64

те

преди 13 години

Кухи глави-Герберски-едно обръщение не могат да съчинят.........

63

heh

преди 13 години

ами Цветанов да се запрята и да лови лошите, не само да ги сочи с пръст... само с декларации как всички му пречат няма как да стане ако не може - да се маха, ако може да почва и да работи... досега само кьор фишеци

62

Недоумение ....

преди 13 години

Шефът на Скотланд ярд подаде оставка заради скандала с "Нюз ъф дъ уърлд"Началникът на лондонската полиция сър Пол Стивънсън е подал оставка заради връзките си с бившия изпълнителен редактор на закрития вестник Нийл Уолис!А у нас:доктори убийцибивш гл. прокурор - убиецСРС-та с контрабандивръзки с умрели бираджииапартаменти и доходи на тъщибомби пред редакциибомби пред партийни централиНо не и оставки!

61

Иван

преди 13 години

Повторение на случая с взрив пред в-к."Галерия".Обществото много добре разбира в чий интерес беше взрива тогава и сега.Змията хапе най-силно,когато умира!

60

аз

преди 13 години

Е, добре де! Дори и да е Я.Янев, хванете го като сте толкова добри. Нали си сътрудничите с всички европейски спец служби?! Който и да е хванете го, докажете че е той и го усъдете. Защо само хленчите по медиите?!

59

до фори

преди 13 години

знаеш ли какво си направил ...разширил си п-та на майка си с тази голяма проста глава

58

електорат

преди 13 години

Фитилите на бомбите са Яне И Костов. Тези двамата ако се отсвирят ,положението ще се оправи!!!Това са най-големите политически интриганти, коитодори с цената да жертви искат да останат в политиката , в името на парите!!!!!!!

57

Распутин

преди 13 години

Яне бръкнал в джоба да извади димка, но сбъркал и пуснал бомбичка...:о)))

56

Анонимен

преди 13 години

HA-HA-HA, KRADECA VIKA DRUJTE KRADECA!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че мутрите винаги удрят други мутри

54

Луцифер

преди 13 години

Не вярвам централите на споменатите партии да имат нещо общо с това.Вероятно са твър/доглави/и фенове на последните.

53

wiktor

преди 13 години

ГЕРБ!

52

Анонимен

преди 13 години

те самите (РЗС и ДСБ) са си взривили офисите. От ясно по-ясно е! Вчера внасят вот на недоверие, вота минава с пълен провал и после решават да преминат към план Б. И съвсем логично е хората да си помислят, че това е дело на ГЕРБ... е да, ама не! Не че защитавам ББ, но от ясно по-ясно е, какво става всъщност.

51

fori

преди 13 години

Цвичко и Винету вместо да бръщолевят глупости да докажат кой и защо е направил атентатите. После съдът да се произнася. Някой показва на двамата херои, че хич не им пука от гръмките изяви по телевизията и, че в живота не е чак толкова просто. Този някой прави атентати когато и където си поиска и хич не му дреме кой е министър, нито кой е премиер. За мен е без значение е кой го прави, ако милиционерите не могат да го уличат и уловят, а само веят *** в жегата и дават възможност да се правят разнопосочни политически спекулации без никакво основание. Както стана и с атентата пред Галерия - последваха хиляди обвинения, но и до сега не са открити нито извършител, нито подбудител, нито мотиви. Това е! Бойко стана за ***!

50

НФБ

преди 13 години

защо никой неговори за задграничните пари на фирмите създавани от бившето ДС? Кой днес контролира тези пари и кой събира дивидентите?Кой дърпа концитена българските политици?бивши служители и ъндърграунд са в тесни връзки!Мафията си има държава-България!

49

Анонимен

преди 13 години

Опозицията и Мафията работят в синхрон.Целта е ясна-компрометиране на управлението и даване материал за дъвчене на Вота на недоверие.Ще има истерии и раздувки,театрални декларации и тръшкане по корем.Очаквам Янев да се самозапали в знак на протест срещу "потъпкването" на демокрацията в България.

48

Ф А К Т

преди 13 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници,взривове пред партийни клубове - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.

47

Кучкар № 1

преди 13 години

Дръж, Пудел, бомбаджиите...

46

БОМБИТЕ НА ДСБ И РЗС

преди 13 години

АЗ КАТО ПИСАХ,ЧЕ МОМИЧЕТО В ПАРКА Е УБИТО ОТ КИЛЪРИ НА ДСБ И РЗС,НИКОЙ НЕ ВЯРВАШЕ! ПРОСТО ТЯ Е НЕВОЛНА ЖЕРТВА НА ТЯХНАТА БОРБА ЗА ВЛАСТ. А СЕГА СИ СЛАГАТ И БОМБИ В СОБСТВЕНИТЕ ОФИСИ. ЗАЩОТО ТЕЗИ 2 ПАРТИИ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО. ДОРИ ПРЕД НАЙ-ГНУСНИТЕ УБИЙСТВА И ТЕРОРИЗМА.

45

Въпрос № 1 за ГЕРБ

преди 13 години

Кой ми *** в гащите?