32

Европеец

преди 13 години

Да видим как е в другите европейски държави дето се е родила днешната европеийска цивилизация - Виена, Париж, Атина, Рим. В Виена си има малка джамия в покрайните без тон колони и хората се молят вътре без да завземат демонстративно други площи. Във виенската гора, която се намира над Виена има полска църква в знак на признателност на помощта на Собиески спасил града от турците, а не минаре. Виенето на усилени тон колони само в София го има. Депутатутатите да работят по въпроса, а не АТАКА.

31

сф

преди 13 години

Не стига, че в цяла БГ на джамийте си сложили говорители па и в центъра на София сложили и съм длъжен да им слушам прасешките квичения всеки път, когато имат т. нар. молитва ... Волен е болен ама в случая си е прав на 100%. Подкрепям!

30

do 18

преди 13 години

Пред Невски няма колони от които вие някакъв *** на арабски ли на к'во ли и аз не знам. Протеста беше срещу колоните и впоследствие и срещу демонстрирането на ислямизация- като си простират парцалите на тротоара и си се гъзят някви ***. Като искаш да се гъзиш...пардон молиш бегом в джамията-там е мястото за такива упражнения. Къде в Европа го има това бе- да се озвучава християнска столица от виенето на някакъв имам, в коя столица го има бре? В Швеция оня ден джамия не искаха да строят....

29

до 18

преди 13 години

На тези мюсюлмани никойне им пречи да си влязат в джамията и да се молят мирно и тихо.Вие като влезите в църква какво правите -палите си свещичка казвати си молитвата тихичко и си излизате ,а тези мюсюлмани сякаж го правят на пук от вън се молят и то с високо говорители кой им дава право да нарошават обществения ред.Аз не искам да съм мачкан и стига тая толерантност,ако има закони да се спазват от двете страни ,а не да се мерят с два аршина защото точно това правят господата от горе- ПРОДАЖНИЦИ.

28

боклук

преди 13 години

Бившата посланичка на САЩ у нас, Нанси Макълдауни, нарича Волен Луфтханзата, заедно с пожарникаря "***"!

27

??

преди 13 години

Аз пък се отвратих от водещата на "четери очи" когато беше гост Волен оня ден.Така се хвърли да защитава молещите се в джамията ,че в един момент се попитах дали е българка.И също се чудя дали не е член на ДПС.

26

С.С.

преди 13 години

Тая пък Фъндъкова, как може да позволи митинг......точно на АТАКА,точно пред джамия....срамна работа....и още няма оставки във столична община.....тцтцтцтц

25

дейли ток

преди 13 години

Според Корана минаретата и високоговорителите са задължителни - така е било от стотици години. Така твърдят от ДПС. Нали са неграмотни, не можаха да обяснят как така преди стотици години е имало високоговорители и електричество. Обяснете де!

24

фанатик

преди 13 години

А бе болен ли е,луд ли е,това не е важно!Важното е,че кмета на София не си върши работата!Ако бяха насмели мюслитата от тротоара и обяснили на ходжата да не се прави на интересен,нещата нямаше да стигнат до тук!И вече щяха да си имат обичка на ушето!А да бъдеш толерантен към това,което не харесваш, е признак на слабост и нищо повече!

23

Християнин

преди 13 години

Сидеров- президент!

22

BG-TR

преди 13 години

Абе хора....кво Ви става....каква е връзката м/у ДПС и джамията или пък м/у АТАКА и църквата....тва е много лошо, че политиците за рейтинг са готови дори да засегнат религиите и религиозните храмове....

21

пирон в ковчега

преди 13 години

Погромаджийте от "а,така" са поредния пирон в ковчега на тиквения герб!

20

...

преди 13 години

"Задръстеният от средновековните си и ориенталски предразсъдъци българин, откъснал се отдавна от европейския хуманизъм и от европейската култура, начело с пожарникаря, Цецо Апартаменто и Волен Луфтханзата," Аааа, та значи ти си от страна на СерГея, Червените прашки.... Разбрах та....

19

Анонимен

преди 13 години

И на мен не ми харесва шума от джамиите.Не е луд ,който изяжда зелника,луд е ,който не го изяжда.Много по-цивилизовано щеше да е от страна на Атака,да протестират пред общината.Но тогава ефектът нямаше да бъде същия.Но за съжаление на атакистите ,много често ефектът се превръща в дефект.

18

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а джамията не плаща- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, арестуваха атакист..., а задържания мюсулман бе пуснат от полицая- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС И какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в същия момент беше в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), СПРЯ ПАРИТЕ за Атака и ги прехвърли на НОВАТА ПАРТИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "Скат"...- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?! Дали и той ще ги получи от ковчежника на ДПС г-н Омеров (Алексей Петров)???Кой ще отговори...

17

Само Атака

преди 13 години

Щом тези наши политици са безсилни и са готови да лижат гъзовете на Мюсюлманите ,аз ще гласувам за Атака.Само Волен не се страхува от ДПС,само той защитава националните интереси.

16

???

преди 13 години

Атака к'во правят пред джамията. Що не бяха пре Невски. Лично на мен няма да ми е приятно ако отида в Невски да запаля свещ и на излизане да видя 1000 узлобени Феса с мечове в рака. На никой няма да му е приятно. Така че престанете да говорите кой е крив и кой е прав. Сидеров този път се наака здраво!

15

???

преди 13 години

Атака к'во правят пред джамията. Що не бяха пре Невски. Лично на мен няма да ми е приятно ако отида в Невски да запаля свещ и на излизане да видя 1000 узлобени Феса с мечове в рака. На никой няма да му е приятно. Така че престанете да говорите кой е крив и кой е прав. Сидеров този път се наака здраво!

14

Яко

преди 13 години

Защо с яйца, бе, Волене... Защо не замеряхте ислямистите с тикви? Така щяхте да покажете безрезервната си подкрепа към ГЕРБ...

13

варварски расизъм

преди 13 години

Задръстеният от средновековните си и ориенталски предразсъдъци българин, откъснал се отдавна от европейския хуманизъм и от европейската култура, начело с пожарникаря, Цецо Апартаменто и Волен Луфтханзата, го е ударил на ксенофобия, антисемитизъм, див и варварски расизъм и подклажда предразсъдъци и дискриминация спрямо хора от различна раса, различна религия, различни възгледи, различна култура, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход и сексуална ориентация! С тази наша нагласа сме стигнали до достойна за нас позиция възможно всички последни места в Европа.