97

ее

преди 13 години

Знаех си аз, че българин е открил Америка.

96

Анонимен

преди 13 години

И Адам и *** сигурно са макета! Олигофренска рабпта с тази папла4!

95

Roland

преди 13 години

Ехх Марс земьо македонска и за тебе ли ке се тепаме и за тебе ли кръв ке лееме

94

Анонимен

преди 13 години

намерих га:)) не баш на македонски

93

LKT

преди 13 години

*** и ***

92

Смехурко

преди 13 години

Не колега, не в Стършел (който между другото е вестник), а в Космос или НТ за младежта, ако ти говорят нещо :)

91

SS

преди 13 години

Леле , мале !Браво бе !?!?За има- няма 20 години самостоятелна държава , македонските учени направиха епохални ,, открития ,, !Защо ли ?Защото ги стяга чепика !Пожелам им да ходят на църква и да си пият редовно лекарствата !Защото скоро , ама много скоро ще питат къде е БЪЛГАРИЯ !

90

смехоран

преди 13 години

еееееееееееееееееееее :)))))))))))))) браво. бра-а-а-а-а-а-а-во!

89

коминтеровец

преди 13 години

първия официален македонец по паспорт е банскалията коминтеровец Гео Зайков -Пирински

88

Анонимен

преди 13 години

Като епилог да заявя ДРУГАРИ УДБАШИ ОТ "ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНСКА ДИАСПОРА" вземете изпълнете вие и "сънародниците ви" воглаве с политичарите ви смешници условията на ЕС и НАТО ,за да стане матичната ви държава НОРМАЛНА,защото в противен случай гибелта и е близо НИКОЙ НЯМА ДА ЧАКА БЮРМ ОЩЕ 20 години да създава напрежение и климат на омраза на Балканите,И ТОВА ВИ ГО ЗАЯВИХА В БРЮКСЕЛ САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА.ЩЕ ДАДАТ КАРТБЛАНШ НА АЛБАНЦИТЕ И ТОГАВА НЕ 5,НЕ 50,5000 КОНГРЕСМЕНИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ,НЕЩАСТНИЦИ!

87

ha-ha-haaaaaae

преди 13 години

TOVA PREDPOLAGAM E OT FLA6KITE NA QNETO, ILI KOSTOV SE E IZKAZAL?

86

До 84

преди 13 години

Къде? В Стършел? :))))

85

Анонимен

преди 13 години

Що е маке, все е бугарин!

84

Узунов

преди 13 години

Макетата все повече ме кефят!!!!!!! :DИмам чувството че имат специален екип да пуска такива новини. :D :D :DСега да ни кажа. Мегатрон и Оптимус Прайл са македонци,лицето на Марс е създадено от македонци заселили се там преди хиляди години,пирамидите и китайската стена са строени от македонци живяли в македонската империя владяла земята преди хиляди години и изпратила заселниците на Марс!!! :D :D :DСтига толкова информация за днес.Историците веднага да променsт учебниците!!!

83

;)

преди 13 години

Повечето коментари в цитирания сайт са от рода на "Пак почнахте с глупостите...." , "до кога ще ни правите на луди.." и прочие. Хората по вардърско са почнали да се осещат за доста неща..... Има надежда.

82

Смехурко

преди 13 години

"Алонсо де Охеда- великия мореплавател е българин"Под това заглавие преди около 30 нгодини прочетох в в българско списание тъй-наречената "новина"!!!

81

дядо

преди 13 години

аа во Драганчо го знаме той татко му е е от Кочане а майка му е сетра на Кирилиметодий и е родила Вук Драшкович и тя е от Кочане

80

Стоянов

преди 13 години

Тия македонци съвсем изпушиха...Отдавна не бях чел толкова оригинални и свежи коментари...Четейки,щях да се изръся от стола от смях

79

Анонимен

преди 13 години

незнам защо се пенат и гърците за македония като Александър Македонски не е грък,дори не е разбирал гръцки

78

Юберменш

преди 13 години

Кражба на евтина българска "хипотеза" за Алонсо де Охеда, нищо повече. Дори на теория е недопустимо православен еретик да се засели (още по-малко да стане пътешественик) в Испания през 15 век, която тогава е била най-ксенофобската страна в Европа.