39

ГОШО

преди 13 години

УСЛАДИ Й СЕ КОКАЛА И НА ТАЗИ.ЯСНО ИМА МЕРАК ДА ВЕКУВА НА ТОЗИ ПОСТ, АМА НЕЗНАМ ДАЛИ СЕ НАМИРАТ ОЩЕ ШАРАНИ-НЕЕЕЕЕ

38

Колио

преди 13 години

Аз никъде в думите на г-жа Фъндъкова не прочвтох "Обещавам". Нека червеният сайт Dnes.bg да спре да изопачава думите на КОГОТО и да било. Все пак това е медия която по закон е длъжна да представя нещата такива каквито са. Не да спекулира.

37

лудница

преди 13 години

Оня ден един пес влачи и ръфа една умряла котка баш в центъра на София.Какво чакате, бе, охлюви!?Глутница да разкъса човек и в столицата ли!?Вземете и избийте ВСИЧКИ ПЕСОВЕ и дано умре у кучешката мафия - Екоравновеси, 4 лапи, 5 опашки, и всякаква ***.

36

Анонимен

преди 13 години

Шменти капели!Или я лъжат и незнае какво става,или крият данните.Онзи ден в южния парк една жена с велосипед едва се размина от разскъсване.Добре че бяхме наблизо та се притекохме на помощ и ги разгонихме 11 ***.Сега са на глутници и нападат сам човек ако се движи.В квартала пък се размножиха защото има наблизо цех за колбаси и редовно им мятат кокали щото иначе трябва да ги карат в екарисаж а това струва пари,та сега са около 20 ***.С комшиите сме решили да ги изтрепаме и ще го сторим скоро

35

Плешивия

преди 13 години

A aз ще си пусна коса до кръста !

34

Дядо Мраз

преди 13 години

То и негово светейшество Боко обещаваше, че до края на своят мандат като кмет щ есе справи с бездомните кучета, трафикът и проблема с *** на София, ама не успя, пък ти ли ФънДъкова, дето не притежеваш чудотворните и свръхестествени сили на пътеводителят на светлата българска нация ще успееш. Прах в очите преди избори!

33

е

преди 13 години

Хахаха!

32

дедо Мони

преди 13 години

.............ОБЕЩАВАМ, че до 800 дни .......

31

Анонимен

преди 13 години

Фъндъкова , друг ще решава този проблем не ти.И ти и твоя ментор Боко Тиквата не можахте да направите нищо за София така че ще си заминеш в Самоков да решаваш проблемите си.

30

олимпиец

преди 13 години

За целта ще ни повиши данаците с 300%. Тази година минахме леко,само в 14 района увеличението е м/у 16 и 48% ГЕРБ са изедници... то от мутри и милиционери какво друго може да се очаква.

29

pissed off

преди 13 години

Че той Бойко не ги ли оправи...преди 3 !?Нали защото беше добър кмет,софиянци(основно) го избраха и за премиер.

28

Анонимен

преди 13 години

не знам за софия,но това дето го показаха в бродилово......имат снимка на всички ***,които въртяха животните във въздуха и ги топиха във водата. ако има закони в БГ - всички в затвора,или цялото бродилово да го направят на един затвор !

27

Анонимен

преди 13 години

Ужас за кой ли път някой решава да си направи евтина реклама за сметка на хилядите хора който изпитват страх !

26

Анонимен

преди 13 години

Иха, онзи предния 'решаваше' проблема с ***, тая пък проблема с кучетата 'решавала'. И тази явно взе да ги цвъка като шефа си - бившо кметче и настоящо премиерченце. Понеже го посъветваха да се покрие за малко да не се излага, затова тези дни са се нароили много негови 'заместници' по излагациите.

25

;

преди 13 години

fun duck ova

24

ДА БЕ

преди 13 години

Това като обещанието че след 3 години щяло да се забрани пушенето.Сигурно тогава и ще се реши проблема с детските градини.Остава да обещаете, че след 15 години няма да има и каруци, а след 25 години и джебчийки.Г-н премиер Борисов, ако не кажеш на тая кифла Фандъкова да избие псетата, няма да гласувам за който и да е кандидат за кмет от ГЕРБ. Ако трябва ще гласувам и за комунист, и за фашист и за ислямист, ама не и за мекотело.

23

Анонимен

преди 13 години

Искам Герб да управлява още 20 год. Още искам и по-прости хора да намерят за кметове, депутати и министри. Искам да сменят герба на България и да сложат вместо лъв - голяма тиква.

22

hmm

преди 13 години

Добре кажете ми какви екипи какви 5 лева при положение че има ГЛУТНИЦА КУЧЕТА ДОРИ И НА ЦЕНТРЕАЛНИ МЕСТА КАТО СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ И МЕТРОТО. Кьде са тея екипи ? Никой нищо не прави, всичко е на хартия.

21

мунчо

преди 13 години

3 години - я камилата я камиларя .

20

Селянин

преди 13 години

Тая па,иска да управлява още София.Нема да стане.Някой друг ще се справи с песовете,вие *** гербери имахте достатачно време за това.