74

Анонимен

преди 13 години

И какво сега - ДС се опитва да ни пробута този *** като кандидат за президент? Не че някой ще го избере - целта е друга - да отклони много гласове!

73

Анонимен

преди 13 години

Кой пък изобщо се интересува от Борисов и докога в тази държава ще се занимаваме само с него?

72

Анонимен

преди 13 години

Нима са малко бедите,които ни постигнаха?

71

ITALIA

преди 13 години

Скандали и корупция има и в Европа,но в никоя държава не се свързва мафията с държавата.Просто съжалявам търпеливия да не кажа глупавия,откъде има нерви да търпи такава управа.Повече няма да влизам в бг сайтове,защото ще мръдна като вас.Последен съвет:изгонете ги ако можете всичките...кураж

70

реалист2

преди 13 години

Тиквата и Цвък Цвък толкова са ми омръзнали с тъпотията си, че всекеи друг изглежда гений спрямо тях.ВЪН АЛЧНИТЕ *** ГЕРБЕРИ-КОМПЛЕКСАРИ!!!

69

8888

преди 13 години

Абе ***,защо трябва да избирате меду трактора и тиквата?Вие в кой свят живеете бе индианци?Само скандали и недомлъвки от 2 години и от двамата,това означава че не са чисти и трябва да ги изгоните и съдите.България е суверенна държава и не принадлежи на мяфията...ако не съм мечтател разбира се,но се надявам

68

Д-р Стефатов

преди 13 години

Все пак,докато Тиквата е прочел само една книга"ВИНЕТУ",то Алексей е написал книга,но не знам на *** дали ще им стигне мозъка да различат прочел от написал!

67

7 654 496Българи

преди 13 години

Алексей Петров е член на Надзорния съвет на НОИ, експерт към Съюза за стопанска инициатива на гражданите, автор на научен труд по проблемите на тероризма и сигурността. На представянето на книгата му присъства лично тогавашният главен прокурор Никола Филчев, припомня БТВ.

66

избирател

преди 13 години

Трактора има и жена и любовница.Тиквата остана и без двете, въпреки че дреме от сутрин до вечер в слугинските телевизии.Комплексаря от Банкя може и да се одреме в ареста заедно с апартаментаджията-физкултурник.БОЖЕ КОЛКО СТРАХ ИМА В ГЕРБЕРСКИТЕ СЪРЧИЦА.

65

A 61

преди 13 години

N61 е абсолютно прав:"26-01-2011Компроматната тактика на кръговете, които пускат флашките в обръщение, включва предстоящ култов залп с разпространяването на запис между Бойко Борисов и шефа на Лукойл България Валентин Златев. Както е известно двамата са в приятелски близки отношения. Засега сценаристите обмислят дали сега да гръмнат разговор между Борисов Златев, или да изчакат, водейки се от развитието на ситуацията."

64

до60

преди 13 години

Коя е алтернативата бре ***?

63

1

преди 13 години

Всичко друго извън ГЕРБ вече е алтернатива

62

Kaлоян Николов

преди 13 години

Ей тоз трактор ли е,фреза ли е,що занимава хората с елементарното си мислене?

61

Анонимен

преди 13 години

Октоподът в България име една-единствена глава и тя се нарича Валентин Василев Златев, московският агент, олигархът, менторът на Боко Тиквата, спонсорът на Гоце, генерал-губернаторът на Задунайская губерния,... свещената крава на българския преход.

60

Анонимен

преди 13 години

до кога ще пеете че няма алтернатива освен герб а? ставате смешни!

59

Анонимен

преди 13 години

Ооооооооооо! Ако трябва да избирам между Боко и Трактора избирам машината:)

58

Анонимен

преди 13 години

не знам защо но си спомням за мутренските войни по софия.... спомням си за мвр което молеше мутрите да спрат да се стрелят и да се разберат..... е те сега мутрите са яко на върха .... простичките момченца си отидоха преждевремнно и останаха тарикатите. едно съм научил за тия 20 годинки мутренски: почнат ли се мутрите по далече от тях!

57

7 654 496Българи

преди 13 години

До 19,за да не кажа,че си ***-ще те нарека по хуманно-ГЕРБЕР!..............................................................................В отношенията с Бойко преминах през много изпитания. Не съжалявам за нищо" - казва Цветелина Бориславова в едно интервю преди време. Разделите и сдобряванията между тях още от преди година са предмет на медиите. Изглежда този път банкерката и политикът Борисов са се разделили окончателно. Така извадената като от сапунка любовна история получава логичния си завършек.В края на януари на 30-ия рожден ден на "Всяка неделя" наблюдателите отбелязаха особена близост между нея и собственика на "Свилоза" Красимир Дачев.

56

наивен

преди 13 години

Предпочитам Трактор пред Тиква.Все пак такива са офертите.Хубав или лош, единият е преподавател във ВУЗ, а другият -*** пожарникар с комплекси и слуга на поне двама бивши/Живков и Симеон/.

55

на снимката

преди 13 години

грозна,нагла,жестока МУТРА - изпечен бандит, покровителстван от агента на републиката гоце.