104

Ивайло

преди 13 години

Червени , "Сини" и Яне Яневци реват заедно в един отбор срещу ГЕРБ и Цветанов - поне се видя че разлика между тях няма.

103

Чукундур

преди 13 години

Да живеят ПОДмасовата приватизация и Пенсионната реформа на Костов! Да живей ограбването на българския народ и съсипването на икономиката! Да живеят СИК и олигарсите, родени от Костов! Да живей Чукундурът-теменужка - поз демята скришно червен, а отгоре с тъмносини цветчета! Да живай ДС-б

102

Реалист

преди 13 години

Цветанов или оставка на кабинета?Аз предпочитам второто, макар че оставка на Цветанов ще помогне на Борисов само да изкара до изборите.

101

:)

преди 13 години

Спомнете си миналото ! Костов вдигна на крака България след червения грабеж по времето на Виденов. Костов ви вкара в НАТО и преориентира България. Докато Първанов носеше плакати "НАТО ВЪН!!!", Костов пусна американците да бомбандират Сърбия - решение на добър държавник !!!!Сега, обаче, глупавия народ обича агент Гоце, а мрази Костов :) Наистина мат'ряла на струва :)

100

Анонимен

преди 13 години

Костов е най-умният човек в България и единственият успешен премиер.Не само Цветанов трябва да се маха,ами и цялото правителство,начело с наглият *** Бойко Борисов!Ако имате някакви "забележки",че е *** или тнт-само можете да му целувате ........

99

Анонимен

преди 13 години

Абе не знам дали харесвате или не харесвате Бойко Борисов, но със сигурност Цветанов е най-кадърният и активен министър на вътрешните в новото време. За това и го съсипаха от атаки, а като повтарят лъжата по двеста пъти и тя за публиката стане истина.Е голяма грешка, че разпространи записи, които му бяха поискани от НС.Това действително е по-различно от всички други министри на МВР досега, които най-старателно МЪЛЧАТ. Защо мълчат си отговорете сами.Или акция СВЕТЛИНИ е нещо по-съществено??

98

Топчо

преди 13 години

Подкрепям 93.Аз пък я искам главата на този комунистически агент Костов,че провали Ф. Димитров,предаде властта като мин.-председател,докара Гоце,като изправи с/у него неизбираемият Неделчо Беронов и продължава да работи с/у държавата!!!

97

Чукундур

преди 13 години

ГЕРБ означава - Гангстери за Ефективно Разграбване на България!

96

****************

преди 13 години

Олимпийски глупости!

95

Мильо

преди 13 години

Абе да попитам ГЕРБ *** за европрйско развитие ли значи?

94

Анонимен

преди 13 години

четете 88 и се вижте какво представлявате, българский народе!

93

@@@

преди 13 години

Костов си остава най-добрия политик от целия ни преход и екипа му беше добър,но алчен и крадлив,и като не видели грабаха от народа!И сега е прав!

92

олимпиец

преди 13 години

Само ДСБ може да ни изведе от блатото...

91

Nasko do vanja 10

преди 13 години

Когато си заблуден човек и поклонник на клишето, че една ЛЪЖА повторена 100 пъти става Иатина, какво да ти се каже??П.Стоянов и сие/брат,баща/ създадоха Г.Гергов -свинаря, който беше подставено лице и му даде/байСтефан Стоянов - областен тогава/ Най-големия свинекомплекс - Маноле, Президента "Мъката"с брат - 5 Палата в Панаира от Бакърджиев/Ако Костов мълчи, то е, за да има все още СИНЯ ИДЕЯ - НЕ ЗА КРАДЦИ И СЛУЖБОГОНЦИ!Кой даде панаира на ГЕРГОВ - Чомаков/човек на П.Стоянов/-заграбиха ПЛОВДИВ

90

Анонимен

преди 13 години

Щом чуят Костов да се изказва, веднага започва истерично плюене от страна на герберисти и комунисти.Правете си изводите!

89

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам главата на Костов! И за Кремиковци, и за БГА Балкан, и за РМД-тата, и за какво ли още не.

88

Анонимен

преди 13 години

А на Иван Лостов кога ще махнат главата?

87

wiktor

преди 13 години

Супата хейтъри!

86

Чукундур

преди 13 години

Цветанов може и без глава - до сега се види, че не я използва за нищо.

85

Мильо

преди 13 години

Цецо няма да бъде освободен,защото за това се иска мъжество и характер а у Боко това е дефицит.До като не се намеси ЕС,не чакайте друго освен магистрали и рязане на ленти дори и на запълнени дупки по пътищата.