75

Анонимен

преди 12 години

73Хихихихихи! Нещо за комунизма мечтаеш,а:))) Ми то ако беше соца досега да са те изяли прасетата в Белене бе хурко интелектуална:)))

74

от 68 до 73

преди 12 години

Само да ми паднеш ще видиш какъв толерант съм. Нали точно тия ценности за които ми говориш управляваха 45 години и родиха мутрите и чалга културата (която представлява реално липса на култура)! Ама точно тъпите комунистически *** като теб не могат това да го проумеят и продължават тъпо и упорито да си трошат главите, обвинявайки всички други.

73

facial face

преди 12 години

veche i pravqt faciali nqkyde..............

72

ан

преди 12 години

НЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ. НЯКЪДЕ СА СЕ СЪБРАЛИ НА КУПОН СЪС ДРОГА И ПИЯЧКА.ТОВАЕ СЪВРЕМЕННАТА МЛАДЕЖ. А КАТО И ГЛЕДАМ СИНКАТА НА ВРАТА НА ТАЗИ НА КУПОНА ОСВЕН ДРОГА И ПИЯЧКА ИМА И СЕКСУАЛНИ ЕКСТРИ.

71

Анонимен

преди 12 години

не е била много стока май,снимка мвр на която си личи че е душена

70

london

преди 12 години

Много злобни и *** коментари има тук на хора, които мразят всичко и всички, но най-вече себе си. Дано бързо да намерят децата.

69

Анонимен

преди 12 години

72, от нейна гледна точка това е лявата страна на шията, много си ***. Не че звучи вероятно това с цигулките де

68

Прав Българин

преди 12 години

До Номер 68 : Заради пишман толерантни към всичко *** като теб сме на това положение докарали цялата държава. За такива като теб и субекта горе на снимката - само ТВУ, сух хляб, тесни обувки и никаква телевизия. За интернет да не говорим. Профилактичният бой и превъзпитанието чрез тежка работа може да спаси страната от такива тежки случаи.

67

Анонимен

преди 12 години

До 57И като толкова много разбираш от цигулки, тя на две ли свири,че има белег и от дясната страна на шията? :)

66

Анонимен

преди 12 години

Като ви гледам коментарите тук наистина повечето трябва да потърсите психиятрична помощ. ChikatiloЯвно дрогата още ти оказва ефект приятелю. Явно ГЕРБ и с неграмотността и простотията няма как да се справят.

65

Килъра

преди 12 години

*** бая ще се позабавляват, те вече си правят каквото искат де щом и линейки преследват и пребиват доктори без да им пука за какво говорим!

64

до: 28

преди 12 години

За мен определено боят възпитава! Имам познати момичета, които никога не са били удряни ..... няма да ви обяснявам на какво приличат. Когато човек е *** и няма акъл, разговорът определено няма да помогне. Боят възпитава и трябва ясно да се знае какви са правилата вкъщи и кой командва.

63

до lulu

преди 12 години

Браво, много точно казано. Някои хора са толкова злобни и ограничени, че за едното нищо биха разпнали някой на кръст. Смучка имала, значи била ***. Расти имала, наркоманка била. Това, че някой пуши трева или взима някакви наркотици отвреме навреме не го прави наркоман. Все едно да кажеш, че някой е алкохолик, щото се напива с приятели веднъж седмично! А дори и да е наркоманка - това си е нейна работа, кои сте че да я съдите? Да не би да заслужава да я убият, или изнасилят или поробят???

62

Мето

преди 12 години

Както писах по-долу - видях ги на 06.12. Те се водят изчезнали от 08.12.

61

Анонимен

преди 12 години

Стига сте съдили хората по външният вид. Не всички момичета се обличат като *** с къси поли тип колан и 1кг кит по себе си.

60

Анонимен

преди 12 години

ФБР ни хвали, а България в пожари! ФБР ни хвали, а изчезват всички млади! Ууууф!

59

до 63

преди 12 години

Ми като си толкова сигурен това го кажи на полицията, вместо да го пишеш тук...

58

Мето

преди 12 години

Тези двете девойки - Мати и Микаела, съм почти 100% сигурен (добър физиономист съм), че ги видях на 06.12. около 17:30 да се качват в трамвай 12 на пл.Журналист и слязоха, ако не се лъжа, на ц.гара. Забелязах ги, защото ми направи впечатление момичето с растите, имах чувството, че се криеше от нещо. А освен това имаха и доста сериозна разлика в ръста - момичето с плитките - дребничко, а другата девойка - може би към 1.75-1.80. Дано ги открият. Всъщност и двете изглеждаха малко странно.

57

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са тотално некадърни да овладеят престъпността! Факти всеки ден по 10 поне!

56

Анонимен

преди 12 години

Бойко спря престъпността. Гарантирано от ГЕРБ.