108

АК-47

преди 13 години

Струвам 1000 лв на черно. Не плащайте сметките на тия *** няколко месеца. Вземете ме и среща пред парламента. В Абсурдистан, само това е начина.

107

niama

преди 13 години

Така пряко ще се финансират разходите за вода на ***. Където има по-скъпа вода значи има повече *** ! Защо направо не въведат такса ***. :))))

106

Хм

преди 13 години

до водните монополисти: двгнчкмвгз!!!

105

Анонимен

преди 13 години

И на Вас да ви .....

104

darcas

преди 13 години

Ако всеки по-буден гражданин от народа имаше това на картинката ми, заедно с раница пълнители, дали монополистите щяха да вдигат непрекъснато цените?

103

Pisna mi

преди 13 години

Da jivee revoliuciata, na oryjie bratia bylgari..........;

102

Мръсници

преди 13 години

Всичко поскъпва, управляващите нехаят, а на Боко хич не му пука. ***, яхват властта и се самозабравят.

101

Анонимен

преди 13 години

Алооооо, Семерджиев! Какво контролираш бе? Или и на теб ти сложиха намордника и вече те контролират изцяло? Или въобще не си за тази работа? Каквото и да отговориш, най-добре е да се махаш, защото и стеб, и без теб, керванът си върви. Но поне твойта заплата (и рушветите към нея) няма да ти плащаме.

100

77777

преди 13 години

Еагти наглеците. Нали когато им подаряваха ВиК дружествата, сегашните собсвенции обещаваха да свалят драстично загибите на вода, която плащаме всички ние. Какво стана - нулеви инвестиции, загубите или останаха същите или се повишават, заплати мо 50 бона месечно, а ние да им покриваме загубите. Те това е демокрация и пазарна икономика, ако още не сте разбрали.

99

Mi

преди 13 години

Ха-ха-ха, изключителна наглост. Тия от електрото поне са собственици на електромерите, а тези наглеци от вик-то ще ми искат такса за нещо, което е мое. Супер нагло. Как нямам малко пари излишни и да ги погна всичките в съда.

98

Мунчо

преди 13 години

Водните монополисти искат нова дан такса "водомер"...Несъбираемите вземания ще се калкулират в сметките ниНЯМАМ ДУМИ-то бива наглост ама...

97

и на мен ми писна

преди 13 години

Драги 88, в такъв момент не е редно да се ръфаме един друг! Затова всеки ни го слага както си ще!Но да ти кажа - себестойността на водата в София е най-ниска, просто защото е от открит естествен водоизточник и пристига в града на собствен сток - по силата на гравитацията, а не чрез електрически помпи!Направи си справка - от каква дълбочина се вади водата във вашия регион?И вашите 2.70 и нашите 1.20 са в пъти завишени от монополистите - да мислим в тая посокаПоздрави и лек ден

96

Българин от Смолян

преди 13 години

В Смолян от лятото на 2010г. плащаме по 2,30лв. на кубик вода, при условие, че не правят никакви инвестиции, а само усвояват европейски субсидии и освен това си накривяват шапката по цял ден. По турско не са ни драли така, както ни дере държавата сега. Боко замрази заплати и пенсии, а частните работодатели гледат от него и дори намаляват заплащането или изобщо не плащат, извинявайки се с някаква си измислена криза. Все по- трудно става да се живее в България.

95

МП

преди 13 години

Не бойте се и сега си плащаме!!! Получавам фактура в която освен отчетеният разход по водомерите имам и "изравняване" и "общи нужди" в които никой не знае за какво става въпрос. Значи трябва да си купя водомер - т.е. плащай, трябва да ги викна да ми го пломбират - плащай и това се прави за да плащам само това което аз консумирам. Да ама не...., след това ти добавят каквото си решат - нередовни платци т.е. "общи нужди" т.е. МАФИЯ !!!!

94

Бореца

преди 13 години

ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО ПОЖАРНИКАРЯ,СТАНИШЕВ,КОСТОВ И ЦЯЛАТА ТАЯ АЛЧНА ГЛУТНИЦА ЧАКАЛИ И ХИЕНИ ЩЕ Е ТАКА НО ЗА ВСИЧКО САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ НЕ СЛУЧАЙНО ТУРЦИТЕ СА НИ ВИКАЛИ РАЯ ИЛИ СТАДО ОВЦЕ ЗАЩОТО ТЕ СА ДОШЛИ ВЪВ ВЛАСТТА САМО ЗА ДА НИ ГРАБЯТ!СМЪРТ НА ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ!ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНИЯТ НАРОД ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН ДО КРАЯ НА СВЕТА!ДОКАТО НЕ СИ ИЗБЕСИМ ПОЛИТИЦИТЕ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА ПО СТЪЛБОВЕТЕ ВСЕ ЩЕ Е ТАКА!

93

Анонимен

преди 13 години

На всеки 1 кубик ми начисляват,о.3 куб. общ водомер.Оправдават се с наредба 4 от 2004гна МС,и със закона за етажната собственост.А въпросът е елементарен:Щом са монополисти и могат да минават и да ми влизат в дома за да отчетат водата,трябва да установят кой не си е монтирал водомер,я в мазата ,я в гаража,я на тавана и да го задължат да си сложи,защото аз им плащам водата на тия съседи.Правят си зимнините за моя сметка,а ние ще се избиеме да се караме.Хвърлиха един *** закон ,да се дерем сам

92

Анонимен

преди 13 години

Боже господи УМОРИХА НИ то не бе такса електромер ,такса мощност такаса водомер и т.н. всички стоки се увеличиха явно ще се мре

91

Анонимен

преди 13 години

*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!***!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90

KALT

преди 13 години

Поинтересувайте се на какви цени ВиКтата купуват водата, от национално водно стопантво. Доста интересно ще ви стане

89

Анонимен

преди 13 години

Бойко ще им стъпи на шията и на тия ***!