37

REDvayler do boqn40

преди 12 години

А тогава нямаше ли да драскаш по форумите, че Станишев и БСП са се "уредили", като са си взели ОДЪРЖАВЕНАТА Бузлуджа?

36

ratchet

преди 12 години

според серГЕЙЧО последните години паметника бил разграбен - така е повече от 15 и повече години. защо не го опазиха и оправиха докато бяха те на власт. да не говорим на какво прилича местността след техния събор: мръсотия и биколуци навсякъде

35

коко

преди 12 години

За БСП е сигурно, че и с руина да се заеме, ще успее да я възстанови. ГЕРБ с какво ще се похвали? За 2 год. безработицата е най-голяма в Европа, фирмите едва мърдат, спрели са изцяло плащанията между фирмите, доходите са замръзнали вече 2 г. Нашият Бабанка реже ленти за обекти които общините строят и то само там където кметовете са гербаджии. А попарата с *** тепърва ще я сърбаме.

34

akud

преди 12 години

ауууу е това е червена наглос. да та е** в цървула нагал М***** и мечка нешастна

33

Гошо Тъпото

преди 12 години

Село Чампа е най-високото село в България.Намира се в Родопите до Триградскотождрело и е обезлюдено преди 30-40 години.Предлагам на Сергей,докато тече ремонтана чиниятя на Бузлуджа,сбирките на активистите-планинари на БСП-то да ги извършват там.Ток няма,път тоже,но сградите са запазени.Таман няма да ги безпокоят наглите папарации журналисти и ще могат да дебатират на воля сред планинските поляни и висоти.Само да сложат наблюдатели да не ги прилапат мечките,щото те от социализъм не разбират.

32

boqn4o

преди 12 години

Станишев, не те ли е срам бе? Ами ти като управлява защо не я оправи? ГЕРБ са ти виновни, че летящата ти чиния прилича на гроб. Не стига, че давахте ей така пари за пенсионерските си празненства, не си почистиха след това! И сега като опозицията ти я дава, поне едно "благодаря" кажи. А от друга страна, нали нямахте нищо общо с БКП? И как така чинията била ваш символ толкова години тогава?

31

joro

преди 12 години

:DDD тия на снимката ли са на БСП-то най-младите симпатизанти!? Боооже боже.....

30

БКП

преди 12 години

Станишев днес с това изказване показа на цяла България колко модерна е т.н. Българска Социалистическа Партия - днес Станишев припозна като свой паметник построен от БКП.

29

BG

преди 12 години

Stani6ka, golqm si umnik i *osobeno supri4asten*kum sudbata na Bulgaria!.Bulgarite voyuvame s mafiqta,ciganizaciqta..,a ti va6ta Buzludja???!!!.Az imenata si zalojih pred UE ,pred Komisiqta ,Doide v BG Euronews sled podadeniq ot men signal,4udq se za6to li si zalagam jivota na karta,sled kato taka ni oplyuvat nas bulgarite v 4ujbina,no taka i im kazah,4e surceto me boli,za slu4va6toto se tam s moite sunarodnici..A ti-trugnal da *spasqva*neudo6eveni predmeti..Dano edin den sami si prostite!.

28

Обзор

преди 12 години

Червените свинки се опитаха да разбият туристическия бизнес, да предизвикат этническа война, а тези дни кроят да разбият банковата система според новини от фрог нюз, но няма да успеят, хората видяха истинсто лице на комуниста !

27

xaxa

преди 12 години

Хамстерът скоро и претенции към мандрите които обират ще има...

26

ТТ

преди 12 години

Пфффффффффффффффффффффф ти добре ли си бе боклуко. Не те ли е срам бе. Поне като си *** отвсякъде си мълчи. Да не е от сега руина паметника ви на бузлуджа? Бяхте на власт и не си го оправихте ... какво искаш ... някой друг ли да ви го оправи. Бива бива дебелокожие ама тва като на българските политици никъде го няма. Аман!!! Всички на протеста в събота!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 12 години

На харизан кон зъбите не се гледат. Друг е въпросът, че червените зомбита всяка година се събират при руината, да плюскат кебапчета и да ***. А там са руини от 20 години. Циничен жалък гей е този.

24

Безпартиен

преди 12 години

Отдавна е разрушена- още от НДСВ и после при тройната коалиция.Да беше я възстановил когато беше на власт. ГЕРБ ли да му я оправят иска.Ами да ги помоли и ще и резнат лентата!

23

до24

преди 12 години

Щото не е затова я връща!!!!!

22

сд

преди 12 години

Как така ви върнаха Бузлуджа тя да не е на Бойко

21

СтаниШЕФ

преди 12 години

Да вземат да Ви върнат и партийни дом, А ***?

20

анонимен

преди 12 години

Станишка аз ако съм на твое място ще спазаря бате Бойко да ти "рехабилитира" паметника той даже и лентата ще пререже на "промоция"!!!!!!

19

zeddd

преди 12 години

хахах то сигурно сега за една година е сатнало руина.... манипулант

18

анонимен

преди 12 години

Поне звездата работи,нали я палихте тая година!!!!!!