53

анонимен

преди 12 години

Поредното уродливо решение на МОМН!Ама закрийте най-после всички училища!Няма училища - няма издръжка!Няма учители - няма заплати!Да останат само "експертите" и те да провеждат външното оценяване!

52

Диплома по Право!

преди 12 години

Да се надяваме ли,че следващата стъпка на египтолога ще бъде даване на дипломи за завършено висше образование без положени изпити?! Лелеее, тогава ще си взема поне 2-3 книжки за завършено Право и ще кандидатствам за шеф на Софийския градски съд и по съвместителство - за шеф на ССБ! Г-жо Тодорова, Мира, освобождавай мястото - ИДВААМ! А ти си води делото с мин.Цветанов !!!

51

petra

преди 12 години

Унижение! Унижение! Унижение!Цинизъм и гавра с учители и ученици!Наистина целта е унищожаване и заличаване на българите и България.Египтологът Сергей Игнатов ще превърне децата ни в бедуини в пустинята България.

50

:)

преди 12 години

До 53 - абсолютно вярно.Аз се питам, защо просто не им дават дипломи при навършени 18 години...За какво да ги мъчат децата.

49

Анонимен

преди 12 години

Не четох всички мнения, но мисля, че щом ще се преминава в горен клас с 2(макар, че подарените 3-ки си е все същото...), по добре да закрият образованието, и министреството въобще. Така ще направим доста сериозна икономия в бюджета. И без туй тая година ще се отвори огромна дупка, от все по-голямата липса на потребление в страната. Следващата стъпка, да е закриване на държавата, като цяло! И без туй голяма файда за населението от бюрократите няма - само излишни разходи.

48

Анонимен

преди 12 години

СРАМ И ПОЗОР.

47

az

преди 12 години

*** и с двойка няма да минават защото няма как да имат успех 4.00. Когато стачкувахме 2007 къде бяхте? "Плюехте" ни, нали? Още тогава ние виждахме какво ще се случи.....Не ни разбрахте...Сега единственото което можем да направим е двойкаджиите да имат успех под 4.00 и да остават. Обещано !

46

според мен

преди 12 години

Само човек, купил висшето образование на собствените си деца,може да предложи такива промени в образованието.

45

Анонимен

преди 12 години

Какво ли не правят за ***, че и това сега с двойка ще минават класовете и накрая ще излизат с уж образование.А Всъщност ще са си същите ***, с малката подробност че вече ще имат документи за завършено образование.И правителството ще се хвали как е интегрирало *** "успешно" и дори ги е изучило, и са готови да лапнат големите пари по Европроекта за интеграция на "животните".

44

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Законописецът: "Значи... трябва да измисля нещо по-скоро зада мине малкия"

43

Анонимен

преди 12 години

А за да не се травмират. До 3-и клас изобщо няма да се пишат цифрови оценки.Алооо вия наясно ли сте какво е травма бе ***,едно време нас ни биеха с тояги учителски-показалки по ръцете и по главите,когато не знаехме да четем или сме си забравили да напишем домашното,те това е травма бе ***,а не писането на 2(слаб)...

42

Анонимен

преди 12 години

Преди 4г. завърших. Нивото просто е страшно. Само това му трябва на образованието. По-малко стимул за ***!Направо да го направят така - ако имаш 6 по предмета на ЦЦ нищо друго няма значение :)

41

Анонимен

преди 12 години

Ами, да им дават дипломите и без да ходят на училище.Те нали, след 1990г. всички деца изведнъж станаха много чувствителни, все им е тежка програмата, все искат повече ваканция, а тъпите ни политици да им угодят мислят все по-абсурдни наредби.Всичко това ще се върне като бумеранг. Вече истински кадърните деца отиват да учат в чужбина, а в Б-я работодателите ще се радват ако успеят да наемат работник, който може поне да си напише името правилно.

40

Ужас

преди 12 години

Да излизат и да казват поименно кои са тези "експерти", предложили това епохално тъпо и вредно за обикновения българин решение! Веднага! Как може, бе *** нещастни, такива анти-български решения! С 2-ка да преминава! ЗАЩО? Какво е официалното обяснение защо се прави това безумие? На всеки е ясно, че е заради ***, да взимат повече помощи и на книга да изкарват до 8-ми клас! НО това е вредно и срамно за нас българите! *** неземни ни управляват, мамка му! Разтреперах се!

39

Анонимен

преди 12 години

Супер. И тога за чий ще им е на тия деца да учат? Като и с 2 ще минават. Сега остава и гимназия да могат да завършат с успех 2, 30 примерно. Простотия!!!!

38

Ужас

преди 12 години

38-ми, да не забравиш следващото ти дете, като се роди направо пред компютъра да го сложиш! Само на английски му пускай клипчета! На 2 години да знае само английски думи! Само youtube да гледа и задължително на 3 месеца да има профил във Фейсбук! От къщата си не го изкарвай, само тв и компа да гледа постоянно! На зоопарк или в парка не го води! Всички животни ги има на клипчета в youtube! Като стане на 3г. даже не му говори, ами само си чато по скайп с него! Профан объркан!

37

Анонимен

преди 12 години

Така са днешните деца. Те вместо да подобряват образованието и да го развиват, те го съсипват. В сегашния му вид, образованието в първите 4 класа е пълно губене на време. Имам позната, на която момиченцето е на 3 години и може да чете и има основни познания по английски. Не чете гладко, но чете. До 7 години ще може да пише и да смята. И това доста често срещано явление в днешно време с глобалните комуникации. За какво тогава са му първите 4 класа, където го учат именно това.

36

учителка

преди 12 години

И след всичкото това безумие и външно оценяване.Децата ще са страшно мотивирани да учат!Имам внук, за който дом ще продам, да го изуча в чужбина,дотогава аз ще се занимавам с него.Това не е образование.Жалко за интелекта и знанието на българските деца.

35

Анонимен

преди 12 години

Това решение е равно на "атомна бомба" срещу българите и другите етноси от нацията, които искат България да се измъкне от блатото!

34

ананимен

преди 12 години

За пореден път правим стъпка към унищожаване на българското образование.Влезте господин министър в час при тези некадърници и неграмотници , които не възприемат нищо и които стоят там само за единния стандар на бройка като на глава *** без да се отчитат резултати и успехи