55

Анонимен

преди 12 години

Поклон пред Гео Милев, Христо Смирненски, Никола Вапцаров, Пеньо Пенев и редица други знайни и незнайни честни и достойни хора, които умряха преди 45-а. ------------------------------------ От всички тези само Вапцаров е бил комунист и умрял преди 45-а, осъден е за тероризъм, убийства и шпионаж в полза на чужда държава. Христо Смирненски си е умрял от болест, Гео Милев не е бил комунист, а Пеньо Пенев си е умрял от много пиене вече в социалистическа България.

54

Анонимен

преди 12 години

Предпочитам фашизъм който си убива поетите, но има поети, пред комунизъм в който няма поети.

53

Не е верно!

преди 12 години

10 милиарда минуса да нацъкате - все ми е тази :) Истината не можете да промените. Плевнята е ДКМС, търговец на хора в Германия, политическа *** и обикновен лъжец. Даже и жена му го потвърждава с поведението си! :))))) А за комунизма и БГ - като погледнете униформите (ГРОЗНИТЕ УНОФОРМИ) на българските войници ще разберете, че НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО от СССР насам... *** в собственото си задоволство и лай--.а! Надявам се скоро да не ви дишам въздуха с "комунистическото" си тяло! Адиос!

52

Анонимен

преди 12 години

Ако си Президент на всички българи би трябвало да почетеш и жертвите на царския и фашисткия режим в България от 1919 до 1944 год!

51

Анонимен

преди 12 години

България е била най-добре през 39-та точно по фашистко време.А сега също има безброй избити българи, но от комунист-мафиотите.И ако сега имаше едно времешната свобода (от преди 1944-та г.) пак щеше да има въоръжени групи и пак щеше да има поети.Но сега е пост-комунизъм.А по времето на комунизма избитите са много повече от времето на фашизма, просто защото комунистите убиваха ей така заради бройката.А това, че нямаше поети е вина на режима.Но и комунистите убиваха деца - просто никой никъде не казваше.250 000 Българи са убити по време на комунистическият режим в България.Толкоз фашистите не могат да убият и да искат.Навсякъде по света комуизмът е избивал най-много хора (в СССР е убил 80 млн. души!!!)

50

Анонимен

преди 12 години

Плявата-най-голямата политическа палачинка на днешния ден!

49

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА.

48

aaa

преди 12 години

stana dvadeset godini i otgore naroda tane v mizeriq!!horta nqmat kakvo da qdat,nqmat rabota,rovqt iz boklucite,bezdomnici,tova predi koga go imasheee pitam azz??izbili gi bili ami ta nali tagova bqhme na stranata na fashistite!!nasheto pravitelstvo, kvi bqha togava,sashtite kato za poslednite 20 godini!!na naroda mu e pisnalo togava da ta tane v mizeria!!kvo stava sega, tiq deto imat stavat po bogati a tiq deto nqmat stavat po bedni!!!

47

Анонимен

преди 12 години

А бе хубаво е да почетем жертвите на комунистическия режим,като гръмнем 150 от днешните комунисти...

46

Не е верно

преди 12 години

до 29 -младежо ти си пъпчив млад, надъхан гербераст. Момко, моите работници са всичките от гоцеделчевско. Някои са съученици с Плевнелиев. А списъците с членовете на ДКМС са там, при досиетата на Бибитко, Костов, Агент Сава и т.н знайни и незнайни агенти на ДС/КГБ. Сополанко! А ако аз съм комунист ти направо не съществуваш, псевдо антикомунистче, образувано и манипулирано от милицонерите!

45

Анонимен

преди 12 години

Гео Милев също го убиват комунистите за да не ги издаде за бомбата през 1925г в храма Св.София.

44

Васо

преди 12 години

А пък тия гвардейци кога ще ги превъоражът с легендарните Манлихери завоювали славата на българската войска. Какви са тия СКС съветски дето ги разнасят и докога. Традициите са в подробностите, а и не струва пари.

43

Анонимен

преди 12 години

до 41 Великият поет Пеньо Пенев се самоубива на 27-ми април 1959 година!Поклон пред паметта му,съсипаха му живота същите комунистически тарикати,за които той написа:"Светът бакалница и кухня станал е за тях!За тях партиен секретар си ти, стомах!"

42

до 29

преди 12 години

защо се пениш толкова...........или не ти изнася..........та всички гербери са БКП.........като почнеш от ББ, Цецко, Калин Георгиев (баща му и сега е активист на БСП Пловдив) , Цачева, и т.н. Като ви е яд, че са ви изпързаляли комунистите недей да виниш другите

41

kj

преди 12 години

Що ми се струва,че след 20-25 години,ще почитаме жертвите на демокрацията

40

Анонимен

преди 12 години

Народният съд е повратна точка в историята на България. След избиването на хиляди будни умове и налагане на червен терор нашата страна от лидер на Балканите се превръща в най-бедната страна в Европа и така до наши дни.

39

До 23

преди 12 години

избягали извън България бягат точно от комунизма, след 1989 беше най-голямата емиграционна вълна както и сега, но сега е вследствие от посткомунизма, т.е. същите пребоядисани комунисти ни управляват и още 22 г.и, промивката и последствията от този гнусен режим не могат вече 22-23 г. да се оправят. Само си представи какви са раните, които все още дават негативно отражение... и какво от това, че е имало изкуство и разни си дружества за развитие през 45 год. комунизъм всичко било на грешна основа.

38

Анонимен

преди 12 години

Сега същият НАРОДЕН СЪД е законно създаденият СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД, на който на плешките ще лежат не един или двама от озверели полицаи и пазванти.

37

С

преди 12 години

А за жертвите които ежедневно умират поради липса на пари да се лекуват,щото и аптеките ги взеха мутрите,кога за това почит?

36

Анонимен

преди 12 години

Нито днешната демокрация, нито бившия комунизъм са вярната формула.Освен това, тези понятия са чиста фикция, зад която всяко правителство (чети мошеници) се крие.Няма БСП, няма ГЕРБ, няма СДС.. всеки е лобист на кръгове, пари, компании.. Зад понятия като демокрация, социализъм вече не стоят никакви идеи или морал. Има ги само на приказка.Десните правят социална политика, левите пък лобират за някой капиталист.. Всеки дърпа чергата към него - пълна анархия. А го духат обикновените хора..