36

Писна ми

преди 13 години

Този Хелзински комитет само *** и измислени македонци защитава! Трябва да му направят една хубава проверка на документацията и да се види какви ги вършат! А защо не защити българите в Македония, А?

35

Анонимен

преди 13 години

Този председател на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев, е един от големите български ПРЕДАТЕЛИ!Получават много пари, пълнят си джобовете и плюят по България, повече и от турските мекерета-политици.Като не му харесва България да се пръждосва и да ходи да ближе макетата!

34

бккс

преди 13 години

Българският културен клуб" Скопие (БККС) е дълбоко потресен от шокиращото изявление на главата на Македонската православна църква (МПЦ) г-н Стефан, който в коледно интервю пред медиите определя изстрадалата българска майка Спаска Митрова като част от отпадъците, предателите и ***. Както е известно, през последните две години Спаска Митрова стана символ на смелостта и човешкото достойнство в борбата против етническата дискриминация на българите в Република Македония. По-конкретно Стефан арогантно заяви:...Той [владиката Йован Вранишовски] отдавна е по свой начин Спаска за МПЦ и това, което реши Апелативния съд в София само потвърждава, че винаги получават поддръжка отпадъците, предателите и ***...От времената на средновековната инквизиция, такива злобни нехристиянски думи не са били произнасяни от действащ свещенник, а още по-малко от църковен глава и духовен пастир. Възмутителното антихуманно изказване на Стефан е още едно ярко доказателство, че в Република Македония продължава да господства тоталитарна пост-югославска обществено-политическа система, където инакомислието се наказва със затворничество, уволнение от работа, публично анатемосване, физически и психически тормоз.

33

bg

преди 13 години

Tova sataninsko gubre s oshte edno sataninsko gubre-Emil Koen,gi gledah vednuj po televizijata,kudeto "razjasnjavaha"4e v Bulgaria ima makedonci,a v Makedonija nema bulgari.Tezi dvamata sa izklu4itelno,ama izklu4itelno otvratitelni sataninski cionistki murshi.

32

Ганчев

преди 13 години

На този и вратовръзката и чорапите му смърдят на комунизъм! Плаче за ДАНС!Освен, че прави антидържавна пропаганда, поне в твърденията му да имаше нещо вярно!

31

Анонимен

преди 13 години

Кънев ли си Мънев ли си!

30

Makedonec

преди 13 години

Do koga be bugari? Do koga? Makedonija i Makedoncite se realnost, neli vi e jasno?

29

do 30

преди 13 години

Alooouuu seelooo a pa zapri sa

28

Анонимен

преди 13 години

искам да кажа на всички македонци следното вашата раководителка на македонците в румуния умря и господ е наказа защотото е лъжкиня сега ще отиде в ада .рано или късно лошите хора си плащат и предателите на българия също .

27

уууууууууууууууууууу

преди 13 години

ей съм от пиринския край ела да ми обясниш дек га виде таа дискриминация....

26

репресиран шоп

преди 13 години

В София има десетилетни репресии срещу шопите! Карат ги да се преименуват на столичани, заради огромните миграционни тълпи от провинциалисти със селско самосъзнание, които също настояват да ги наричат столичани по време на избори.

25

NEMO

преди 13 години

Да покаже как ги дискриминираме,ама неможе празни приказки от кух предател,те македонска нация немогат да докажат камо ли дискриминация.Ако имаше дискриминация сега нямаше да обсъждаме тази лъжа македония.

24

Анонимен

преди 13 години

Кънев да ми ядеш македонската наденица :)))) Тито, Сталин и Димитров умряха вече, айде да кажем истината най на края

23

bg

преди 13 години

Vsi4ki mnenija dotuka sa prekrasni,a #2 i #3 mnogo me razsmjaha.

22

JCPenney

преди 13 години

ami koi shte priznae samobitnosta na sofiqnci,na varnenci,na plovdiv4ani?????

21

Анонимен

преди 13 години

Цифрите от последните две преброявания не са достоверни, тъй като и двете преброявания бяха проведени в атмосфера на официално отричане и репресии срещу македонците+++Репресии ?! Боже, тоя съвсем е изпращял ! Жена ми е родом от Пиринска Македония и винаги се е дефинирала като Българка !

20

Анонимен

преди 13 години

няма македонска нация бе *** докажи го че има освен турците и *** да са станали македонци .

19

282

преди 13 години

Красимир Кънев...ей *** предателски от такива *** като теб светът няма нужда вземай си макетата под мишница и бегом на Марс да си основете Марседония там.

18

Борислав

преди 13 години

*** да *** *** аз съм българин от пиринско , а ти си най-тъпия *** и лешояд

17

Кънев пед..са

преди 13 години

99% от фондациите са покровителствани от САЩ в лицето на Сорос. Через такива измислени фондации се влияе и държи в шах политическият живот в дадена страна. В случая в България, такива *** като Кънев работят за чужди интереси. Влиянието на Русия пък е чрез енергиините ресурси.