63

Анонимен

преди 12 години

Не може да се твърди, че тази е незаменима, тъй като последните й изяви показват, че е нахална, с огромно самочуствие и с доста изхабени нерви.Тя себе си не може да управлява, цяла каса ще оправя!

62

Анонимен

преди 12 години

Хм!Явно, че БСК и Нешева *** в едно и също гърне!Ах недейте моля ви се,тя е незаменима!Друг като нея няма да се намери!

61

3-ната коалиция

преди 12 години

....а "НИЕ",...в 12 без 5 !

60

до 64

преди 12 години

"Взела жената 12 000, АМИ ОНЕЗИ КОЙТО КРАДЪТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ??"А на мен защо не ми даде някой 12 000 и аз да взема. Какво разбира тая *** от здравно осигуряване. Мръснс ***, да взима бонус 12 000 когато интелигемтните и кадърните и работливите караме на заплата само. Защо на нас кадърните и работливите на дават бонуси, а на тая *** дават. ВЪН! Да ходи сега да пасе патки, 12 хиляди бонус ще взима а аз само на заплате ще карам, мамицата и ***.

59

Анонимен

преди 12 години

Взела жената 12 000, АМИ ОНЕЗИ КОЙТО КРАДЪТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ??

58

Макаров

преди 12 години

Основната мярка за запазване на държавноста е неизбежното наказание за всяко престъпление и корупция,а също така и присвояване по "законен "начин на общественни средства.Това вече не се спазва още от 20 год. насам.Тарикати,мошенници,кариеристи и корумпирани до кости хора се изреждат да ни управляват...намираме се в едно блато в което недостойните,крадливите без всякаква чест хора защищават такива като тях.Оплетените миризливи свински черва бавно задушават страната ни.

57

Анонимен

преди 12 години

Една каца зелйе и манджата е готова

56

господа и другари,

преди 12 години

...другари и другарки,....не разбрахте ли ,че сме вече---КАПИТАЛИСТИЧЕСКА държава -----ВЛАСТ,ПАРИ и МАТЕРИАЛНОТО -----При капитализма ,МОРАЛ и ПРАВИЛА ----НЯМА ,силно богати ,и силно бедни ,НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ЗАБОГАТЕЕТЕ !Жената---Н.Н.,си защитева -----реномето ,направете го и вие !

55

Колегите

преди 12 години

Щом са толкова загрижени *** от БСК значи тази е пълен *** както се и показа

54

debelka

преди 12 години

" Всички сме гърци!"

53

Анонимен

преди 12 години

Половин България разбра че Нешева е искала да се намалят цените на лекарствата а другата половина/Кутевата/ си пее старата песен.Излиза че оправдаваш един престъпник който печели половин милиард от скъпите си лекарства на година а обвиняваш човек спечелил честно с труда си 12000лв.

52

Анонимен

преди 12 години

KAK TAKA ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ЕФЕКТИТЕ ОТ ПОСТИГНАТОТО? ТАЯ ДА НЕ ГИ НОСИ В ГАЩИТЕ СИ? ДАЛИ СА Й ПАРИ,РАЗПЛАЩАЛА СЕ,ТА ЧАК И НА НЕЯ ОСТАНАЛО.

51

Анонимен

преди 12 години

Жената взела с лъжичката... - и то не под тезгяха, а на светло, а ония от тройната веднъж вземаха под тезгяха и освен това грабеха с черпаците...

50

Винету

преди 12 години

Мамка ти ***!Нахална и безочлива тъпанарка!Въъъъъъъъъън,ходи да пасеш патки!

49

Анонимен

преди 12 години

Взела жената 12 000, АМИ ОНЕЗИ КОЙТО КРАДЪТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ??

48

Анонимен

преди 12 години

Не бе нека взима,ама да има и други каси.Да има конкуренция и хората да се редят доброволно да и дават парите си пък нека тогава взима колкото иска.Така трябва да е направено,че хората да искат в касата управлявана от нея да си внасят.Или ако не им харесва как ги лекуват в друга каса.А не да има монопол на една каса и тая да ми се пъчи колко работа е свършила.Само истинска конкуренция и борба за привличане на пациента ще ни реши проблема с касата и здравеопазването!

47

hagen

преди 12 години

До41Половин България разбра че Нешева е искала да се намалят цените на лекарствата а другата половина/Кутевата/ си пее старата песен.Излиза че оправдаваш един престъпник който печели половин милиард от скъпите си лекарства на година а обвиняваш човек спечелил честно с труда си 12000лв.

46

Анонимен

преди 12 години

мафията се вдигна да помагаЗа такъв груб, арогантен отговор, който възмути гледалите я по тв - тя заслужава и дисциплинарно уволнение, и без право да заема отговорни длъжности.

45

Dedo Ivan

преди 12 години

Ми тия от БСК да си я вземат и назначат за техен директор! А след това-техното чудо, та ничие! *** наглеците!!! Кои са пък тия толкова работодатели, които пълнят ли, пълнят НЗОК? Нали и децата от детската градина разбраха, че именно тия "работодатели" стимулират сивата икономика и даването на заплати под масата. Масова практика е служители да се осигуряват на минимална работна заплата и това е публична тайна.

44

1234

преди 12 години

Отстранете лъжицата с катран, запазете Нешева! - е какда стане. отстранете катрана но запазете катрана. ами нали наглецата е КАТРАНА