53

1

преди 12 години

ушев като не му стигат кинтите да ходи да Бачка...саме че като какъв...???

52

Анонимен

преди 12 години

Чудесна новина на 15 септември! Поне да беше и за учителите:( Държава, в която полицаят получава повече от учителя, познайте що за държава е ... ... ...

51

Владимиров

преди 12 години

Стар държавно-синдикален похват, наследство от комунизма: води се по документи (щат) на една заплата, която на пръв поглед не изглежда голяма, след което идват за клас, за прослужени години, за вредни, за храна, за дрехи, за транспорт, за извънреден труд и т.н. По същия начин са и шофьорите, лекарите и други държавни и общински службици. Не ме разбирайте погрешно, не че един лекар трябва да получава 700-800 лв, но поне да не лъжат, защото и най-зле платените не падат под 1000 лв на месец.

50

Анонимен

преди 12 години

Много раздут щат. Трябва да има съкращение поне с 20-30%, и тогава може да им се повишат заплатите, които не са ниски на фона на безработицата и много ниските заплати на работниците и селяните.

49

Анонимен

преди 12 години

Pone 1000leva trqbva da im e zaplatata. Sega nqkoi 6te poly4i infarkt tyka.

48

Бачо

преди 12 години

Това е поредния евтин предизборен номер на Боко и *** от ГЕРБ,но никои няма да им се хване на глупостите им

47

Анонимен

преди 12 години

kakvi 500...moia brat e serjant i vzima 4isto 800lv i otdelno za drehi im davat kup pari

46

Слушател

преди 12 години

Невероятно!Цели 5% и то съвсем скоро - от 2013-та!Сега вече всички полицаи ще гласуват за ГЕРБ!

45

Ужас

преди 12 години

Когато прочета, че полицай е посмял да убия намясто ***, който краде или не изпълнява заповеди, когато прочета, че битовата престъпност намалява, когато видя, че хората се респектират от полициятаи я уважават като институция, когато видя катаджиите наистина да регулират движението и да помагат, когато видя милиционер да говори любезно, културно и грамотно, когато видя ченге да говори на английски с чужденец и да го опъти и помогне, тогава да има увеличение! До тогава и 500 лева са много...

44

е 41

преди 12 години

41 в МВР, човешки ресурси ли работиш или си експерт по национална сигурност с нова концепция?

43

до 34

преди 12 години

Е да ама когато ми разбиха апартамента полиция дойде след 6 часа.(Живея в София рпу-то е на 5 минути път) Когато все пак господата полицай благоволиха да дойдат ми казаха нещо от сорта."Що ни губиш времето с твойте дребни глупости." Хората по улиците ги стрелят ти за некъв телевизор ни викаш..." Пич , аз работя в магазин и ако на клиентите почна да им обръщам внимание след 6 часа със думите "Кво ми губиш времето с твойте дребни ***?"Като извадиш 5-6000 лева тогава."ще ме уволнят за 2 мин.

42

Ben

преди 12 години

Проблемите им винаги ще съществуват с това комунистическо законодателство. Не може администратора от системата им да се ползва със същите благинки -ранно пенсиониран, куп заплати, осигуровки и привилегии наравно с този, който реално воюва с бандитизма. Затова винаги ще са на това дередже.

41

Анонимен

преди 12 години

Когато народът е гладен имаш два начина да го озаптиш. 1 Даваш им това, което искат. 2. Създаваш силен репресивен апарат, който да поддържа реда. В момента това се прави по схемата - създай пропаст между народ и полиция, дай малко на полицията за допълнителен стимул и се връщай на софрата, спокойно. В развитите страни, номерът не минава, но ние вече не сме и развиваща се. Благодарим ви участници в схемата за безплатна автодресировка!

40

zzz

преди 12 години

Както и да го гледаш, 5% си е подигравка. По-добре да кажат НЕ, отколкото да вдигат с 5%.На 500 лв, 5% са 25 лв....

39

ined

преди 12 години

Като съкратят с 10~15% раздутия щат ще имат повече пари за заплати.

38

МУТРА

преди 12 години

Честито колеги ! Да живее ГЕРБ !

37

Deko

преди 12 години

Навярно трудът им е доста труден, но едва ли трудът на един катаджия може да се сравни с този на лекаря, миньора и т.н-но те не се пенсионират с 20 брутни заплати на калпак, плащат си осигуровките, не се водят безплатно в обществения транспорт и какво ли не. Какво повече да им се даде

36

BG

преди 12 години

Да им увеличат заплатите но само след положен изпит по физическа подготовка и теория. Тогава 90% от тюфлеците ще отпаднат, а на тези които останат нека им увеличат заплатата.

35

Виждам

преди 12 години

Точно на време идва това повишение. ГЕРБ много добре осъзнават що за гласоподавателен ресурс се крие зад МВР.

34

Анонимен

преди 12 години

Kato si izkarvat po 10 bona stanete i vie policai ve marzeli. Znaete samo da laete. Mnogo li vi se vidqha 500 leva. Pojelavam vi tolkova da poly4avate.