66

До № 66

преди 12 години

Гоше, ти си прав:".....И трябва да сме благодарни, че не сме като гърците сега! Така че стига само сме се оплаквали, гледайте и позитивно..." Вярно , че не сме като гърците. Там минималната работна заплата е 1100 евро и ще бъде намалена на около 900 евро. Благодарение на твоя Боко тук МРЗ е 135 евро. Гоше , искам да поздравиш Боко отмен и от Горублянския поп тогава, когато станем зле като в Гърция.

65

Анонимен

преди 12 години

Това е положението -поне 3 мандата ГЕРБ ,докато се появи опозиция........

64

Анонимен

преди 12 години

AMI AZ V MOMENTA ALTERNATIVA NA GERB NE VIJDAM

63

до 71

преди 12 години

Народния съд е по СЪСТАВ ----КОМУНИСТИ ,.....ти къде се вместваш,при ромите ли?

62

ай

преди 12 години

стига с тиквочи!!!те да....... и .........

61

до 60

преди 12 години

Първанов ,заради Доган,Доган ,Р.ОвчЪ.,Р.Петков ,....най-много ПРЕЧАТ НА ----БСП----затова ще са в продължителна опозиция----Първанов и Доган съсипаха ---Съси ,.....Съси е европейски,новомислещ тип ,но окло него е воня!

60

da

преди 12 години

boiko raboti,oniq kradqha. kolkoto i da ne im se iska tova e

59

До 59

преди 12 години

Като няма с какво свършено да се похвалите минавате на варианта, че нямало алтернатива, герберски платен драскачо. Алтернативата е вие, заедно с БСП, СДС, ДПС и другите преоцветени комунисти на Народен съд!

58

Кире

преди 12 години

Много се извинявам на НЦИОМ и "безпристрастната" финансово и политически Мира Радева, но наближава 1 март, не първи април! Имам удоволствието както повечето в този форум да живея в България и всеки ден да си говоря с българи и ви уверявам,че Б.Б. се нарежда по популярност между надуваема дъска за дартс и чай във водонепромукаеми пакетчета!

57

Отличник

преди 12 години

След като моята страна е отличник, значи и аз съм отличник. Разбира се, най големия отличник е генерала (свинар) от с. Хераково, община Божурище. Шефа на НЦИОМ да бъде уволнен, веднага. По мои сведения Първанов няма повече от 2 % доверие, а Кунева максимум 1 %. Друг е въпроса, че на изборите през 2013 г. НЦИОМ няма да избира доцента от пожарната, а хората.

56

Анонимен

преди 12 години

НЕ ВИДЯЛО ,НЕ ВИДЯЛО ЧЕ КАТ ВИДЯЛО СЕ НАСРАЛО

55

Георги

преди 12 години

Вижте, спрете емоциите си за минута и мислете РЕАЛНО! В интерес на истината Бойко Борисов и правителството имат ЗНАЧИМИ УСПЕХИ- успяха да върнат еврофондовете, завършиха магистрала Люлин, която беше оставена като обелка банан на земята, построиха спортната зала, докараха световната купа по ски в България... Това са успехи,хора. И трябва да сме благодарни, че не сме като гърците сега! Така че стига само сме се оплаквали, гледайте и позитивно!

54

радио Ереван

преди 12 години

Спокойно братя българи,спокойно ! Това проучване на НЦИОМ е правено в централата на ГЕРБ в квартал "Столипиново"- Пловдив.

53

Обективно!

преди 12 години

Премиерът Бойко Борисов е най-одобряваният политик в страната, точно толкова, колкото и изборите през 2011-та бяха честни и нефалшфицирани!

52

heh

преди 12 години

Кое е вярното:- Тиквата се мъчи да вика на черното бяло;- статистиците лъжат Тиквата и не му казват какъв огромен шут на народното недоволство го очаква.Вярното е, че ни чака огромна хурка с тези некадърници.

51

ДО 58

преди 12 години

Аз искам в Китай,......щатите изостават ,има и такъв момент ,капитализЪмът си.... о-т-и-в-а!

50

1912

преди 12 години

По-голямо зло от Герб досега не е върлувало по нашите земи от турско!!!!!От Атака съм се отчаял тотално(винаги съм ги подкрепял)!!!!Щях да гласувам за Бсп на президентските избори,НО той Калфин си беше същата *** ,като Расим!!!!!Бих гласувал за силна Комунистическа партия,в която да не присъстват Гоце,Овчаров и други мекерета .И най важното да се разграничат от дпс!!!!!!!!Съжалявам но "демократите" убиха моята майка БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

49

така е в Бг

преди 12 години

След като другите се ---ОЛЯХА ---,явно няма ---АЛТЕРНАТИВА в Бг!

48

Анонимен

преди 12 години

По принцип американците винаги се борят за хората си в беда...Евреите пък отмъщават за всяка пролята еврейска кръв ... Руснаците от своя страна ,смятат хората само за бройка и да умре някой - не е проблем (помните колко невинни загинаха в театъра)... БКП (БСП) са същите като руснаците - може да избият много хора ,стига да са на власт! Не на руския стил! Никой не бяга в Русия -всички бягат в щатите... Защо ли????

47

da

преди 12 години

Разбира се, че проучването е идиотско, Анонимен 48. Какъв бой на изборите? И ментално ограничен може да ти каже, че по-фалшиви избори за целия кретенски "преход" не е имало. А това, че хумористичното парвеню ББ е тоолкова обичан, си е смехотворно. Циркаджйска работа - гарантирано от ГЕРб.