внимателно ,книминализиращ ,не че закона е отречен ! Така че няма за какво да се дига шум ,Франция е признала геноцида над арменците и това е факт ! ония големите анадоло азиатски глави да си го *** !

79

46203

преди 12 години

Abe otomancite edno vreme harem si imali luks.

78

Анонимен

преди 12 години

ууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Батко

преди 12 години

Браво на французите.Файда имат от Велика Турция.Армения какво им е дала само проблеми с емигранти на които плаща помощи за безработни.Нали са така и в България артисти певци алъж-вериж делаверка и по банките.

76

Анонимен

преди 12 години

До 119 Ястреба а на теб ще кажа стига си дразнил , имаш перфектен български като на един ваш депутат ,,казвам го в добрия смисъл на думата, може и да си ти това , за това скрий знамето , не си струва

75

Анонимен

преди 12 години

бе *** с *** какъв го дървите в български сайт ,айде чантичките и за анадола като през 86 година ! айде къш към прекрасната ви родина !

74

Анонимен

преди 12 години

до 119Ей!!!!Махни знамето и пиши колкото си искаш!!!!!!Ти май плачеш да те обесят а?>....

73

Анонимен

преди 12 години

Ислямския народ ще живее до тогава докато има нефт.След това ще видят колко вкусен е пясака.А за Турция-просто едно протеже което иска да надига глава,да им се слуша думата.Но това ще бележи техния пагобен край.Заядаха се с евреи,заядаха се с Французи остава и с американци или руснаци да се заядат и тогава ще ги пратим при алах

72

Тоше Ивановски

преди 12 години

119 ХАХахХАХХ Казали им го на татарите !

71

Анонимен

преди 12 години

номер 112: "А османците какви дойдоха? Дойдоха голи и боси просяци. Диваци без дом и без кон. Дойдоха бедни и гладни тълпи от несретници."Я повтори пак, че нещо не мога да те разберем! Значи дошли османците диваци, без кон, бедни и гладни тълпи от несретници и взели, че покорили и превзели Византийската империя разбираш ли, най-развитата цивилизация по това време? Айде българите не ги броя, България тогава се е била почти разпаднала, но как така тези бедни и гладни тълпи от несретници са победили тежко въоражените римски легиони? Съвет от мен: сутрин и вечер студени душове, разходки на чист въздух и редовно пиене на хапчетата.

70

Анонимен

преди 12 години

до 115Пич ти май хабер си нямаш за това колко искат и колко не могат?

69

Анонимен

преди 12 години

ДО 115И аз нямах преди 22 години и много се чудех на къде са тръгнали по време на така наречената голяма екскурзия нашите турци , после отидох , дори първия път не харесах Истамбул , смачка ме големината му , после ходех често дори живях там и съм обикалял много Егея ,лош спомен нямам , за тях сме комшу а за наште турци си оставаме земляци.

68

до 112

преди 12 години

няколко хиляди катунари и конекрадци дошли тука - и вече- народ...

67

До 111

преди 12 години

Не забравяй че голяма част от българите не могат да си позволят почивка в Турция и затова нямат представа за тази държава.

66

Анонимен

преди 12 години

Турци са били.Сега пак се именуват,ама има светска република и Кемал Ататюрк е с българско потекло и любимата му е била българка.И за да са на днешното си ниво ние българите смедопринесли!Та да не ми се турчеят много,щотоако не бяхме ние да ги светнеме,че не им върви работата с това държание към Европа,още щяха да живеят в землянки по Анадола(не ,че ое няма такива).Та да ситраят!Ние хванем ли нещо или ставаме номер 1,или се разпада!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 12 години

който боготвори турция да си стяга багажа и да се маха там ))) ама като гледам всичките бг турци все из европата ,много малко ги тегли към анадола ) набиите си го в тъпите големи картуни читашки хасковлииски ))

64

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно не ходите ли в Турция на почивка , не се ли чувствате там по добре от колкото в нашите курорти , няма ли там по добро обслужване не са ли по усмихнати от нашите наследници на Балкантерорист , така го наричаха от бранша на времето Балкантурист , в православна Гърция по добре ли се чувствате .

63

siviyatvilk-31

преди 12 години

ейййй смешен народ!!! вместо да хвалите саркози, изкарваъте вийе въпросния закон да видим колко демократи и колко снайковци се те вие !!!!! ***

62

Българин

преди 12 години

Не турците, които живеят в момента са те клали, ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

Ангел

преди 12 години

Какъв фактор е Турция бе джагали,НИКАКЪВ.Американците я използват защото има интереси в близкия изток.Не след дълго Американците заедно с Европейци и Руснаци ще се обявът против геноцида на кюрдите и *** ще са история.Не схващатели ислямските страни малко по малко биват разпъртошинвани докато се отхлабят и тогава ето 3-та световна която ще трае 2-3 седмици и исляма ще биде изтрит от света