50

Ст.Ст.-Ст.Загора

преди 12 години

Предстоящият ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ-поредно словоблудство от парламентарната трибуна и губене на ценно време за решаване на проблемите на българите.Слуги на народа- вятър и мъгла...Дано най-после прогледнем,дори в мъглата,за да изберем нещо по-читаво!!!

49

ринго

преди 12 години

мръсната дузина....е*ати филма български .Какви са тия независими трябва да напуснат парламента защото са избрани от листата на определена политическа партия и след като имат разминавания е редно да се разкарат моментално.Наистина този парламент е излишен ач кьопеци до един начело с очиларката Цецка .Искам промяна на конституцията и смяна на прогнилата парламентарна демокрация писна ми от *** депутати.Карайте ги директно в Белене на острова да ги ручат прасетата тази ***.

48

До 46

преди 12 години

Ама ти си можел да мислиш.

47

До РЗС

преди 12 години

44, баща ти "дерегент" ли е? Иначе, не е лошо да прощаваш, неграмотнико!

46

Анонимен

преди 12 години

Нямам какво да кажа за Герб.Те приемат всякакви предатели и *** ,стига това да им осигури мнозинство. Всичко е като търговия на сергия.

45

Анонимен

преди 12 години

избрани с партийни листи, сега независими..получават си парите..какво им трябва....този Парламент да го затворят..да останат само експертите ..толкова много пари ще се спестят

44

norm

преди 12 години

Някои червенотиквеничковчета очевидно силно са се надявали правителството да падне.Трябва да си или ***,ако не ***,за да се надяваш тройката крадци отново да вземе властта.Поне да бяха си направили простата сметка,че дори без тези дванадесет депутата,техните любимци и задниците си да съдерат,не могат да съберат необходимите им 121 гласа.По-спокойно бе другари,в тези горещини всяка превъзбуда е опасна.

43

Щастлив Атакист

преди 12 години

Пълни ми се душата с радост,когато червените плачат от немощ.

42

Анонимен

преди 12 години

аз мисля че страната е в невиждана криза-икономическа и политическа.народа трябва да иска промяна веднага защото герберите много изтърваха положението.и другите ги видяхме но тези ще ни оставят без хляб и пари.сигурен съм че бойко ще избяга от страната след като го сменят.всички ще избягат след банковите си сметки в чужбина.

41

Анонимен

преди 12 години

А защо има "независими депутати"? Нали Бойко Борисов преди изборите обещаваше да спре политичесвкото номадство? Сега не само че има такива напуснали парламентарните групи и подменили вота на избирателите, ами и Бойко се възползва от това и декларира увереност. За кво ги избрахме и него и уж независимите?

40

От РЗС

преди 12 години

Нека Марио, Чукарски, Великов, Колев и Матов, ако имат поне малко съвест и искреност към близките си и приятели си да кажат:Кой какво получи?Кой им го даде?Кой ги дерижира сега?Къде ще отидат в края на мандата?Ако получим искрен отговор ще им простим. И те са хора и грешат.

39

Анонимен

преди 12 години

Какви "независими", ако мине вота и падне правителството, следва парламентарна криза, нови избори и пак премиер ББ..Какво да се прави народа го обича.

38

До № 18

преди 12 години

18, прав си, че трябва да представляват избирателите. Като чета имената се сещам, че някои от тях са депутати втори, трети мандат. А сега помисли, кой е ***, гласувал за тях нееднократно! Нали уж "мъжко дупе се е.. един път"! Не е задължително, особено, ако му хареса! Наздраве!

37

Анонимен

преди 12 години

БОКО,СРЕЩУ КАКВА СУМА КУПИ ГЛАСОВЕТЕ НА 12-ТЕ НЕЗАВИСИМИ ДЕПУТАТИ???????КАЖИ НА ХОРАТА КОЛКО СТРУВА ЕДИН НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ?!!!?!!!

36

Анонимен

преди 12 години

Теодорче,безплатно е само сиренето в капана за мишки.

35

Анонимен

преди 12 години

Е виждат и независимите, че от това по-добро правителство е нямало, а и в момента едва ли може да има друго. Нека си изкарат ГЕРБ мандата, а на другите избори народа ще каже дали иска Борисов или някой друг. Не знам защо опозицията реве едва ли не че от това по зле не можем да бъдем ...

34

Анонимен

преди 12 години

бойко отиде при реджеб ердоган и явно му обеща да стане другарче със касим дал който е радикален ислямист.затова и сега касим го подкрепя за вота.остана и волен да стане другарче със касим и пъзела се нарежда

33

Анонимен

преди 12 години

Какви "независими", ако мине вота и падне правителството, следва парламентарна криза, нови избори и тези "независими" ще могат да влизат в следващия парламент само в деня на отворени врати. А сега 5 бона са си 5 бона.

32

Анонимен

преди 12 години

Продават се, мамо, независими депутати :) Ех, хитряга си е Боко, по-евтино му излиза да си купи 'независими' депутати, отколкото да плаща за съпорт от парламентарна група .... да му мислят избирателите, дето по един или друг начин са гласували за тези дванадесет юди.

31

spomnil si

преди 12 години

Dimitar Chukarski ot Vidin ne hodil voinik,bivsh na4alnik cabinet na Ventsislav Varbanov