12

ivo

преди 12 години

da we 4etoh go tva za toq 4ovek ***.bg/news/32771-***-забиха-нож-в-главата-на-бургазлия.html te tuka ima i negova snimka

11

Анонимен

преди 12 години

Между другото забелязвате ли как веднага след като Плевнята стана президентин и новините за *** почнаха да се множат тенденциозно?

10

Анонимен

преди 12 години

Неспасяеми са *** , БКП не успя някакъв си Игнатов ли ?Тея пари по добре ги даваите за отваряне на работни места ,че безработние са много.А как така има пари за *** отново ,а на зърнопроизводителите няма субсидии.Естествено евреиския спеколант каквото каже на марионетките си в България това става.

9

Нерез

преди 12 години

*** много добре значт, че ако не пускат децата на учлище, в някой по-малки населени места ще се наложи да се затвори цялото училищя или поне да се уволнят половината учители. За това не само, че ще им се молят да си пуснат децата ами ще им плащат, за да го направят. За съжаление те стават все повече и повече и много неща започват да зависят от тях. Не може просто да ги затворим в някакви гета и да се правим, че ги няма. Това ще е основния проблем на България и Европа в следващите години.

8

до Серьожа Игнатов

преди 12 години

Прз последните две десетилетия умишлено за министри на образованието се слагаха всякакви ***. Образование не трябва да има. *** електорат - вечна власт !Този обаче надмина всички. Има излъчване на селски старшина. Незнам кой му е дал титлата професор. Днес ВУЗ-овете са празни, а намалената аудиторна заетост на студентите се отчита като постижение, вместо като недостатък.По-некомпетентен министър на образованието не сме имали !Подай си оставката, другарю старшинка !

7

ЦВЪКИ

преди 12 години

ДНЕС-*** забиха нож в главата на бургазлия, той се смее с 13-сантиметрово острие в мозъка сиМургавите крали винкел от двора на 56-годишния Стоян

6

Алекс2

преди 12 години

Аз пък искам да се построят и специални къщички за ***,там ще имат идеални условия за размножаване...все пак и те са твари на природата...

5

Анонимен

преди 12 години

Хахахах. Снимката кърти! Показва самата реалност. Само като я погледна и първата ми реакция е да отстъпя няколко крачки, а ако нещото ме последва да го контраатакувам! : )))

4

..........

преди 12 години

teq nemogat da se integrirat prosto takava si em rasata da kradat da ubivat da sa mrazlivi i da rajdat na po 11

3

Хейтър

преди 12 години

На снимката - Джар Джар Бинкс от Междузвездни войни.

2

Анонимен

преди 12 години

Ще ги пуснат само ако в противен случай държавата им спре абсолютно всякакви помощо!

1

Анонимен

преди 12 години

Така е, без образование няма да стане промяна.