67

Анонимен

преди 12 години

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НО АЗ БИХ ГИ СТРОИЛ В РЕДИЦА

66

new koz

преди 12 години

до 60 те ако пишеха за всяка лекарска грешка щяха да напълнят една обществена библиотека за седмица.

65

Анонимен

преди 12 години

Моя дядо го кастрираха в София и той бързо се нави за операцията, защото му беше безплатна от касата я поемали. След кастрацията уж да не се развивал тумор така го излъгали. после се оказа, че отдавна в развитите държави кастрация не се прави а се използват хапчета, инжекции да се подтиска развитието на мъжките хормони. Но в София дядо ми го излъгаха и го кастрираха и той се излъга защото е комунист по убеждение и операцията беше безплатна а комунистите обичат безплатните неща.

64

аз

преди 12 години

взимай пистолета и ги почвай наред тези ***, като избием 100тина докторчета и ще почнат да си вършат работата както трябва гарантирам ви го !

63

ego

преди 12 години

Къде е сега г-н Иван Костов да каже нещо за великото лекарско съсловие? Разбира се повечето от това съсловие са чудесни специалисти и морално прекрасни хора, но има и десетки некадърници и убийци и няма защо да бъдат в едно "лекарско съсловие".

62

glas ot kenefa

преди 12 години

stranata na ujasite !!!

61

Анонимен

преди 12 години

В нормална държава вече щеше да е милионер след едно сравнително кратко дело.

60

Умник

преди 12 години

Абе, днес.бг, за кво не пишете за някой лекар, който е спасил живота на недоносено новородено бе? хаха! Като се случи нещо такова и веднага 5 тона пумия върху лекарското съсловие... Всички си заслужавате хала, на който е здравната система.

59

Kurti

преди 12 години

Ako ne be6e tragi4no 6te6e da e sme6no.Pak 4e ne sa mu otrqzali i 2te ryce za da sa sigurni 3e vsi4ko 6te e ok sled tova.

58

Анонимен

преди 12 години

затова спортувайте, хранете се добре, живейте спокойно за да не ви се налага изобщо да ходите на лекари - без ваксинации или каквото и да е не съм стъпвал вече 18 години в болница, съквартиранта ми, който се тъпче с лекарства и бързи храни и не си мръдва *** се разболявя всеки месец

57

Анонимен

преди 12 години

След такава загуба със здравата ръка хващаш пистолета и трепеш всички замесени в случая.

56

new koz

преди 12 години

Те за това лекарите искат да ги пази закона, като убият или осакатят теб или твои близък да може после държавата да ги пази.

55

Бай Цало

преди 12 години

Сега от лекарският съюз, да събират за човека 1000лв. на месец пожизнено като тази сума се актуализира с годините.

54

Разумен

преди 12 години

С малко се е отървал - можеше да му отворят черепа да кажем и да се окаже,че няма здравна пътека и трябва да си продаде къщата за да си плати....да почерпи и като чуе за доктори да залоства вратата и да пуска кучетата

53

ZUZI

преди 12 години

k a s a p i bez vsjakakva otgovornost kade e humannosta kade e coveskoto p i t a m tova sa ne doktori tova sa n a r k o m a n i nali davat kletva ce sa dlazni da se borjat dokraja za coveskijat zivot p r o b u d e t e se mili narode zasto vse oste se dopuskat takiva otvratitelni greski O S T A V K A

52

Анонимен

преди 12 години

palno e s *** v dneshno vreme .....to nqkoi masajist kato zavarshat i si lepvat tabelka "doktor"

51

32

преди 12 години

убийците в белите престилки.Тези долни твари са убили и осакатили и продължават да го правят..повече хора,отколкото катастрофите със замесен пиян !!!!!! Аз затова не ходя,ако умирам и ме закарат в болница,ще искам да ме прегледат поне 3ма различни пумяра,то като със сервизите за коли бе ***-никога не се доверяваш на 1вото казано.

50

Недоумение!

преди 12 години

"...едва след 48 часа пациентът е насочен към МБАЛ "Св. Анна" Варна."Как може да чакаш 48 часа някой да те пренасочи към някаква болница?!?!От Варна до София със собствен транспорт може да се стигне за 7-8 часа!Явно човекът е бил болен от т.н. ХАНК /хронична артериална недостатъчност на крайниците/ и манипулацията е довела до усложнението!Може и сам да не е знаел, че има ХАНК, но ако не е ходил преди това на лекар с подобни оплаквания, никой не би могъл да знае, че той има ХАНК!Не чакайте

49

Хитлер

преди 12 години

Когато става въпрос за контрол върху мед.заведения цялата червена *** се надигна срещу ГЕРБ,даже и да разбира че нашите лекари са убийци,случаите на некомпетентност,немърливост,неуважение на клиента,непрофесионализъм и какви ли не още антихуманни действия никога няма да бъдат заличени докато в политиката съществуват антибългарските и античовешки партии като БСП - ДПС,голямата врява срещу СРС-тата в болничните заведения и ограничаването им доведе до този жалък и нисък контрол.

48

до 43

преди 12 години

Единствения начин е превенцията - стигнеш ли до доктор, спукана ти е работата. Затова пазя здравето си. На лекар ходя само за да ми дадат болницен, а рецептата я изхвърлям.