36

Социолог

преди 13 години

В настоящия момент народът се състои от гербери, атакисти и българи.

35

Антон

преди 13 години

Колко дена го били ни дума, ни вопъл, ни стон, но устата сгрешила, сама промълвила Антон Своето име им казал, но седмица после мълчал, а пък тялото в язви, и язвите гнойни текът Где са твойте другари? той виждал отряда любим и очите притварял и тръпнел, но бил несклоним. Побеснял и разгърден, край него прострелвал агент той отвърнал му твърдо: Убиецо, стреляй във мен! Те в раните люти посипали сол като жар скърцал с зъби нечуто и как ли без вик издържал? И в злоба безсилна пак били го диви и зли в страшни мъки се свивал, но дума не им промълвил После бавно притихнал- смутени, учудени в страх, те го гледали тихо безмълвен, но горд, величав. Не човек, а желязо просъскал агентът фашист. Тихо мъртвия казал: Не, комунист!

34

1234

преди 13 години

единият циркаджия се кара на австрийска журналистка дръзнала да го пита, що се говори, че у българия има корупция, другият циркаджия мънка и се прави на бабаит само пред камерите, клоуните от правителството мазно се хилят ,когато първият циркаджия ги рита пред 100 души официална делегация. аман вече! аре къш!

33

бг

преди 13 години

КАК МОЖЕ ДА ЦИТИРАТЕ *** КАТО КИРИЛ ДОБРЕВ!

32

Анонимен

преди 13 години

Тия гнусници от ДС почти успяха маа му стара! Направиха човека на нищо както едно време филип димитров и костов. Не се връзвайте хора - човека си е много свестен!

31

жерб

преди 13 години

какво искате?! пр-ът, дето ни пише речите е на ски в банско. всичи изказвания и речи сме преповтаряли по десет пъти. "ти па да не си по-убав?!", "политики", "магистрали, метро, зали"... може ли да се употребяват повече?

30

Нема спор !

преди 13 години

Думичката "като" е само за благозвучие в случая.Цецко си е син на човек возил висш служител на ДС навремето. До шефовете на ДС не допускаха случайни хора - само свои и доверени.Милиционерче е Цецко ! А, милиционерче некомунистче няма !Проумейте го най-после: милиционер-некомунист - такова животно нема !

29

Анонимен

преди 13 години

Ами не знам какво било но аз искам да видя ЦЕЦО КАТО ПРЕЗИДЕНТ!

28

Анонимен

преди 13 години

пукал

27

Nerealen

преди 13 години

Уникален наглец и некадърник...

26

Въй, въй

преди 13 години

И като си представите, че това беше политикът на 2010 г. и бъдещ президент! Изобщо - типаж от "Семейство Адамс"!

25

Анонимен

преди 13 години

Румен Петков за вас, мизерници. Плюйте още

24

Те така

преди 13 години

То не бяха апартаменти, бири, телкаджии... Значи, който не желае разни нагли *** типове да го лашкат, е ***, тъй ли? Бегай, бе!

23

до му го хака

преди 13 години

*** отивате си вече

22

вмро

преди 13 години

Абе София не си изказвай мнението тук ами излез на митинг щото ВИК ще ти го начука на фактурката

21

лъвица

преди 13 години

Ни дума ни вопъл ни стон.......

20

a taka

преди 13 години

СЪБУДИХТЕ ЛИ СЕ БЕ ОВЦЕ... вие какво очаквате да изпише днес.бг (к.) и какво да кажат хора като кирил добрев и другите ***.... Защо си създавате мнения само по думи на *** и ставате заложници на червени манипулации.... МАЧКАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ НАХАЛНИЦИ

19

Анонимен

преди 13 години

Не човек а желязо , не комунист аппааа пардон гербер

18

Режисьор

преди 13 години

Започва "Мълчанието на агнетата". /Пояснение: агне - бъдеща овца/.

17

марко-1

преди 13 години

Та той си е комунист