15

до 8 ми

преди 12 години

...Не си чувал ,че църквата е ТЯЛОТО ХРИСТОВО ...!!!Просвети се ...

14

ПРАВОСЛАВЕН

преди 12 години

Библията и алгоритъм -- две несъвместими неща ! Идиотизмът няма край , това много ми прилича на поредната суперпростотия на СЗО , която обяви любовта за ... болест ! А Томас не го търсете -- той е протестант и не бива да се меси в повечето теми , особено относно православието! Сектантската му глава е като програмирана глава на робот -- все едно и също . Иначе сигурно не е лош човек, но си е еретик-сектант!

13

Анонимен

преди 12 години

макетата са я написали

12

Schutzstaffel

преди 12 години

Томас в момента учи стария завет наизуст и като го назубри ще даде коментар. Алилуя.

11

Анонимен

преди 12 години

сега ще изкочи някой и ще каже ,че е написана от българин понеже започва с буквичката "Б" !

10

Гошо Тъпото

преди 12 години

Библията е...мемоарите на Бог и никой няма право да ги подлага на...съмнение,или да ги...изследва,кой ги е...писал;ясно кой.

9

Boroka

преди 12 години

Томасе каде си ба.

8

Schutzstaffel

преди 12 години

Библията е писана не от един и двама човека а от тридесет и повече. Терминът Кошаревски свидетел поповете им е напълно ясен. Долу заблудата. Има бог но той не е във църквите и джамиите.

7

Sozopolski

преди 12 години

Научен метод да оплюеш християнството ,браво на Моше-нниците.

6

Анонимен

преди 12 години

Сега ще се окаже, че Библията е книжка за оцветяване от бинарен код.

5

Schutzstaffel

преди 12 години

Томас да се изкаже, дядо мраз, дядо коледа, Том и Джери и така нататък. Да не забравим и йехова. Всичко зло идва от религиите.

4

мечтание......

преди 12 години

Да ги помолим да ни изберрат президент с компютърен алгоритъм...

3

Анонимен

преди 12 години

Колко са заблудени тия. Щом имат нужда от компютърна програма за да им чете и да им обяснява библията.Та тя е книга която изисква човешко разбиране не математически алгоритъм.Според мен го правят щото има кой да им плаща глупостите.Некви подобни бяха напеавили ***-компютърен стол.За да не ставали хората да си губят времето.Седят и докато цъкат във Фейсбук.

2

анализирай това

преди 12 години

Въх, майкааа, като четеш за величайшите им прозрения, не без основание се питаш... тия учени-недоучени откъде могат да отсекат, че в едно и също изречение, става тъй, че в отделните му една от друга , смислово или литературно диференцирани части, ич не мое а се шмугне и некой по-простоватичък и по-жаргонотлъст пасаж, който е бил заченат от автора с едничката мисия на ачик-ачик ненужността си, да ги омотля кат патароци у кълчища техните машинки и да им удари два леви-прави през шменти-капелито:)

1

abdul

преди 12 години

Мхм, да и операционна система "Калашников"...