201

Анонимен

преди 12 години

човек ли бе бате бойко (да се свети името му) да го опишеш...с една ръка се бори с комунистите,с друга оправя българите а с третата помага и на света,отчасти и на америка.напиня той да ни оправя а ние не та не.чуди и се мае защо не щем този дар божии обаче понеже ни обича ще ни напиня да ни оправя докрай докато не ни оправи,нищо че не искаме той по-добре знае кое е полезно за нас

200

Анонимен

преди 12 години

179 абе момче ти си изтрещел.Само *** би се радвал на възможността да се пенсионира една-две години преди да умре.Само *** би се радвал на това, че го лъжат колко са пестеливи, а удрят Масларова в земята с тази детска градина.Само *** би се радвал, че продават вагони за 7000 , а на скрап те струват поне 12000.Накрая-имаш нужда от квалифицирана помощ, може и от Лъчо, нали той като гинеколог дава такава на охранители.

199

Анонимен

преди 12 години

увеличаването на възр. за пенсия, няма за цел да повиши пенсията на бъдещите пенсионери и на тези в момента! Нейната цел е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-МАЛКО ХОРА ДА Я ПОЛУЧАТ!!! А парите от вноските да потънат незнайно в частни ръце. Ако прибавим и пръскането с кемтрейлс нещата стават жестоки и отиват към ..... геноцид! Много българи не знаят за кемтрейлс, който от 18 месеца е всеки ден над главите им, заблуждават се с гражд. самолети, но ако погледнат небето и се взрат в опашката на самолетите ще видят друга картина. Тогава се получава - работиш, внасяш осигуровки и не стигаш до пенсия! Осигуровките потъват, хората ги няма! А ние какво? Спим?

198

Цървулев

преди 12 години

Боко бе, коя строителна фирма реновира детската градина, да не би да е на онзи Стенли на когото ти подсигури подизпълнителски договор за 50 млна лв. за един малък участък от метрото?

197

Анонимен

преди 12 години

Аз за 4млн ще построя 4 детски градини бе и пари ще останат.

196

До № 176

преди 12 години

Огромната част от българският народ стана жертва на шумкарите, които манипулираха вота на народа, при референдума "Република, или монархия"! От тогава и до сега си е държавно-монополистимчески капитализъм, у нас. Държавата собственик - колектива стопанин, при соца. А сега средствата за производство в малцинството ***, а бедноста за болшинството. Това е основният проблем на България!

195

Ф.С.В

преди 12 години

Този човек ще направи най големият геноцид в историята на България --хубаво го вижте горе на снимката ---това което върши ще бледнее спрямо турското робство --и защо --само заради едно ---АЛЧНОСТ за власт и пари

194

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ и най-вече на Борисов, че избраха Станишко за председател на ПЕС!!!!!!Поради факта, че червените манипулатори вече напълниха памперсите от щастие, че другаря Станишко го сложиха председател на ПЕС, трябва да ви открехна малко за истината, поради която тоя твърдолинеен *** го избраха. Избирането му е едновременно жест и извинение за това, че България, която благодарение на отговорното проевропейско управление на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но въпреки това, поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания наложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя червен другар го сложиха председател на ПЕС не за заради някакви заслуги, а за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС да влезем в Шенген, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговото избиране е точно това един жест към страната ни за да успее да се пребори за влизането ни в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, че са го избрали, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационен принцип и те са преценили, че сега председателя на ПЕС трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген! За това когато казвам, че Кутевците са едни долни манипулатори, които извъртат нещата на 180 градуса, само и само да наложат манипулативното си мнение и заблудят хората, не лъжа! Ако управлението на Борисов не се ползваше с такова огромно доверие на Запад никога нямаше да изберат тоя комунист да стане председател на ПЕС, където членуват все утвърдени демократични държави. Като уж толкова е кадърен /според комунистите ото БСП/ защо по-рано не го избраха, когато беше мин. председател, но тогава по негово време, когато БСП управляваше, България се ползваше с ужасно лош имидж на престъпна страна, където мафиотски банди през ден извършваха показни разтрели в центровете на София и големите градове; извършваха се нагли магистрални грабежи и финансови далавери за милиони европейски пари от субсидии от ЕС. В България идваха само разследващи органи от Европейския съюз за да разследват поредната далавера за милиони, така че заслугата за това Станишко да бъде избран е изцяло на проевропейската политика на ГЕРБ, начело с Борисов, които само за две години успяха да променят тотално имиджа на страната ни и станахме наистина уважавана европейска страна! Това е истината, всичко друго е поредната Комунистическо-Гьобелсова манипулация! Другарите са майстори само в това да лъжат хората и да ги манипулират, за това и 20 години бяха на власт и успяваха да излъжат хората с измислената от тях нагласена демокрация, а в същото време елита на БСП и техните хора натрупаха несметни богатства за 10 поколения напред.

193

ринго

преди 12 години

дайте ми да строим и че ви покажем как се крадне ....казал шопът.Тази градина да не е с инвентар и технологчно обзавеждане за индиговците малчугани от 22 век бре Боко? Трябва да са направили не детска градина ами уолт дисни парк или уондърленда на Джако.Бре бре и то в Ботевград където е е школата на оня умник Ицата .Сигурно с част от парите за детската градина са реновирали и тази щкола ама са писали общо хесапа.Нали са дружки единият доктор хонорис а другият футболист на годината.Брех брех тцтц

192

Анонимен

преди 12 години

Боко ще спаси еврото и Гърция.

191

Анонимен

преди 12 години

Ззззддддррравввееейте чччееерррвввеени ттттъъъпппааанннаари!!!!Здраве желаем другарю педералисимус Станишко!Ддддооообре ллллааапппате шшшлллааанга ннаа БББоооййко!Ще се стараем другарю педералисимус! Уррррааааааа!

190

Охранител

преди 12 години

Когато ти се сблъскаш със Простака,... той може да е мъж, жена, дете -и поздравиш го отговор не чакай,знай, просто е пропуснал... седемте! А, всъщност той е толкова опасен,за жалост много крепости превзел,Мъдрецът, мигар - затова е казал,не влизай, нивга, в локва със прасе! Защо ли, питаш, *** е реката,наместо цветето, защо съзираш фас?На пътя, тон нахалство е навлякъли там те стряска мощният му глас! Ще те научи даже как да мислиш,и как да пишеш, ще те просветли,комарите си вярват, че пречистват,с търпение напръскай - че са зли! А, чувства що за думи непознати,с домат, той цели в чуждите мечти,уж благородник с титли, пък егати,езикът му гнуслив е... порно-стих! Илач за пошлостта ще ти отказва,и не той бъркал а, светът е крив,в миг тръпките, които те полазват,желаят да заспориш, не - да спиш! И ако някога и някъде, там Някой,пак в нас, Душа понечи да вплете,май трябва да започне от простака,дано пък той, да може... да го спре!

189

Анонимен

преди 12 години

Първанов е едно мазно петно от мазут!До сега никакъв го нямаше -сега на края се активира!

188

4,5 мильона

преди 12 години

Лилянка Павлова да се нареди до Масларова. Вие луди ли сте бе. Това е чисто нова сграда за тия пари

187

Анонимен

преди 12 години

както престъпниците все намират начин да намерят правота действията си,така и бате бойко се чуди защо прави "добро" а все го бият през ръцете

186

Спонги

преди 12 години

161, Ти наистина ли вярваш на изборните резултати?

185

iwo

преди 12 години

ще ви похвалим г-н премиер на изборите мноооооого ще ви похвалим

184

Анонимен

преди 12 години

Иерархия на педерастите в БГ!1.Обикновени (прикрити) *** Юксел Кадриев, Лазар ГрУев и т.н.2.Началник на обикновените *** Иван Костов3.Необикновени *** Азис и т.н.4.Началник на необикновените *** Соколов бившия мин. на МВР5.Главен *** другаря Кутев 6.*** на педерастите Славка Трифонова от БТВ-то7.Върховен *** или Педералисимус Станишко

183

кака

преди 12 години

Да управляваш шаблонно и с клишета да се обясняваш е меко казано нелепо.Не може проформа да се прави реформа без да се отчитат реалните факти комплексно,А те са очевадни-българина е болен-всеки 2-ри в трудоспособна възраст е хипертоник,всеки 4-ти е диабетик.....средната продължителност на живота намалява....Е,питам аз,какъв % от бъдещите пенсиоери се очаква да получат пенсия/т.е. да доживеят до пенсия/Това ми намирисва на геноцид спрямо цяло поколение 45-60 г. в момента.

182

Питанчо

преди 12 години

Каква е тая детска градина, бе Боко? Да не отлята от злато и бронз и покрита с платинени керемиди. Вместо да `и режеш лентата, трябваше да заведеш една дузина одитори да установят кой е откраднал 3/4 пари от тези 4,5 млна лв. за ремонт.