56

Луцифер

преди 13 години

Каква самонадеяност.Тия хора си повярваха,че са политици,а и представа си нямат какво става в низините.Провинцията изнемогва,най-големите бандити и пияници станаха гербаджии и кандидат-кметове,ще се изколят за власт.Мъка.

55

Кутев

преди 13 години

Да, наистина благодатна тема за плюене по герберастите... Долу Боко Тиквата, с неговите лентички! Ние лентички не ядем! Всички пари в държавната хазна да бъдат раздадени на ръка за кебапчета, кюфтета и шкембе, защотото това се яде. Магистрали, спортни зали - НЕ НИ ТРЯБВАТ!

54

Хитлер

преди 13 години

бойко иска да реже ленти за да се показва по телевизията

53

До 56

преди 13 години

Това не значи да прогледнеш, а да се впуснеш във водовъртежа, който рано или късно те поглъща.

52

до 54

преди 13 години

И ти ще си поревеш... няма да останеш незасегнат от общото положение в държавата - балък

51

Анонимен

преди 13 години

Някой може ли да каже къде има по света друга такава държава, като нашата ? Даже и из изостаналите африкански държави не си избират пожарникари и физкултурници да ги управляват

50

Анонимен

преди 13 години

Щом Герберите ревът, значи България ще се оправи.

49

до 52

преди 13 години

ще ти се, ама не е така. хората вече не са *** слепци, а виждат, че който се докопа до упрвавленски пост в политиката почва да върти яко далаверки, от които да намаже.

48

олио

преди 13 години

на 24 години съм и никога съм нямал проблеми с полицията,като се сметне че от тинеиджър до сега съм минал през три правителства.дойдоха герб и хоп запознах се милицията на гаднярите бойко и цецко,провериха ми какво нося в чантата си просто бях шокиран и мислех че сънувам

47

ГЕРБер

преди 13 години

Като им гледам сълзите на комунистите сега, представям си какъв рев ще пада след изборите.Голям цирк ще е.;)

46

ami

преди 13 години

никой не ни е виновен... докато си ги търпим да ни правят на маймуни, все повече ще се настървяват да искат да продължават да го правятдадохме им зелника... кой е лудия в случая ?

45

Дамм

преди 13 години

Предполагам повечето, който пишат неясни коментари (относно комунисти, гербери и прочие) са малолетни пикльовци, които не знаят къде се намират.Простотията е пълна!

44

ЦК на БКП-ГЕРБ

преди 13 години

От Централния комитет на партията майка БКП-ГЕРБ, призовава всчки другари и другарки гербери да помогнат във ваденето на картофите на нашият вожд светия отец, негово превъзходителство пророка от светата обител в Банкя, Свети Бойко Борисов. Желаещите да пишат на интернет адреса на ГЕРБ.От ръководството на БКП-ГЕРБ.

43

Хитлер

преди 13 години

кажете ми кой политик вместо да е в народното събрание реже ленти.никой освен краля слънце тиква

42

ДЪРТО КОМУНЕ

преди 13 години

НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ ВСИЧКО!

41

Анонимен

преди 13 години

Асфалтът не се яде, но може да нахрани много хора, ааа моля ния ядем дограма за 4 бона квадрата и табелки за врати за 15 хиляди лева... Масларката така ни нахрани, че черчевета на прозорци излизат отзад.....

40

Хитлер

преди 13 години

просто политиците ръсят глупости.най много герб

39

Анонимен

преди 13 години

Аз мисля, че са малко отрязаните ленти. Трябва на всеки километър, във всяка посока на магистралите да се праят всенародни тържества с кебапчета и разбира се - Ивана да озвучава събитието. Тогава любимият ми вожд ще грее като слънчице. За тези, които смятат, че това не е правилно - да се отвори пак Белене и да се налагат поне 3 три пъти изслушване на целия репортоар на Ивана, прекъсвано от речи на Великия, за да вникнат в неговата философия. Ще ми мислите различно вие?! Че кои сте вие, бе? :)))

38

възмутен

преди 13 години

И отново празни приказки - нито дума за стабилизиране на държавата и повишаване жизнения стандарт, нито дума за социална политика! Това правителство изобщо не е наясно защо е там. За мен трябва незабавна оставка и нови избори! С всеки ден затъваме все повече, а да не говорим, че сме станали за смях в Европа и по света! Не помня такива неграмотни и некомпетентни хора, напълно незаинтересовани за обикновения човек, ясно изразяващи неготивното си отношение към хората, да са били начело на държавата

37

Quo Vadis

преди 13 години

До 23 и тея като него. Всеки си пише каквото иска но края на това управление наближава със страшна сила. Колкото и да не ви се иска ГЕРБ си заминава от където дойде. Никой не може да ме накара да гласувам за тях след изказванията че МВР е по-важно от Просветното министерство.