207

Жалки са !

преди 13 години

И какво се оказа? Малко цирк, цените нагоре и после кой от къде е :) Естествено, съда ще е виновен. Ама, че закона е писан "на коляно" от някой подобен на Лъчо Мозъка, Желева или Калина Дипломираната и че е пълен с грешки и вратички. На кой му пука ???Тези гербаджии наистина са тотални циркаджии :)

206

Анонимен

преди 13 години

АМА ВИЖТЕ САМО ВСИЧКИ ЗАГЛАВИЯ НА СТАТИИТЕ ОКОЛО ЛУКОЙЛ КАК ЗВУЧАТ ЗАПЛАШИТЕЛНО СПРЯМО СТРАНАТА НИ!!!

205

до 195

преди 13 години

"Руснаците са свикнали да гледат на закона, като на отворена врата в полето. Скоро ще ряазберат, че в България не е точно така.".....................................Уааахаххаааахахаха... Направо им дай за пример случая с Юлен в банско - там приложиха закона точно по български! Понеже законът пречи на Цеко Минев, ще поправиме закона, щото лифтаджиите и кръчмарите шъ останът без хлеб!Евалллллаааааа!

204

Анонимен

преди 13 години

200 - Ми дръж си ти важните сектори! И се научи да пишеш, преди да ставаш назидателен, защото нещо не ти се разбира:) Не използвай сложни изречения, защото си като Танов след банкет:)

203

Хехе

преди 13 години

Вече и в БГ... Лукойл е TBTF - too big to fail...

202

Инкогнито

преди 13 години

До 199: Да не би да си преоверил най-накрая какво означава "ментално", горди ми провинциалисте? :)))

201

bobo

преди 13 години

Umrialo kuche vadi nog na tezi suvetski banditi s bg banditsko uchastie... Te dori da se razkarat sa si napravili veche parite za 20 godini kragbi.

200

Анонимен

преди 13 години

195 - *** верно ли!? Ми защо съдът каза друго:) А, да ! Законът е алкохоликът Танов е сърдечният хирург Борисов:)

199

марсоход

преди 13 години

русия приятелю не продава само на българия а на целия евро съюз нали е компания в еврозоната , те държат голяма част от земеделието ни , петрола , туризма енергетиката все важни сектори от национално значение а ние какво държим в русия нищо те са експлоататори и ние не ги обичаме такива , руски пияници на които им направихме държава и им дадохме език и вяра а те така постъпват и не ми казвайте че са освободители а поробители са те кога от славянин е ставало нещо

198

Анонимен

преди 13 години

194 - Хайде стига си мърлявил форума бе овчар смотан! ще ти го кажа по-просто защото си ***! Умствено ограничен си, че и бавноразвиващ се, ама с претенции за гении:)))

197

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера как може да назначават битови алкохолици като тоя на такива високи длъжности.

196

ГЕРБ-тъпаци

преди 13 години

Еми то тогава и ядрено оръжие може да се продава без лицензи.

195

Любопитен

преди 13 години

Абе някой ще ми даде ли ЕГНетата на Танов и Борисов.Спешно е....трябва да им звънна, да изясним недоразумението със Златев!

194

Анонимен

преди 13 години

193Руснаците са свикнали да гледат на закона, като на отворена врата в полето. Скоро ще ряазберат, че в България не е точно така.

193

Инкогнито

преди 13 години

До 191: Хайде запознай се със значението на думичката първо, добри ми селянино :)))))Пак продължаваш с глупостите :)))))

192

Анонимен

преди 13 години

Българите, както винаги мислят, че щом е руска фирма трябва да е социално ориентирана и щом е Русия газ ще получават безплатно:))) Откъде ли е наследено това!?:) Ми що не искате по-ниски цени от Шел, ОМВ, Ромпетрол:)))))))) Те нали не са руснаци:) И да ви питам гербери защо цените не падат след като взехте лиценза на Лукойл:)

191

...

преди 13 години

И Дянкух и хана строител (ББ) и Говорещият с ЕГН-та ще си отидат от властта мноого скоро!!! Жалко, че много хора им повярваха и останаха излъгани!

190

Анонимен

преди 13 години

183 - Ментално е нещо, което нямаш:)))) Сега светна ли ти:))) Лоботомията ти е взела всичко!:)

189

Анонимен

преди 13 години

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ГОЛЯМ УДАР С ГОРИВА ? :ПО ДОКУМЕНТИ ИЗНАСЯМЕ 1 ТАНКЕР С БЕНЗИН 10 000 ТОНА. НА ПРАКТИКА НАЛИВАМЕ В ЕДИН ТАНК 100 ТОНА, А В ОСТАНАЛИТЕ 9 900 ТОНА МОРСКА ВОДА ЗА БАЛАСТ. АКО НЯМА ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД НА ТРЪБАТА, МЕРЕНЕТО СТАВА НА ОКО СПОРЕД ПРОСЯДАНЕТО НА ТАНКЕРА ОТ ТЕЖЕСТА НА ТОВАРА.ПО КОЙ НАЧИН СТРАНИЧЕН НАБЛЮДАТЕЛ МОЖЕ ДА КАЖЕ КАКВО ТОЧНО ИМА В ТАНКЕРА ? ЗАРАДИ "ИЗНОСА" ДЪРЖАВАТА ВРЪЩА МИЛИОНИ ДДС И АКЦИЗ.

188

25 Юни 2005

преди 13 години

На 28 юли 2005 г. депутатът от БСП Георги Божинов внася в парламента проектозакон срещу царските имоти, които са били обект на оспорване още в предишното Нородно събрание. Само след часове се оказва, че НДСВ прекратява всякакви контакти с БСП и столетницата не може да се състави правителство. Започват сложни преговори, които приключват с това, че НДСВ би се съгласила да се включи в коалиция с БСП и ДПС, ако бъде оттеглен проектозакона за царските имоти.