60

Анонимен

преди 13 години

Оставка Цвъцко!!!

59

ОХ

преди 13 години

ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ МИ Е ТОЛКОВА ПРОТИВНА ПОНЕ НЕ СЛАГАЙТЕ СНИМКАТА

58

Анонимен

преди 13 години

Този защо ли ме дразни толкова много?

57

Яко

преди 13 години

Цв.Цв., глупости говориш! Ами Лъчо Мозъка?

56

се

преди 13 години

Филм...... Филм.....Филм.......Но вината не е в политиците а в хората който ги избират така че сърдете се на себе си ..............

55

Анонимен

преди 13 години

"СРС-та се използват, когато има предполагаемо престъпление за наказание над 5 години." цитат отЦЦ. А Ние, през изминалите дни, научихме, че са били послушвани министри, депутати, високопоставени държавни чиновници.....Ето къде са били палавниците.

54

До коментиращите

преди 13 години

Стига сте коментирали , ами отивайте да си получите микрофоните .

53

Анонимен

преди 13 години

Пич,лексотана ти е пълен фалш или си просто безнадежден случай!!!!!!!!

52

Цв.Цв.

преди 13 години

Абсурдно е да се твърди, че сме свидетели на изтичане на мозъци от средите на ГЕРБ. Там мозъци няма...

51

Дедо Гаджа

преди 13 години

Цецо, доколкото разбрах позицията на Борко, слухтенето е ежедневие за всеки министър или ключов шеф на Агенция. Спомням си онази комунистическа фрази от 30-те години на миналия век - "Контролът (т.е. недоверието) е висша форма на доверие". А ние, избирателите, как да ви верваме или контролираме? Като ви сменяме по принуда на всеки 4 години и всичко почва на ново? Егати политиците!

50

Анонимен

преди 13 години

кой ми *** в гащите.................цецко, цецко

49

Уто

преди 13 години

Гоце....ОКТОПОДА...Е В ОСНОВАТА НА ВСИ4КИ ИНТРИГИ В ТАЗЙ ДЪРЖАВА .....ПРЕДЛАГАМ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕД ПРЕЗЙДЕНСТВОТО ЗА ДА МОЖЕ ДА МЛЪКНЕ КРАДЕЦА МИЛИАРДЕР ПЪРВАНОВ ТОЙ МЪТИ ВОДАТА НА БОРИСОВ ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА .............

48

Анонимен

преди 13 години

с техните камъни по техните глави,вижте само как Господ си знае работата ,тия по върховете съвсем се самозабравиха и пожелаха да ни спретнат тотален контрол както вишият масон оруел ни предупреди какво ни чака с романа си 1984 ,а то к,во излезе човек предполага ,ама Бог разполага и сега тия сересета дето ги бяха приготвили за нас им изядоха техните тикви ГОЛЯМ КЕФФФФФФ

47

Анонимен

преди 13 години

Това; "Къде беше тогава дебатът за политическата воля, къде беше тогава дебатът в българския парламент за реалните проблеми за отвличанията", попита пред журналисти Цветан Цветанов, ме подсети за вица дето руснака в момент на пълна безпомощност в спор с американеца казал:"Да, ама вие защо биете ***,а?"Егати наглеца е тоя вифаджия!Н'еам думи!!!

46

Анонимен

преди 13 години

Много са ми смешни тези, които се самоопределят като не комунисти. Тоест те трябва да се мислят за демократи. Как се става демократ - като учиш за демокрацията по кофите, от малкия екран, докато доив кравата... Щото на мене ми се струва, че се става демократ когато седнеш и почетеш какви са основните принципи на демокрацията, какви права и задължения имаш...Нещо, което сегашните псевдодемократи са прескочили... не се става демократ с празно плюене по лошите комунисти - трябва и акъл.

45

Анонимен

преди 13 години

Днес оправяме само учени ***-твоя *** ли е или учен?

44

Менто Фидосов

преди 13 години

Въпреки това Ревизоро отбеляза, че Митьо Милионера е човек на Менда Стоянова, а другият е този, който е получил слабата оценка на изпита".Няма коментар....

43

ВРАЧКАТА

преди 13 години

Цецо,бре,не гледай като луда бре!Нещата ще се оправят,но трябва малко търпение-трябва да следиш събитията,а те са:1.Фидоска ще заиграе балет.2.Цачева ще бъде избрана за "МИС СВЯТ".3.Тиквата ще получи нобелова награда за най висок интелект.4.Цветелина ще дари всичките си спестявания на бедните .5.Доган ще си взриви барбекюто и ще заведе дело в Сразбург,че не искат да го вкарат в затвора.6.Понеже 6 ти е любимото число .....ти ставаш президент.Просто си пии хапчетата и следи събитията.

42

ДАНЕ

преди 13 години

И аз така.....

41

До 26

преди 13 години

Напълно си прав. Но, Сега правителството е без силно да залавя престъпници в т . число и съдии. След като Герб спечели и изборите за президент, тогава ще има и сменени съдии и осъдени.