20

Pin

преди 13 години

Рекламата подканяща за откриване на спестовен влог в немската Прокредит банк (точно под заглавието) е удар в 10-ката. Като си спомним, че главно немски банки дават кредити на фалиралата Гърция ...

19

еееееееее

преди 13 години

а колко са им лихвите...? по-високи от нашите???????????? не мисля,........може да банкрутира страната,но живеят в пъти по-добре от нас......

18

asd

преди 13 години

White tra*sh Elf4o ... ina4e si prav

17

Инкогнито

преди 13 години

До 17: Тоя пък не вярва, че яко са я закърпили гърчолята и мисли, че го манипулират... :))))Ми отвори ФТ, отвори Блумбърг, пък чети бре, Тома Неверни...

16

...стачка... (до 14)

преди 13 години

не ги боли изобщо за нас- напротив- това е част от тяхното оплюване към нас- че ние само дремем, нищо не правим, защото не знаем какво искаме, жените ни какви били, децата ни какви били... има една обширна статия за това. Не са далеко от истината, но се намерил КОЙ да ни поучава !!!

15

Елф

преди 13 години

Заплатата в Гърция е 1200 евро минимум,пенсиите 700 минимум.Манипулирайте баба си,уважаеми български медии.Когато гъркините дойдат да проституират у нас,а 60 годишните станат слуги в къщите ни тогава ще пишете колко са зле.*** сме ние,White trach-бял ***!На такова са ни обълнали нашите политици!Проблема сме си ние-че сме приели ,че заплата от 300 евро е много добра,а пенсия от 200 евро е върха.Ние сме тъпите-не те когато искат да живеят единственния си живот нормално.Айде стига лъжи!

14

Анонимен

преди 13 години

акъл море-от тебе по- голям ПИСИМИСТИЧЕН *** няма в целия свят

13

1

преди 13 години

Как ще се оправят като излязат от еврозоната? Кой ще им дава пари както до сега?

12

до 11

преди 13 години

Защо си мислиш че гърците ги боли нещо си за българите?Стачкуват,защото са народ,а не ***...Ще излязат от еврозоната и за няколко години ще се оправят,докато ние много бързаме да се качим на потъващия кораб

11

Инкогнито

преди 13 години

До 12: И частната страна на Цар Путинь е единственото нещо, което пази демокрацията в света, а? Шегаджия :))))))

10

Акъл море

преди 13 години

Всички приятели или потенциални приятели на Русия ще бъдат смазани,докато съществува настоящетосъотношение на силите в света.Югославия,Ирак,Либия,България,Сирия са няколко примера.Надяват се един ден да смачкат и Русия.Тогава ще дойде истинската диктатура,която ще замени "демократичната" такава! Светът доброволно се търкаля към капана,от който излизане няма!

9

...стачка...

преди 13 години

Не е ли време да поработят тези гърци ?!? Или работата им е да стачкуват... че те имат по един работен ден и после месец- два стачка... То бива мързел, бива, но тяхното на нищо не прилича. А и тръгнали с плакатите "Тихо, да не събудим българите!" Е като са толкова БУДНИ те, що им е такъв крединия рейтинг (например) ???

8

Shark

преди 13 години

Добре де като е толкова ненадежден кредитополучател Гърця защо се гласуват нови заеми?? Значи обикновено когато една банка реши че някой не е надежден му отказва кредит независимо какво е положението му. Тук е същото, нищо че става въпрос за цяла държава.

7

дан

преди 13 години

нямам едея коментиращите колко познават гърците, но аз имам наблюдение и ще ви кажа:това е най-мързеливото и крадливо племе на света, интересна е супер организираноста при кражба...така изцоцаха парите от ЕС

6

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА?

преди 13 години

БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ,КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ....АМА ДА ПИЯТ КАТО РУСКИ КАЗАЦИ И ДА БАЧКАТ ---КАТО ПРИ ТАТО..ХА,ХА,ААА...!!!!!ТАКИВА ФИЛМИ ----НЕМА!!!!ГЪРЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ С....3-4-"КУРОРТНИ ЛЕТА" --ЩЕ СИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ И ОПРАВЯТ ФИНАНСИИТЕ....НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ,ТЯХ!!!НИЕ СЪС КАКВО .......С МЕКОТО "ХЕРСОНСКО ДУПЕ" НА сърГЕЯ , ЛИ...??!!!!

5

аз

преди 13 години

Гърция е най-ненадеждният кредитополучател в света-късно сте се осетили те си оплетаха кошницата, сега умни като българите ще изплащат.

4

Анонимен

преди 13 години

"Гърция е най-ненадеждният кредитополучател в света"pffff te ne sa vidiali bylgaria :D

3

...

преди 13 години

Гърците искат да живеят като богаташи, а пък да работят като *** (каквито са си всъщност). Резултатът е налице - фалирала държава.

2

american boy

преди 13 години

Сега вече е време и малаките да се научат да работят!

1

ЕС

преди 13 години

Сега цяла Европа европа ще работи за най - мързеливият народ!!!