31

gogo

преди 12 години

до 28Абсолютно съм съгласен с теб,но в България аз политика от години не съм виждал,това нашите не са политици :)

30

Анонимен

преди 12 години

Моят вот за Хиподила е от симпатия към него и омраза към "политическия елит"-онези мазни и зализани педерастични типове,които се правят на великани.А на балотажа-против мутрите,против гербаджийската простотия,арогантност и цинизъм.

29

Lamb of God

преди 12 години

@ Анонимен 10: Испания е монархия, ***!

28

do fenovete mu

преди 12 години

слушай си го, радвай му се, но за президент не е. Политиката не е цирк или поне не би трябвало да бъде.

27

ФЕН

преди 12 години

Сега виждам на балотаж Плевналиев и Светльо . Няма смисъл другите да участват ,и да се излагат!!!

26

Анонимен

преди 12 години

До 17:Вече имахме един премиер който не знаеше език и то българския - СимеончоЗа визията ми е по симпатичен от Дянков(Примерно)те в политиката всички са клоуни така че не виждам лошо да гласуваме за един който поне има добро чувство за хумор!

25

Koko

преди 12 години

Президент, който за нова година вместо да ръси десет минути глупости, ще изпее една песен на народа, супер! Безпартиен, забавен, различен. Успех Светльо и да си бъдеш същия след мандата!

24

ицо

преди 12 години

Nomer 17.Само да ти кажа че ей тоя браснатия е способен да сложи в малкия си джоб много от нашите управници,нищо че ей така го гледаш говорещ щуротии,тоя има акъл за 100 депутати на куп.Че президент няма да бъде то е ясно,ама не това иска да ви покаже човека......Както и да е такива умници като теб едва ли някога ще разберат...

23

Шнууууууур

преди 12 години

Гнусните политически лакеи отдолу да си забият по един фишек там дето слънце ги не огрява! СВЕТЛЬО ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!

22

До 9

преди 12 години

Заради е такива бивши номенклатурчици като теб, дето само БСП, СДС, НДСВ и ГЕРБ (всичките едни и същи само с различни имена) им е в главата, хората точно ще гласуват за Светльо. На всички ни е писнало от такива като вас, дърти комунаги, поновому радетели за демокрация!!! Единственото, което е по-скапано от хората като вас са вашите деца - наркомани, алкохолици, крадци и всякакви ***.

21

Анонимен

преди 12 години

Евала простаци! Като не можете по цивилизован начин да смените властта си, губите времето си занимавайки се с простотии! Светло бъдеще чака България с такива простаци! Даже в една в пъти по- бедна и объркана Украйна преди години намериха по цивилизован и демократичен начин да изразят недоволството си! А да не говорим за захлупените и уж прости мюсюлмани от Тунис, Либия, Сирия и т.н. Не разбрахте ли, че промяна става със силна гражданска позиция и воля, не с разни карикатури...

20

Анонимен

преди 12 години

И аз ще гласувам за него като знак на протест!

19

Патриот

преди 12 години

След като банкевски олигофреничен *** и *** може да стане премиер ,защо хиподила да не стане президент ,много по интелигентентен е от него все пак!

18

до 7

преди 12 години

Срещу клоуните от"Цирк Борисов" излиза един"***",който не го крие.Ама после да не стане играчка плачка.

17

Анонимен

преди 12 години

Какъв президент ще е тоя бе ? то нито език знае, нито визия, нито такт има.Освен това, извинявайте, ама аман от бръснати глави.

16

Анонимен

преди 12 години

Незнам защо някой хора си мислят, че да станеш президен трябва да имаш воля да правиш добро. Тоя като го погнат, дори няма да може да изчита документите които трябва да подписва. За такъв пост трябва да си много отговорен и организиран, да знаеш как да работиш под напрежение. Не че имам нещо против Светльо, но си мисля че единствено е работил под напрежение когато е махмурлия. Да си пее песничките. За всяка работа си има хора..

15

Расъл у Расник

преди 12 години

*** са му платили, за да дръпне от гласовете на младите, които иначе биха гласували за Плевнелиев...Прозрачно измислено, аматьорски направено...Лично мнение е, не ангажирам никой.

14

Спонги

преди 12 години

Успех, Скакауец!

13

Анонимен

преди 12 години

Тези избори вървят към пълен цирк, щом и Светльо Витков тръгна президент да става :) След тура на чалга звездите през 2009г. в изборите, сега наред явно са рокаджиите :))) Очаквам и Милена Славова да се кандидатира за нещо!

12

Анонимен

преди 12 години

Е)Скакауец(х2),(А)скакауец(Е),скакауец,(В,А)скакауец.(Е)Нема се плашиш копеуе!(Е)Уевски,ЦСКА,(А)Цески,Уесека,(В,А)скакауец.(Е)Нема се плашиш копеуе!2кутии,хууиган,поуицаи,с пистоуетоуе-уе-е.нема се плашиш копеуе!Сеуянин,с коуеуо,коуебуив,с теуефон,кеуемек.Припев:У-у-у ска-ка-уец,у-у-у скакауец,у-у-у ска-ка-уец,у-у-у скакауец,у-у-у ска-ка-уец,у-у-у ска. Загуедах се,мило мишуенце,ауангуе не е зуе,петия еуемент.Нема се плашиш копеуе!Уиуипут,с интеуект,с обуекуо,в коуектив,уибуибуия.Нема се плашиш копеуе!Аиде моито момче,кажи го пак,знам че го жеуаеш.Тебе не ти дреме жокер,ти си от там.You can do it!Я го знам бе-е.Скакауе-е-ц.Уе-уе ти се уиа.По уекичко го казвавай,уеко в уево,науи поуигуот,иуи си поуоуигофрен,о-о-оуигофрен.Припев:(х2)Уимонче с уед,пиуе със зеуе.това ние много добре го знаем,уесно нема.Нема се плашиш копеуе!Мисуиш уи?Еуементарно Уотсън.Пеуенак.Миуи Вуниуи.Скакауе-е-е-ец