18

Анонимен

преди 13 години

"Имах предчувствие, помолих ги да карат внимателно. Не са превишавали скоростта, чувствам се неудобно, защото седя на задната седалка и нищо не мога да направяСмях ,и сега какво излезе ,че не можеш собствената си охрана да командваш.А си тръгнал държава да ръководиш .

17

Dan до 4

преди 13 години

Комуниста от 4 - ти пост, наистина уважавам "1984" на Оруел, и понеже пишеш едно и също нещо няма как аз да ти отговарям по 10 различни начина та и аз ще се повторя! Комунизма е "предречен" от Оруел, и това за манифестациите беше при комунистите и разстрелите бяха при комунистите и доносничеството беше при комунистите ти просто си заменил КОМУНИСТИТЕ с ГЕРБ и така подменяйки историята копираш точно едно към едно романа , точно по комунистически!!!!!!!!!!!!!!! Е да де, ама ние помниме!!!!!!!!!!!!

16

Винету

преди 13 години

И двамата бъ.бъ и цвъ.цвъ марш вън,веднага!Аз казах!!!

15

хер флик

преди 13 години

Зи Хайл Господарьо

14

Анонимен

преди 13 години

" когато ставаше въпрос за Масларова, Овчаров и Доган и казваха има съд той решава дали са виновни, да започнат да плюят срещу решението на Борисов -Цветанов да го отстрани при доказана вина от съда!"Естсествено решението на Борисов е нагло. Как Цветанов би могъл да бъде разследван, съден и осъден докато е МВР?

13

Кайзера

преди 13 години

уф...просто няма край комунистическата *** в БГ...тоя Петко Сертов отново му намират комфортна длъжност, беше консул в Солун след като го уволниха от ДАНС...ама наистина се надявам 2012 да се получи и да отмие цялата свинщина, гнусутия и тиня в която сме затънали не само в БГ, а и света като цяло...аз примерно също като Бойко имам пречувствие и то е че всичко това ще избие в някаква посока, защото живота ни в момента е адски противоестествен.

12

гуньо

преди 13 години

"Дали има вина това е работа на прокуратурата". 1. Прокуратурата не може да се произнася дали има извършено престъпление и чия е вината за него. Това прави съдът.2. Трябва ли да бъде осъден Цветанов за криминално престъпление за да бъде отстранен? Всъщност една кражба е несравнимо нищожна с безобразията които върши, но които ,видите ли, били политически оправдани ?!

11

Dan

преди 13 години

Хайде сега, тези който така ревниво защитаваха точката на закона, когато ставаше въпрос за Масларова, Овчаров и Доган и казваха има съд той решава дали са виновни, да започнат да плюят срещу решението на Борисов -Цветанов да го отстрани при доказана вина от съда!

10

да бе да!

преди 13 години

Хубава работа - не е престъпление да закриляш контрабандата, а да я разкриваш! До там стигнахме премиера да го заявява официално!

9

tikvataa

преди 13 години

Абе вие луди ли сте бе? Как ще ме гони? Казах ви:Държавата ,това съм аз

8

1234

преди 13 години

този никога няма да махне ЦЦ.сам разбира,че ГЕРБ ще рухне напълно.

7

1234

преди 13 години

този никога няма да махне ЦЦ.сам разбира,че ГЕРБ ще рухне напълно.

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Давайй Бойко,чупи кратуните на червените...другари,бий им шута и слагайсвестни хора по етажите на...власта.

5

Анонимен

преди 13 години

то за цяла България стана ясно,че е виновен - само бб не го разбра

4

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

3

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ!

2

ИЛИЯН

преди 13 години

БОЙКО БОРИСОВ Е В ОСНОВАТА НА СКАНДАЛА ЛИЧНО ТОЙ НАРЕЖДА КОЙ ДА СЕ ПОДСЛУШВА

1

хер флик

преди 13 години

Няма да гониш моето другарче Господарьо,нали така обеща