68

Анонимен

преди 12 години

Не си никакъв реалист, просто си заблуден. Ако Русия беше това, за което се представя, щеше да е световна сила. Ако не беше охранител щеше да знаеш, че дори руската литература е по френски образец.

67

Анонимен

преди 12 години

Ave rusofili nedni ako ne be6e america ni6to nqmashe da znaete za kosmosa. Kakvo ste nay4ili za kosmosa ot rusia? Hubble e svar6il pove4e rabota otkolkoto cqlata ruska kosmi4eska programa.

66

Анонимен

преди 12 години

57Защото *** не разбират, че за да правиш високи технологии, трябва да можеш да правиш поне играчки :) Спомням си как наскоро си изгубиха ракетата за цели 3 часа, та се обаждаха в Хюстан да ги питат къде им е ракетата :)))

65

Охранител

преди 12 години

Големи сте *** мнозинството...за Вас русия е комунизъм...а преди това, а!?!?! Преди комунизма...??? Нямате реална представа изобщо за нещата...на Русия не и трябват войни с арабския свят, нито с който и да било нито за ресурси, нито за надмощие, нито за култура...!!! Тя си е самодостатъчна...никой друг да не съществува...Русия може...не съм нито русофил, нито комунист, нито антиянки....ПРОСТО СЪМ РЕАЛИСТ...мислете трезво бе кухи глави...злато копаят в открити рудници...като въглища...

64

Анонимен

преди 12 години

53 - Въх, въх, въх! *** питай иракчани и афганци какво ще ти кажат:) И сирийците питат защо не помага САЩ, както на либия:)))) Ама кой да им каже, че нямат за крадене нефт! Чети бе Пенчо!:) Ама пусто като не знаеш буквичките:))) А пък герберите, близките съратници на американците, дори национализация направиха:))

63

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Докато хващал риба от дупката в леда генералният директор на НПО "Лавочкин" го осенила великата идея да покори Космоса... - и докато пиел канче "Квас" нахвърлял основните програми...

62

Анонимен

преди 12 години

51:)))) Ще ти дам един пример. НАС изстреляха сонда към Юпитер, която трябва да нацели такъв вектор, че да влезе в орбита на Юпитер, при която сондата ще бъде постоянно осветена от слънцето. Руснаците за сметка на това, не могат да нацелят собствената си станция МИР в околоземна орбита. Разбираш ли разликата или да ти я обясня още по подробно :))) ?

61

руско отчаяние

преди 12 години

Хиляди руснаци измират всяка година , за това , че нямат телефони да извикат лекар при нужда .

60

Анонимен

преди 12 години

Хамериканските близачи ме кефят много.Само като видят Русия и веднага почват да мятат лиги като песове!Давайте още, правете ми кефа, докато ви гледам жалките напъни!

59

руски селяндур

преди 12 години

Руските *** да си телефонизират селищата и да си построят асфалтови пътища за уралието , щото калта и липсата на комуникации ги връща в 19 век .

58

56

преди 12 години

Haha .. be te parvo da si kolonizirat darjavata, 4e tam vse edno si na dryga planeta :D

57

Светльо

преди 12 години

И все пак, Русия няма нито една напълно успешна мисия до Марс...А буквално преди един ден американски марсоход се довлачи до един кратер след тригодишно пътуване...Руският апарат през 72 година работеше само--- 20 секунди

56

Анонимен

преди 12 години

Все пак ми се струва странно една страна,която не може да произведе на нормално ниво елементарен уред ,като котлон,печка пералня телевизор малко по сложно,като автомобил компютар и други,все неща.които жълтурите бълват.Да се опитва да мечтае за космоса и да строи АЕЦ е .....За мечти всъщност може!

55

Анонимен

преди 12 години

Руснаците ще колонизират вселената докато американците харчат трилиони за телескопи и релейки.

54

Анонимен

преди 12 години

Руснаците ще колонизират вселената докато американците харчат трилиони за телескопи и релейки.

53

до 52

преди 12 години

Да, защото руснаците са бедна нация, нямат какво да губят. Ето затова хората ги е страх от тях.

52

до 38

преди 12 години

Грабенето на чужда собственост е действие характерно за Великата Октомврийска Социалистическа Революция. Пенчо,бре, чети!

51

Охранител

преди 12 години

Когато руснаците са постигали реални неща в космоса, американците са чупели кръшно пръсти и китки какво да правят след като основния "враг" може да ги атакува когато си поиска директно от космоса...такова е положението и сега с измисления им ядрен щит...никога не са спирали да се притесняват от Русия...няма и да спрат, колкото и да им се иска...ей това е истината!!!

50

Анонимен

преди 12 години

До 45Тя техниката се троши и се ремонтира. А ако е проектирана както трябва - една катастрофа очевидно не и влияе. Какво да кажем за модерна технология, която заради едно изметнато гумено уплътнение взриви Чалъджър и уби 7 астронавти и за парче пяна, което уби още седем? Колко американски и колко руски космонавти са загинали при полет?

49

Анонимен

преди 12 години

Почна се с малко известните факти в полза на американците:)))) Егати безпомощните лакей! А на оня 43 да му кажа той защо не се изсели в някоя "демократична" държава! Как бързо лъсна уклона му:)))