56

до 70

преди 12 години

много си прав, в БГ се смята, че ако някой не си върши работата, не трябва да се прецакваш, като му я вършиш ти, нищо че от това полза ще има и за теб. примера е кварталната улица - от над 10 входа само пред един вход си я почистиха, останалите предпочитат да буксуват в коловозите или да паркират незнайно къде.

55

АЗ

преди 12 години

ПРЕЦЪВТЯЛО ТИКВО МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ ПЪРВО А НЕ ЗА АСФАЛТА ....*** ТИКВИОВ...НЕ ФИЛОСОФСТВАИ

54

Анонимен

преди 12 години

Боко и цура са медицински случаи.Началника Ви не забравя и забавя

53

добре де

преди 12 години

цитат : 'И да използват нещастието на хората за политически дивиденти, и пиар е безскрупулно, бих казал, е нечовешко"е кво правят там- премиер,вътрешен министър,земеделие-министър и изказвания от сорта " се качиме в хеликоптера "шото не е пригоден за зимно летене" да не са сами пилотите и близките им да ни се сърдят че им рискуваме живота!!! тия взеха народа съвсем за "балъчета" NOMENT!!!

52

Martin Bormann

преди 12 години

Аве тоя плебей ще престане ли да ходи с тая плетена шапка като охрана на "Илиянци", ве, бах ти селтака си имаме за премиер...

51

говедар

преди 12 години

Където се появи Миро Найденов огрява цялото селско стопанство с ...директиви на европейския съюз. Които служат за закопаване на българското селско стопанство.

50

до 65

преди 12 години

Помага се на закъсали страни - ние сме стабилни, освен това казахме че трябва да се поощряват стабилните, а не да се помага на закъсалите!

49

bg

преди 12 години

I NE SAMO TE,,,,,XORATA OT SELOTO S GODINI 4AKAT NEKOI DRUG A NE SAMITE TE DA SE XVANAT DRYJNO I DA GO RE6AT ,,,,,,,,,NO ZA6to,,,,,,,,ZA6toto PARYIIY|TE NI RAZDELIXA <<OZLYBIXA I NAKARAXA DA NEXAEM ZA DARJAVNOTO KOETO SE OKAZA NI4IE

48

Nobody

преди 12 години

Бойко, Бойкооооооо, ако Пиарите ти забранят да говориш за опозицията, 2 изречения на кръст няма да вържеш......

47

Упсс

преди 12 години

За кво ви пак виновен Путин ? Че Борисов няма акъл !!!!

46

Ясер

преди 12 години

НА Боко и Тутанкамон му е виновен.

45

Явлински

преди 12 години

Путин че е виновен, виновен е. А Медведев?

44

??

преди 12 години

Абе каде ни приятели от САЩ бе? Що не дават някви пари ?

43

Някой си....

преди 12 години

Дебеловратия ***- така бих нарекъл един ***...- да говориш за болката на хората и да повтаряш че не трябва да се използва за пиар и в същото врече да го правиш.....или е *** и не разбира какво прави - което е по вероятно - или един голям *** си играе с болката на хората....

42

Анонимен

преди 12 години

Не се правете на невинни. Путин е виновен! Да не го изберат през март.

41

герберче

преди 12 години

Костов, Костов търсете. Той е виновен за всичко. Той и само той. Бойко е непричом.. ГЕРБ е непричом. Дянков - най-малко.Костов търсете.

40

Мдааа!

преди 12 години

"И ние сме виновни за Бисер, признава Борисов"Ай стига бе, а аз пък мислех, че Станишев е виновен.

39

Анонимен

преди 12 години

Борисов е прав за едно - гнусно е да се извличат политически дивиденти от трагедията на хората. Само че биенето на тъпана че даряват 10% от държавната си субсидия - какво е? За Бисер няма невинни партии - защото дали на ниво съветници, кметове, областна администрация, администрация по министерства - от както е възникнал проблема - дефакто представители на абсолютно всички партии по един или друг начин са знаели за проблема! Просто пред случая "Бисер" всички партии трябва да се изчервят от срам! Може би само на червените няма да им личи. И нека да се изясни - някои поискал ли е язовира да се източи? Защото според един закон приет по време на "водната криза" - язовири се източват само в краен случай след разрешение от няколко инстанции.... А за това че няма закони и правилници които да регламентират ясно и точно кога един язовир трябва да спре да се експлоатира (да се източи) - отново всички партии са на дръвника!

38

Асен

преди 12 години

Инфантилен ***,с развитие на 8 годишно дете.

37

бай Стефан

преди 12 години

При тва бедстващо положение,и тия наводнения,не е веновен никой.Не Бойко не Мойко, и като вземат да го обръщат на партийна основа грешат и се излагат всичките