128

политиката

преди 13 години

Не е странна!Това е резултат от традиционното западно лицемерие!Сега да му берат плодовете!

127

!?!?!

преди 13 години

Западна Европа сега "бере плодовете" на своята колониална политика отпреди векове. Много от вас, колеги са пътували и до Лондон, до Париж, до Лисабон.Определено ви е направило впечатление, че тъмния цвят на кожата, забрадките и различните по форма и цвят *** са 50/50 с местните по улиците, а в метрото и другия обществен транспорт, може би и повече.Докривяха му на Саркози обаче 1000 румънски и стотина български ***, повечето от които са кръстени православни!Странна политика -поне за мен

126

мдаа

преди 13 години

дотогава ние ще ви смажем,ще вървите по нашта гайда 4е ще ядете дървото мръсни ***.

125

Анонимен

преди 13 години

Спрете емигрантите към Европа. Нека раждат по 100 деца и да си ги хранят с камъни и пясък.

124

осведомен

преди 13 години

Не им се плашете на тези *** мюсюлманите. Коефициентът на интелигентност при тях е най-нисък в сравнение с останалите религии. Дори и Мохамед е бил неграмотен!!! И сега най-неграмотни в света са мюсюлманите! Няма да загубим битката! Защо пренебрегвате най-силната във военно и интелектуално отношение, включително и в космическата война- РУСИЯ! На всички русофоби трябва да е ясно, че матушка Рус пак е най-голямата военна сила в света! Останаха сами без военна подкрепа и пак не им пука!

123

с.до 134

преди 13 години

Не бързай толкова баце!Да не вземем да решим набързо нещата с термоядрени оръжия!Щото кодовете и бутоните за изстрелване са в християнски ръце!Нали се сещаш!?Тичай бързо да се дупиш в джамията!Да не вземеш да светнеш грешен,че ще видиш хуриите през крив макарон!Парцалоглава ***!

122

бЕдНяК

преди 13 години

Проблема не е в исляма, а в неразбирателството между християните. Защо им трябваше на западняците да напълнят държавите си с араби. Ама като Европа е тръгнала към "модерния начин на живот" така ще е. Трудно ще е, но Православието ще бъде до края.

121

Gagauz

преди 13 години

Politicite ni nasochvat kym podobni temi za da se tepame tuk a te da si pylnyat chuvalite. Lumpenizma obicha sreda kato taya v BG. May che za mizeriyata v koyato sme nikoy osven nas ne ni e vinoven

120

Турчин с фес

преди 13 години

До 133Няма да съм жив, но пътя към целта е по-сладък от самата цел :) Щастлив съм че живея днес, а не след 200 години когато ислямът ще е смазал всичко друго.

119

до турчин с фес

преди 13 години

Жив ли ще си за този край за който пишеш ??? И феса ти ще бъде ли още на главата ти, която и сега я нямаш ???

118

Анонимен

преди 13 години

до турчин с фес:Това вече е бисер на мисълта. Едва пиша от смях, подобри ми настроението за дълго време.

117

Турчин с фес

преди 13 години

Погледнете трезво на нещата, явно е че губите битката и накрая ще има само мюсюлмани и китайци. Вашите пра пра внуци определено няма как да са китайци, значи или няма да има такива, или ще са мюсюлмани. Тъй че, който псува по исляма, псува по внуците си :)

116

istorik

преди 13 години

За последните 4 години в Турция посред бял ден бяха убити 7 християни - отец Андреа Санторо (застрелян в гръб, докато се моли през февруари 2006 г. в Трабзон), арменският журналист Хрант Динк през януари 2007 г. в Истанбул, трима пастори - Тилман Геске, Неджати Айдън и Угур Юксел през април 2007 г. в Малатия, германският бизнесмен Грегор Керкелинг през юли 2009 г. в Истанбул (на излизане от църква) и папският викарий за Анатолия Луиджи Падовезе (на 3 юни 2010 г. в дома си в Искендерун). С изключение на Санторо останалите са клани със сатанинска жестокост по една-единствена причина - че са християни. Вместо извинение Анкара реши да закрие Цариградската патриаршия - седалището на патриарх Вартоломей, под претекст че в Турция "няма достатъчно изповядващи тази религия", което е връх на цинизма - последното масово клане на християни в Истанбул е от 1955 г. - време, в което Турция е била вече от 3 години "интегрирана" в западната цивилизация като член на НАТО и предполага се, трябва да е започнала да изповядва западните ценности. Пита се, ако турците колят християни още преди да са влезли в ЕС, какво ли ни чака, когато започнат да пътуват на длъж и шир из континента? Опитите на Ердоган да припише някак си тези убийства на луди малолетни и/или на своите политически противници в делото "Ергенекон" предизвикват смях дори сред най-големите му поддръжници в Британия.

115

Анонимен

преди 13 години

Турция трябва да засили диалога със своите съседи. На първо място това се отнася до решаването на кипърския въпрос и подобряването на отношенията с Армения.Не бива да забравяме и международните ангажименти и подписаните договори, без значение колко назад в историята се е случило това. Сред тези договори е и Ангорският договор от 1925 г., според който Турция все още дължи обезщетения на изселените от Източна Тракия и Мала Азия българи.

114

Георги

преди 13 години

Не трябва да се даваме на мюсулманите,трябва да пазим вярата в Господ Бог и да не се подаваме на съблазни.

113

до 126

преди 13 години

Нацисти са тези, които признават само своята история, отричайки всичко друго.А избори ще има, доколкото знам, в съседна Турция. Така, че кой прави JALKA IZBORNA KAMPANIIA!

112

DO VSI4KI

преди 13 години

KOLKO SME TAPI I PROSTI!!!S TEZI NACISTKI STATII SAMO SE NASAR4AVA NASELENIETO DA BADE OTKLONENO OT ISTINSKITE IKONOMI4ESKI PROBLEMI NA STRANATA!!!!!!JALKA IZBORNA KAMPANIIA!

111

emigrant

преди 13 години

Като скакалците!Всички големи градове в западна Европа е пълно от тази ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.Важното, че европейски глупави демокрации,(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с бурка или фередже,носи смрадливи шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им, които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Кайда.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 50 годишното присъствие на тази неканена ***,да не говорим са опити за влизане в ЕС.

110

Анонимен

преди 13 години

НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

109

Анонимен

преди 13 години

От "тоелатната", в която си ти, досадни празноглави турчино. Чети, търси, вместо да се репчиш и да питаш. Има си класации на международни организации, чети дървеняко.