34

Курвата на Нейтли

преди 12 години

Чета и се възбуждам,чета и се възбуждам............то бива интелект,бива,*** туй извън пътя......шкурка,пила,трион дьо Сад ряпа да яде милинкия.......

33

до 37

преди 12 години

Абе ***, беше обяснено, че става дума за трудовия стаж на 4 човека

32

уфффф

преди 12 години

Много жалък и *** човек е тоя.Срам ме е от него.

31

Анонимен

преди 12 години

До пишещите в подкрепа на ГЕРБ:Кажи му фен на Бойко и не го питай колко е *** :)))

30

Анонимен

преди 12 години

Така е бате Бока, на запад има условия археолозите да могат да работят и през зимата - хангари, отопление, сушат земята и проучват. Но тук тези работи дали ги има? Няма ги. И няма кой да ги осигури, а най-лесно е да ходиш да се правиш на страшен и после да говориш по новините хуморески.

29

Анонимен

преди 12 години

През 2011 г. г. новосформираното племе герберасти - сиу и чейени(бивши комунисти, седесари, депесари и друга демокрадлива ***), водени от Седящия бик ББ(Татанка Йотанка) и Буйния кон ЦЦ(Ташунка Витко) разгромяват тройната коалиция...Много от победените слагат нова *** боя и се присъединяват към Винету. Продължават да плячкосват страната... Дерат народа, така както и турчин не го е драл...

28

Анонимен

преди 12 години

Само в ГЕРБ може да се намери човек, който да е на около 60 години, а да има трудов стаж 120 години:)))))) Да живее съвременният Дънкан Маклауд!

27

Кай

преди 12 години

това, че ще си трае за бизнесмена, парите и другия човек, не го ли прави съучастник?!

26

избирател

преди 12 години

Давайте позитанци, днес имате "материал", драскайте, да сте живи и здрави, ще изкарате някой лев и ли пост може би!!!

25

Анонимен

преди 12 години

1. Андрей Иванов има поредна, трета биография. Вече е напуснал държавната администрация през 1999 г. Обърках се...2. Андрей Иванов не е много богат. Той плаща данъци за 70-80 хиляди, и то не само защото законът го изисква. Абе почти доброволно ... 3. Андрей Иванов няма фирми за маршрутки. Той ги консултира... 4. Андрей Иванов е купил БКС-Банкя с парите на жена си. Разбира се... 5. Андрей Иванов е спечелил концесия за минерална вода- Банкя пак с парите на жена си. Явно тя плаща данъци за повече от 70 хиляди. Надяваме се, все пак държавата има нужда от тези пари, нали ... 6. Андрей Иванов винаги е бил с десни убеждения, включително и като член на БКП. Нямало просто как десният този човек да работи в отдел "Информационна дейност" на МВР иначе ...7. Андрей Иванов познава Цветан Цветанов случайно, от МВР.8. Андрей Иванов познава Милор Михайлов (кмет на Банкя при Софиянски/Николов, после зам. кмет по екологията респективно ***) случайно, от общината...9. Андрей Иванов познава Антоан Николов бегло, покрай общи близки приятели (sic!)...10. Андрей Иванов няма нищо общо с Банкя, освен че е купил БКС-Банкя, концесията за минералната вода в Банкя, няколко декара парцели в Банкя. Жалко. Хубаво градче, да беше го поопознал... A propos, г-н Първанов от "Тема" не е използвал нещо интересно, което му дадох. Разпечатка от Службата по вписванията - София на сделките на г-н Иванов с недвижими имоти. В периода 1998-2005 г. там фигурират над 40 сделки, между тях - БИНГО зала в Люлин, павилион на "Еврофутбол" в Люлин, универсален магазин в Люлин, част от кооперативния пазар в Люлин, земеделски земи в Банкя (впоследствие доста набързо вкарани в регулация), апартаменти в "Слатина".

24

Rudi

преди 12 години

Познати думи от недалечното минало на светлия комунизъм-идиотизъм. Но то от комунисти каква свястна приказка друга може да се чуе.

23

Анонимен

преди 12 години

"Банкя е добро място за живеене, но за съжаление аз нямам нищо общо с него" ... "в края на 1999 г. напуснал по собствено желание и данъчната администрация..."интервю в "Медиапул", също постно откъм деликатни подробности. Ето и най-съществените му части:"- Около вашия бизнес се поставиха доста въпроси. Основният беше от къде е началният капитал, с който са се развили фирмите ви след като сте напуснали системата на МВР?- Слуховете за моето богатство са силно преувеличени. Аз и моето семейство живеем нормално, малко над средната класа. Излязох от МВР през 1999 г. Започнах частния си бизнес с консултантска дейност в сферата на това, с което съм се занимавал цял живот - информационните технологии.Давах консултации за изграждане на системи в държавната администрация, например за регистрация по БУЛСТАТ. За мен това беше началото. Иначе съпругата ми има частен бизнес още от 1991- 1992 г. В съдружие с други роднини спечелиха концесията за бутилиране на минерална вода в Банкя, а по - насетне продадоха фирмата.Тя има и втори бизнес, който е от 1992 г. за производство на ауспуси. Той тръгна заради нейния ентусиазъм и ноу-хау, което имаше един от нейните съдружници.Разбира се, помагал съм с моята консултантска дейност и на тях. Вероятно ако не беше концесията на минералната вода, нямаше да напусна толкова лесно данъчната администрация, където се занимавах с интересни неща, изцяло в сферата на моята професия.Бих искал да подчертая, че и МВР, и данъчната администрация съм напуснал по свое желание.

22

литературен критик

преди 12 години

Изящен изказ, дълбочина на мисълта, въобще - титан на словото. Отдавна надмина Пената по бисери. Но .. за жалост най-простия и крадлив премиер, който сме имали.

21

Отново

преди 12 години

Отново изпълзя по телевизиите, но до следващия сняг.

20

да-да,ама не

преди 12 години

Шкурки,пили,триони...айде няма нужда . В живота си по-големи рендета от ГЕРБерастите не съм виждал.Всичките са чели/"Винету"/,обичат чалга и харесват силикон.Независимо че са мутри,милиционери,***,олигарси и "бивши" членове на БКП и ДС все едно една майка ги е раждала...Господи,прибери си вересиите ! Бог да пази България.

19

ентъртейнър

преди 12 години

ТОЙ го назначи, ТОЙ не му потърси сметка при потресаващото имуществено несъответствие и "120 г. трудов стаж" и случайно прокуратурата не бе сезирана (както би се случило при някой случаен гражданин), ТОЙ го преназначи като председател на СО и като председател на партийната организация в София и след поредното доказателство за подкупност ТОЙ го оставя на поста председател на ГЕРБ за София и пак прокуратурата не се сезира.Това е БЕЗЗАКОНИЕ и се краде от ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ. Айде *** в тази държава да си харесат друг за подражание, а умните хора просто да видят Фактите.

18

Анонимен

преди 12 години

председателя на СОС и лидер на столичната организация на ГЕРБ в нова корупционна мрежа с недвижими имоти, незаконни строежи, закупуване на яхти и екскурзии до екзотични дестинации. От РЗС тогава оповестиха, че семейство Иванови са почивали със собствената си яхта на островите Корфу и Халкидики с най близките им семейни приятели депутатката от ГЕРБ Стефани Михайлова ( печелила няколко пъти търг за маршрутни линии), съдружник на председателя на СОС в няколко фирми и съпругът й, чиято фирма печели търг от Столична община на стойност 3,6 млн. лв.

17

Анонимен

преди 12 години

за тия с покъсата памет;пастите бяха споменати от ваша съпартийка 90те.и сега пак излизат на дневен ред .е да ама не...ние помниме ...вие завършилите полит институти някой да вие казвал че сте безполезни ***

16

пожарникаря

преди 12 години

винету излезе от колибата,където се беше скрил по време на бедственото положение в България,след тайния съвет с ташунко сапа-цуци,лудото куче-а.иванов и рижата лисица-фандъка дърпайки от лулата на вожда стигнаха до решението лудото куче да си отиде от племето и да се засели на друга поляна,където да си ловува на воля...

15

Анонимен

преди 12 години

С ТРИОНА ПОЧВАШ, АМА С АКЪЛ НИКОГА.