67

хахаа

преди 13 години

червените направо се побъркаха от яд.. Бойко бръкна на много хора в г**а . Нека нека.. 20 години крадаха държавата и бяха свикнали всичко около тях да се върти.

66

ОМО

преди 13 години

До 62.Всички сме потомци на Великият Александър. А ти ако искаш да се присъединш към богоизпраната нация - Трябва да докажеш с духа си и с кръвта си, че си македонец. Ние мекерета не приемаме...

65

До ОМО

преди 13 години

Освен изброеното следовниците на Санде Големиот са измислили и : Слънцето , Водата- студена и топла, хляба, жената(това не е сигурно он Санде си падал по мажкото)....

64

123

преди 13 години

Номер 37 - УНИКАЛНО ПИСАНИЕ, върна ми надеждата, че повечето в този сайт са слабоумни гербоподръжници с 4 думи речников запас, БРАВО!

63

Анонимен

преди 13 години

еииии Червени боклуциии .. за нищо не ставате

62

ОМО

преди 13 години

Типични дайствия за необразовани татари. И това ми било депутати. Но потърпете братямакедноци. скоро ще ви избавим от тези алчни татари. Мигът идва и скоро македоска армия ще завладее земите огрявани от великото македоско слънце. Каквото е и знамето ни. А тези които се опитват да напад Велика Македония да не забравят, кой им е дал писменност. Кой им е подарил езика безвъзмезно, защото без нас, щяхте да сте гърци... Долна татаро-славянска ***.

61

до ОМО

преди 13 години

до:53Айде бе! Дай ми доказателство че си излязъл от топ.... на чичко Александър и съм с теб :) Може ли да сте толкоз прости? Та вие сте хамерикански индиянци, произлизате от Чингиз Хан и сте създали света какъвто е сега!!!Бие сте богове слезли на земята да ни просветят хахахахахахаха

60

РЗС

преди 13 години

Ей това се казва гей шоу .... очаквайте продължение ....

59

Анонимен

преди 13 години

izbirate psihopati i posle minkate vie ste vinovni tip narodeee

58

кл

преди 13 години

македонци-такова животно нема,ни ке се роди ,ни ке се отчува,а това че баща ти е славяно-татарин е друга работа

57

Ти

преди 13 години

Ти,ОМО наистина си болен!! Лапай хапчетата и лягай АЛБАНЕЦО

56

УПРАВИТЕЛЯ

преди 13 години

Немаше заливане - потърпевшият демотстрира бърз рефлекс и се наведе - водата мина над него, само капка или две го уцелиха.

55

234.77

преди 13 години

az shte ti kaja, shte doidat chujdi eksperti, ne bulgari zashtoto kakto Borisov i sie se samozabravijat samo za njakolko meseca.Kato zashtitavash GERB, kaji mi kakvo se podobri v jivota ni?Vse po-losho stava i vicut , che nashite shansov da jiveem choveshki sa Terminal 1 i Terminal 2 na aerogara Sofia. Az pitam, zashto Borisov ostavi monoolistite da vdignah neobosnovano cenite, vzima li pari ot tjah, a monopolista na gorivata Zlatev sega e car na pazara.Vzima lli pari ot nego Borisov ili..da!

54

Прави сте

преди 13 години

Единствено партия РЗС се очертава като реалната опозиция ,която изнася фактите от калното минало на мутрокомониста Борисов ,който все още не си е върнал книжката на БКП- ха ха ха. Срам мер е че подкрепях Синята коалиция до днес която се очертава като подкрепящ кражбите на ГРОБ. Не въздържал се ,а явно ПРОТИВ трябва да се гласува за подобно управление. РЗС - ИСТИНСКАТА,РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ ВАДЕЩА МРЪСНИТЕ ,КИРЛИВИ РИЗИ НА МУТРАТА - ПРЕМИЕР

53

Анонимен

преди 13 години

а сте си пъхнали носа, а братската натовска армия на турция ке ви размаже бе, пъзливи макета!!!

52

ОМО

преди 13 години

Ние съвремнните наследници на Великият Александър македонски сме преживяли вековете запазвайки своята индетичност, за разлика от славяно татарите. Нашата нация е дала на света матеметиката, писменносто, календара и още хиляди неща, а ние ще тънете в мрек до края на живота си

51

до ОМО

преди 13 години

айде стиге с тая Велика Македония бе, баси наглата ***. Като толко ви е зор, що не тръгнете от Инд насам да си връщате

50

jiko

преди 13 години

VSICKI HRANENICI NA BG-ia NAROD V PARLAMENTA ZASHTITAVAT FIRMENI INTERESI. ZA NARODNITE NIKOI NE MU PUKA. AKO IM PODHVARISH NIAKOLKO DOLARA STE SE SDAVIAT KATO KUCHETA.

49

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Хихихи ... да се смее ли човек или да плаче , баси простотията ! Като го гледам и се сещам за иракченина дето хвърли обувките си по Буш , как реагира светкавично ... ама и Тодор Великов не му отстъпва по бързина ;) !

48

Анонимен

преди 13 години

Към края на управлението на кабинетът на Тройната коРУПция, бяха под заплахата да не се освободят блокираните еврофондове за България. Сергей Станишев поиска нова форма на колониализъм"-чужди евроспециалисти да помагат" на България, като управляват европейзацията на България, защото родните социалистически кадри не можели успешно да се справят с това предизвикателство, без да заделят за себе си или за баткови, браткови или партийни фирми от парите и поръчките?!!! И това, ако не беше трагедия?! Стигна се до там, че говорителката на БСП, Корнелия Нинова(която беше отстранена като зам.-министър на икономиката и енергетика-та заради скандала с шефа на НСлС, Александров, който се смяташе за корупционен) да признае публично на страниците на в."Монитор", че:"Проблемните области(за БСП) са еврофондовете, борбата с корупцията и здравеопазването", след заседание на ръководството на социалистите на 21 април 2009 г.!!!Ако трябва да сумираме щетите от управлението на кабинета Станишев от началото на неговото управление досега, те са евентуално не по-малко от 15милиарда лева !!!