259

Бла-бла-герб

преди 13 години

Хайде стега с това при Герп нямало кражби. Че те крадат текущо повече от всички. Я кажи къде са 2 милиарда от резерва? До сега Дянков не е дал никакво обяснение. Кой строи магистралите, метрото? Твоята фирма ли?

258

kurentzo lapas

преди 13 години

Бат Боко на снимката:- Хау,аз казах!:)

257

harakiri

преди 13 години

а аз искам този от снимката да се разкара в дьн гори тилилейски и никога да не видя наглата му физиономия.

256

rumen221

преди 13 години

Седефчо,Говоря зя икономическия модел, а не за пътя до този модел...- Бъдещето на света е устойчиво, безкризисно развитие, чрез - ДЪРЖАВНО РЕГЛАМЕНТИРАНА И КОНТРОЛИРАНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА..., което е еманация на демокрацията...- Обратното е днешният СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ, който тресе света с кризите си... и при който богатите хора и държави стават все по-богати, а бедните все по-бедни...А социализма е УТОПИЯ...

255

На снимката

преди 13 години

На снимката: ББ маха за сбогом на вЕрващите. Привидно е подтиснат, в очите му блестят сълзички, но всъшност е весел и мисли как ще харчи милиардите на някой остров :) А вЕрващите... те са *** и ще си намерят нов Спасител :)

254

арсенал

преди 13 години

за сведение българия е на 66 място по икономика а германия е на 4 господин плевненлиев.невъзможно е да ги изпреварим.дори юар е много по развита от нас на 20 място по икономик.така че млъкнете и си вършете работата но вие само крадете така че няма смисъл

253

ДПС

преди 13 години

ДПС и БСП сме единствено способни да изгоним Мутрата!

252

Вън

преди 13 години

Единствените неомърсени от мутренското, нагло и безочливо "управление" на кабинета Борисов в парламента са Сините и Атака. Те пък са омърсени с друго. Всички да си ходят веднага и незабавно. Омръзна ми от дивотии. Трябва да се търси вън от парламентарните партии изхода. Вижте американците, подкрепят всеки, който им е угоден на интересите. Толкова е деморализиращо, че трябва да ви стресне.Ние трябва да разберем най-накрая интересите си и да се борим за тях. Иначе не сме народ.

251

Анонимен

преди 13 години

Бойко ще управлява втори мандат в коалиция с Касим Дал и СДС Натам отиват нещата

250

българин

преди 13 години

До 250: ДАНО! Ако е така, то българската държава трябва да предотврати попадането им под влиянието на исляма. На всяка цена.

249

Българин

преди 13 години

Изгони ГЕРБ - спаси България от мутрите

248

арсенал до 244

преди 13 години

така ли бе.я се махай герберче оттук.бойко нищо не направи а той ще гласува за него

247

b g

преди 13 години

I zaaMIRISaaaaaaaaaaaa na 6alvari

246

Анонимен

преди 13 години

Младите турци не подкрепяме ДПС / агентите на ДС/

245

239

преди 13 години

239,Плевнелиев е на път да измести ББ по обещания и сладки приказки. Двамата са от една порода. Лошото е, че има ***, които им вЕрват.

244

българин

преди 13 години

До келемето rumen221:Хомосексуалистче, това дето го дрънкаш, за коча, не го е казал "мъдрият български народ", а червеният ***-бандит Добри Терпешев, когато червените ти хомосексуални прадеди са клали българската опозиция в парламента след 09.09.1944 г..

243

Чуй Сергей!!!

преди 13 години

Времето е нашежКолко ли сезона ще отминат,за да видим слънцето в очите?Колко брегове ще се измият,и съдби... Съдби ще се преплитат?2Колко ли надежни разпилени,като пясък има по земята?Може ли мечтите неродени,да спасим... Сега, от тук нататък?2Четиридесет и пет години стигат!Времето е наше!Времето е наше!уКолко още време ни остава?Минало... И бъдеще... И днешно?Не за спомен. Не и за забрававреме за надежда и човечност.!!!НЕ МОЖАХМЕ ДА ГИ РАЗКАРАМЕ ТИЯ НАВЛЕЦИ И ТОВА Е!!!

242

Гражданин

преди 13 години

До 216 Добрият екип актуализира два пъти бюджет,същият нахлува в домовете на хората по погрещка,същият докара инфлация над 10%,добрият ни подслушва,добрият екип назначава Калинки,Румянки и т.н.Прав си велики са!

241

Анонимен

преди 13 години

БСП-ДПС-Евророма!Алтернативата!

240

Стефан

преди 13 години

Който плюе по Бойко Борисов е Пу.ка :)И аз бих гласувал отново за него!!!