17

Анонимен

преди 12 години

До 11 Стига с този шистов газ , технологията е прекалено нова за да може да се каже , каквото и да било ,а и специалисти нито тук нито по улиците няма , те са на друго место , може след 5 години и да драпаме за шистов газ.

16

Анонимен

преди 12 години

Голям избор имаме българите-руски газов ботуш или американски шистов чук.

15

дедо ви поп

преди 12 години

Русофилите, в България намаляват, българофилите се увеличават! --Русофилите са и българофили, американофилите са българофоби. Те ненавиждат България и не пропускат случай да я оплюят. Достатъчно е да прочетете няколко коментари да се уверите.

14

Странджата

преди 12 години

Тоя е страшен наглец, да си избират един от другите 15 вариянта и да го почват, като са толкова отворени. Няма сила в света, която да ни накара да отровиме морето и Странджа с мърлявите руски проекти, при които въпросът не е дали, а кога ще аварират. Не е замразен, а направо го пишете бегал, защото дори след време комунистите да дойдат пак на власт и да се опитат да се огъзят на братушките, народа ще ги убие с камъни, абе изобщо забравете за това *** ненаситни.

13

Серги С.

преди 12 години

Дерзайте друзя нефт ще има за всички на народни цени и то много скоро след като дйдем на власт.

12

Анонимен

преди 12 години

"Това е още една причина, поради която смятаме проекта Бургас Александруполис не за провален, а за замразен. В края на краищата Бойковците идват и си отиват, а българите с тяхното отношение към Русия остават"========================================интелигентните българи мразят съветските окупатори и путинова изнудваческа руссия

11

Анонимен

преди 12 години

..."а българите с тяхното отношение към Русия остават", заключава Барков"... Барков, но след като се запознаят с руско-съветско-руското отношение към българите, което е на робовладелец към роб, прогресивно намаляват! Русофилите, в България намаляват, българофилите се увеличават!

10

Анонимен

преди 12 години

Само в българския език има:- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се ***, ама по ми се пие".- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти *** майката!"- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ"

9

до 2

преди 12 години

Ясно е, че петролопровода не ни трябва защото замърсява природата, ама какъв платен дупедавец трябва да си за да изтърсиш, че шистовия газ е полезен за природата?

8

Анонимен

преди 12 години

Наглите руснаци знаят, че 7-те милиона овце пак ще докарат защитниците на техните интереси, както правят всеки 4 години. Докато робуваме на руските интереси, винаги ще сме последни в Европа (за справка- баналната "новина" за минималните заплати).

7

wiktor

преди 12 години

Доста арогантен изказ, но другарите няма да имат енергийно влияние в България. Гарантирано от ГЕРБ!

6

Б.Б.

преди 12 години

"В края на краищата Бойковците идват и си отиват, а българите с тяхното отношение към Русия остават", казва Барков--"Барковците идват и си отиват. Българските интереси остават и ще ги защитаваме."Б.Б.

5

anonimen

преди 12 години

Бих казал, че и Барковците идват ис и отиват , но България остава , това което най-много съм ненавиждал е снизходителното отношение на руснаците към нас и не мога да разбера раболепието на нашите комуноирди , с което се отнасят към тях , да не забравяме , че христианската религия и писмеността русите дължат на нас , но кога ли са го признавали.

4

Анонимен

преди 12 години

Boikovci? Taka li edna platena chervena mediq trqbva da se obrushta kum premiera?

3

Анонимен

преди 12 години

Колко по-рано си заминат бойковците,толкова по-добре за всички!

2

Анонимен

преди 12 години

не ги искаме такива ТИКВИ.

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Транснеффт да...духат супата;Бойко не,но интересите на България са...вечни.