73

Анонимен

преди 13 години

А,бе, тоя е голям шегаджия!Аз му предлагав друга тема за дисертация:"България-по-близо до бананова република,особено след двегодишното управление на моята партия"!По тази тема ще подобри и рекордите на предшествениците си!

72

faust

преди 13 години

колко малко може да стане едно джудже бездушно........Цуцкооооо бори се с "бандитите"....остави футбола на Боко

71

Желев

преди 13 години

Тия се чудят как да крадат народна пара.И това е тема на която ще се подготвя ЦЦ.Уважаеми полицаи,хвърляйте обувките,стягайте кецовете и след шефа/ако сте на акъла му/.

70

ivan

преди 13 години

maloumen chengel stanal doktor. smiah v zalata. pleshiv orangutan da vlezesh v zatvora dano i da te poriat po cial den golemi cherni pishoci.

69

Анонимен

преди 13 години

Сидеров, Сидеров! Виж какво правят колегите ти от занаята - кой станал генерал, кой доктор, кой и двете, а ти още замярваш джамии с павета. Детска ти работа, Воленчо!

68

котарака ИЙК

преди 13 години

ХАХХАХХААХ...АБЕ ТИ МУ ВИКАШ МАХАЙ СЕ БЕ МОШЕННИК,,,ТО ДОКТОР ЩЕ СТАВА ХХАХХАХАОХХХХХ ..КОГА ЩЕ СПРЕ БОЛКАТА

67

xj

преди 13 години

"Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в София".Те, на други места - села, градове, държави, континенти...планети и т.н. са други подходите...в София си е най-трудно "управлението" им !!! :) :) :)

66

Анонимен

преди 13 години

Сетих се за един виц- В един самолет пътувал доктор Желю Желев. На един от пътниците внезапно му прилошало. Стюардесата започнала да пита пътниците- Има ли доктор в самолета, има ли доктор в самолета?Доктор Желю Желев, с присъщата си скромност, замълчал.Така че, не бой се народе! Доктори да искаш в България, и то от сой!

65

Анонимен

преди 13 години

Сидеров какво чака, че не прави докторат? Нищо, че няма висше . *** е колкото Цветанов, което спокойно може да се признае за висше. Между другото Цветанов какво беше завършил? Културно-масова работа във ВИФ ли?

64

An soldier

преди 13 години

Добре, де какво *** я е писало тази статия, чийто заглавие е, че Цветанов ще става "малък доктор", а два реда надолу пише, че ще става "доктор на науките", което на жаргон се нарича не "малък доктор", а "голям доктор". После невежата е написал, че "Той е докторант и се готви да защити дисертация...", а малко по-долу, че "Дисертацията на Цветан Цветанов все още не е написана". До кога ще бъдем "репресирани", четейки статии с такива бомбастични заглавия, само за да кликнеш въху заглавието?!

63

xj

преди 13 години

"Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в София".Майко мила!Тва е простотията в България - можеш да станеш доктор и на тема "Цветът и мирисът на *** в РБ". *** нещастника - "управление на спортни съоръжения"....ха ха ха!

62

:-))))

преди 13 години

Тази я е писал Станишев. Когато е бил в казармата е направил наблюдения, МАЙ.

61

ХИТ

преди 13 години

МАЛАК ...МАЛЪК

60

ХИТ

преди 13 години

не знам какъв ще стане,но винаги ще си остане ''МАЛАК''.....

59

Луцифер

преди 13 години

Знаете ли какви сополанковци от догановите хора станаха ,,вишисти,,.ЦЦ не малък,голям доктор да стане,пак не го заслужава.

58

1

преди 13 години

Срам ме е да го чета,а камо ли да го адмирирам за "ТРУДА"му!! Срам и Отврат!

57

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНОООООВ,СЛАГАЙ ФЕСА,БЪДИ ТОЛЕРАНТЕН

56

Рецензент

преди 13 години

От 2006 до 2011 г. са 5 години, а не 3. Причината е, че докторанта бавно брои спортните съоръжения. Бавно, но за това изключително внимателно. Очаква се удължаване на срока на докторантурата с още 5 години, понеже не е включена новата спортна зала в София, която най-вероятно ще се казва "негово превъзходителство бб" (бб като бог борисов, а не бойко борисов). Което, последния напълно заслужава, разбира се.

55

Анонимен

преди 13 години

"Цветан Цветанов ще защити труда си и официално ще стане доктор на науките"- не се разбира на кои науки, по точно. Може би на всички науки.Както се казва - Боже, ела си прибери вересиите!

54

Nasko

преди 13 години

Цветанов е професор,академик,доктор на простотията,глупоста и безхаберието. Няма по тъпо и кухо парче в ГЕРБ от него . . . а извинете , Боко Тиквата е най-*** , тъй като го е назначил.