37

Анонимен

преди 12 години

Ами те пенсиите от 20 години са такива.Какво реват от Бсп? Защо като имаха 3 мандата не ги направиха по 500 лв?Големи са лицемери....

36

гробаря ДО 28

преди 12 години

Не сме те скалъпиха нещо Доган взе табака и *** бяха за тях някой друг чувал билетини и ето ...

35

Анонимен

преди 12 години

На червените *** вече не и издържат нервите, настъпени са здраво и няма гювеч

34

до 9

преди 12 години

*** коментар

33

prava na grazdanite

преди 12 години

Ako ste se pensionirali po zakon s 700 lv. pensia i sled tova vi e namalena (naprimer na 300 lv. ) to tova e nezakonno.Davajte dyrzavata pod syd.

32

prava na grazdanite

преди 12 години

Ako ste se pensionirali po zakon s 700 lv. pensia i sled tova vi e namalena (naprimer na 300 lv. ) to tova e nezakonno.Davajte dyrzavata pod syd.

31

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до номер 19Страхливчо,не си ти индивида който да казва кой- как живее ......Ти мишочо не си народа,не си гражданите,твоето мнение няма никаква стойност,колкото има лаенето на 1 улично псе........А относно ако ме срещнеш как си щял да ме направиш .......само искам да ти отговоря........не съм на 27,малко по възрастен съм,но си нямаш на представа колко като теб съм срещал и после.......Как не те е срам момченце да си избиваш жалките комплекси тук........задмониторен боецо

30

Анонимен

преди 12 години

А защо не посмяхте да го кажете преди изборите това , г-да управляващи?

29

rumen221

преди 12 години

Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!(лекция за политици)НО - Но някои наши сънародници се нуждаят от ОБЩЕСТВЕНАТА интеграция/ОЧОВЕЧАВАНЕ, което при днешната 97% бедност е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "СЕМЕЙНО подпомагане за отглеждане на дете", да се плаща само за първите три деца и САМО ДО НАВЪРШВАНЕ НА ТРИ ГОДИНИ от най-малкото - 90% от заплатата (за безработните от МРЗ), но не повече от средната... - ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем години, трябва да се плащат само "Средства за социална интеграция" по 1/3 от минималната пенсия, за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" да се плащат - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. - ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция), за всяко дете да се плащат само "Средства за образоване" по 2/3 от минималната пенсия, които се плащат само при посещаване на училище...! - ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Социални помощи не по-високи от минималната пенсия от 136 лева, за честно положен дългогодишен труд! Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място отговарящо на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ЦЕНЗ ИЛИ ПРОФЕСИЯ!!!- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!5. Всички общини Трябва да регистрират НЕЗАБАВНО фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите и без професия безработни граждани, да си изкарват прехраната...!!!- ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ЗАЕТОСТ!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа отговаряща на квалификацията му - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН РЕД !!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!Уорлик, натисни - Бойко, Дянков и Плевнелиев - ПРОСТО е да се направи, но само с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и

28

Лисан

преди 12 години

***, защо гласувахте за гробарите ?

27

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ще кажа на моя идол Боко да уволни всички доктори защото са ***.Три пъти се събираха на консилиум и не могат да разберат аз *** ли съм или *** или гербер ?

26

До 15

преди 12 години

Държавата от къде да ги вземе тези пари които ти искаш да се раздават? Айде стига с този елемнтарен популизъм! Вътрешно потребление не се вдига с адмистративен акт, а в следствие на икономически растеж, които ще пълни бюджета /от където идват пенсиите/, ще пълни джобовете на работещите. Днес приоритет на държавата трябва да бъде подобряване на бизнес средата. Вътрешната търговия не може да бъде двигател на икономически растеж, напротив обратното твърдение е вярно.

25

селянин

преди 12 години

Това заслужават пенсионерите не съм ги карал да гласуват за ГЕРБ.Като по измрат малко ще има за другите увеличение.

24

Аз

преди 12 години

Браво Странджа!Ние,пенсионерите ,ги избрахме отново Г/е/робарите!Напускам "тази страна",управлявана от пожарникари и физкултурници!Срамувам се от вас,пенсионери-колко още трябва да обеднеете за да си отворите очите!

23

гробаря

преди 12 години

Хайде стига сте писали глупости, Дянков нали ви обясни за финансовата дисциплина и за това колко сме стабилни, най-хубавото нещо на света е да си стабилно беден, предлатам заплатите да се намалят още зa да излезе бюджета на зелено.

22

Анонимен

преди 12 години

Като гледам колко разбирачи има по форумите,се чудя какво ли още правят във България

21

Анонимен

преди 12 години

На вързалите се лафовете преди изборите честито. Изборите минаха и как беше лафа "Пари няма"ХахахахахаКак може да сте такива баламурници без да има проекто бюджет където да пише нещо подобно да се вържете, не че ня може да отпадне при гласуването, но поне нещичко да има за което да се хванете.

20

!?!?!

преди 12 години

Скок на пенсиите най-рано през 2013 г., рече Тотю Младенов Надяват се явно до тогава, част от пенсионерите да са от другата страна на земята...А за бъдещите пенсионери - то за тях става все по-трудно пенсионирането.И специално, към тези, които обиждат на "пенсионер" - да знаят, че мнооооооого голяма част от тях няма да могат да се сдобият с тази "титла". Работят без договори, непрекъснато се увеличават стажа и възрастта, абе изобщо...А времето лети - така и на мен ми казваха, но не вярвах;)

19

Анонимен

преди 12 години

На този странджански кютук ако ми падне,такава брадва ще му забия,че с един удар ще го разцепя!Заради такива *** гласували за ГЕРБ страда целия български народ!

18

Детектифф

преди 12 години

Преди 2-3 години правехме лек ремонт в къщата на едно семейство във Леганес (Мадрид). Жената беше пенсионирана по БОЛЕСТ и по нейни думи получаваше 738 евро пенсия. А нашите здрави пенсионери, получават около 78 евро за прослужено време. Колко щяха да получават ако и те бяха в графа по болест? И няма място за коментари видиш ли важен е крайкният продукт или производителност у нас и там. Защото в сферата на хигиената (чистачките например) вършат същата работа. А разликата в десетки! Е???