71

Discovery

преди 13 години

Мда... локален интернет доставчик и си живей животчето :)!!! Нз от какъв акъл хората минават на тея монополисти глупави..., ама като чуят домашен телефон, интернет и там още кво предлага в пакет..., глупавия българин веднага търчи!!!

70

Анонимен

преди 13 години

"...Viv, чиито служители освен това се представят само с малки имена, а изискват от клиента си и фамилия, че и ЕГН!"Много добре казано. Защо толкова малко хора се замислят за това? Искат от клиента какво ли не, а накрая и името не си дават.. пълен цирк!

69

Анонимен

преди 13 години

Вчера имах подобен проблем с Мтел. Преминах към по-скъп план с неограничен интернет, предплатих си една месечна такса и се оказа, че когато си платих и подписах новия договор служителите просто не са ми пуснали новия план с неограничен интернет ами съм останал на същия. Превъртяха ме през трима служители на телефона, но накрая ми обясниха, че навъртените до момента 12 лева ще ми бъдат приспаднати.... надявам се. Хора, дайте да минаваме на сръбски, румънски или други оператори.

68

дуда

преди 13 години

И изобщо нямам представа къде се изгуби искането ми за прехвърляне от един план на друг в една и съща компания---------Абсолютно същия проблем имам с М-тел!!!

67

АЗ СЪМ МАНГАСАР ДОЛЕ

преди 13 години

ДОЛУ ВИВА КОМ ДАНО ГИ ВЗРИВЯТ С НЯКОЯ КАМИКАДЗЕ.ТОВА Е НАЙ-СКАПАНАТА КОМПАНИЯ НА СВЕТА.НИКОГА НЯМА ДА ИМ ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ ТОЕСТ НЕПРИЯТНОСТИТЕ.АКО МЕ СЛУШАТЕ БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ АКО ИСКАТЕ ДА СИ ИМАТЕ НЕЩО ОБЩО С ДЯВОЛА ТОЙ СЕ Е ВСЕЛИЛ В ВИВА КОМ.ТЕ ТРЯБВА ДА МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ГИ ПОЛЗВАМ ИНАЧЕ НЕ.ДОЛНА КОМПАНИЯ

66

ру

преди 13 години

БТК Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ***.НЕ МОГАТ ДА МИ ДОСТАВЯТ 20 МЕГАБИТА,ВРЪЗКИТЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАИЛИ ,А СЪЩЕВРЕМЕНО ПРАВЯТ ЛЪЖЕ РЕКЛАМА НА ТАЗИ СКОРОСТ...БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЯСНЕНИЯ ,ЧЕ ЗА НЯКОЙ КЛИЕНТИ НЕ МОГАТ ДА ДОСТАВЯТ ТАЗИ СКОРОС.ПРАСЕТА.

65

Исаев

преди 13 години

Вивател/Виваком умря в момента на сливането с БТК.Всичко живо напусна. Знаете приказката за триците и маймуните.Разберете, че вече ви обслужва БТК и сте абонати на БТК.Успех.

64

Анонимен

преди 13 години

VIV са пълни мошеници

63

goal

преди 13 години

Най-големите *** си остават Мтел!

62

Анонимен

преди 13 години

Попръжвайте ги честичко ментетата от ЛайнаКом и така ще има справедливост! Иначе е ясно, че всички ни въртят на малкия си пръст и в тая държава никой няма право да се оплаче или негодува... Права имат само мафиотите...Давайте днес.бг, плюйте по тия всеки ден, докато нещо не се оправи в тая скапана компания. Уволнения трябват! Поемане на отговорност!!!

61

БТК за Тебе е...уя

преди 13 години

Че имали още баламурници, ползващи услугите на тазии порочна компания!?

60

баба Меца

преди 13 години

Според мен при първа възможност си прекрати договора с тях и си избери някоя "лан" мрежа, много по-качествено и коректно работят. Има начин да си прекратиш договора, преди да е изтекъл без да плащаш неустойки (порови се в нета). Откакто се разделих с тях (ползвах АДСЛ 4 години), съм предоволен. Сега съм с друг доставчик без договор, ползвам няколко пъти по-бърз нет, за половината от сумата, която плащах на БТК-Виваком.

59

yaponche

преди 13 години

Ама те БТК са де факто VIV!!!

58

До Pathetic

преди 13 години

Pathetic,Бас хващам, че пишеш тези хвалебствия за Виваком от ... офиса на Виваком :) Много сте зле ! Измамихте половин България и това няма да ви се размине. Клиентите ви се топят като сняг :) Мен ме изработи една от вашите некадърни служителки, платих си, пих една студена водица и затворих 15 стационарни, 7 мобилни и 5 договора за Интернет в 3 града по случая :) А... и не спирам да Ви хваля в Интернет. Станало ми е като хоби :) Търси си друга работа, тази няма бъдеще :) :) :)

57

Тъп юзер

преди 13 години

Да ходиат да си берат лайката...

56

онбашията

преди 13 години

звучи като бтк или друг мазен доставчик. нормалните доставчици просто си казваш че искаш да смениш тарифата когато си плащаш на касата и с едно цъкване ти я сменят. също като им се обадиш че нещо не е наред, хора идват до края на деня.

55

Анонимен

преди 13 години

Ако мислите че служителите на виваком са ***, непременно посетете офисът им в Севлиево

54

do Manias

преди 13 години

Ти разбрали каква простотия каза? Момичето е тисло за домашен интернет тъй наречения ADSL по кабел, а не за мобилен. БТК настояща Viv го предлага от 2002 мисля.

53

Анонимен

преди 13 години

Аз съм си доволен от моят не особено известен квартален доставчик. Даже хоствам няколко сайта на домашния ми компютър с насочени домейни и т.н. Месеци наред не съм имал никакви грижи. Затова ще си остана техен абонат, а големите доставчици и на крака да ми идват им казвам "не, мерси". Защо да си сменям доставчика, като сегашният си ме устройва?

52

До Pathetic

преди 13 години

Pathetic Написал(а) си доста глупости, честно :) Виваком са много зле. А жалби срещу тях има 2-пъти повече отколкто за МТЕЛ + Глобул взети заедно :) Просто измамата е нещо нормално при взаимоотношения с това жалко подобие на телеком !