577

Анонимен

преди 13 години

Е те от БСП си мислят,че както в България има *** да им се връзват на лъжите и манипулацийките същото ще е и в чужбина.Нали по същия начин лаеха и за еврофондовета като им ги спряха.Даже обвиняваха ОЛАФ в дискриминация...

576

USA

преди 13 години

Американците са номер едно,кихат си хората,дърпат си за държавата , близват бг мадамите а вие стойте

575

Калин

преди 13 години

това снимка на престъпник ли е? що то .. на този го знаем.. вече и по света е известен.. а бе ... що не го екстрадират ..там да се обеснява ? туко виж са го осъдили .. и пратили .. където му е мястото.. щото тука ..няма как.

574

Анонимен

преди 13 години

Джеймс Уорлик е наркозависим. Това го знаят дори в Държавния департамент. Затова го махнаха от Хърватия и го пратиха в България. Тук е пристан за всякакви ***.

573

Анонимен

преди 13 години

а българският народ има питане към главния прокурор Борис Велчев:Къде отиде делото "сестрите Белнейски"? нали щеше да е публично?вече от 2 седмици замря, потули сеи Румен Петков да мине детектора на лъжата дали е съпричастен към това дело!

572

Пешо

преди 13 години

Какво го цитирате този престъпник, рейтинга му е под нулата. И без това никой не му обръща внимание. Явно обаче много го боли за визата.

571

zadnik

преди 13 години

Айде българии вън и без тва нищо не правите само ревете и говорите врели некипели ,нито стачкувате нито нищо значи

570

плевенчанин

преди 13 години

В Плевен знаем как тоя пикаеше мъртво пиян във фонтаните на центъра, посред нощ, при това пред очите на полицаи, които мълчаха и не смееха да се обадят.

569

Анонимен

преди 13 години

Иска да им опикае шадраваните

568

Истината

преди 13 години

Р.П. се изложи и то доста! Няма друг депутат или министър на когото са взели визата. А ми е чудно защо толкова напира за САЩ!?!?!?!!?!?

567

Дай бабо огънче

преди 13 години

Абе пияна запалке много се ежиш . Но западните служби ти знаят кирливите ризи колкото и да се правиш на света вода ненапита . Върви да се из****** в някои гонтан и да се натряскаш още ,че да не помниш какво си приказвал днеска !!!

566

Анонимен

преди 13 години

Няма да се плашите, с личното застъпничество на Уорлик, скоро лакейчето му Борисов ще въведе в училищата и ромски език. Грижат се за електората си. Баламите свършиха, надеждата е в ***.

565

Анонимен

преди 13 години

американците са най гадните хора тяхната империя умира само вие им ходите по свирката всеки ги *** вече.

564

mrasnik

преди 13 години

Айде българите да се махат и да оставят държавата на *** и помаците с помощ от Америка ще се оправят

563

Анонимен

преди 13 години

Петков е нашето Знаме!Да разчупим оковите на империализма! БСП! БСП!Утре всички пред Американското посолство!Паролата е "шадраван".Шшшш!

562

Истинската Истина

преди 13 години

До ИстинатаChao bella, приятно въргаляне в *** и чалгарията.

561

Анонимен

преди 13 години

И аз не харесвам Р.Петков, но в конкретния случай е прав. Това ла*но Уорилки наистина се меси по недопустим начин във Вътрешните работи на Бълагария. Кученцата му ББ и ЦЦ не смеят да му кажат нищо. Това е обида към нацията ни. Ние все пак не сме африканска колония, а ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. Уж суверенна.

560

Анонимен

преди 13 години

А българският народ има питане към главния прокурор Борис Велчев:Къде отиде делото "сестри Белнейски" нали щеше да е публично?вече от 2 седмици замря, потули сеи Румен Петков да мине детектора на лъжата дали е съпричастен към това дело!

559

10

преди 13 години

в никакъв случай не харесвам Р.Петков - бих казала че изпитвам даже лека антипатия - но не мога да приема - да идват *** и пульо, наркомани, *** и разни такива "политици" и да ми обиждат сънародниците. Ако сме нормална държава - трябваше тоя Уорлик да си е заминал вече, а не да продължават да му *** ***

558

haha-hihi

преди 13 години

Леле колкое нагъл тоя. Абе те му викат ,че не го щат щот е бандит и мошеник , а той пак и пак не разбрал. Наглец нещастен