33

Реалността

преди 13 години

По телевизията с мама и тати е много миличък всеки борец и щангистРеалността е обаче друга.....много от тия са селяци по произход и душа- животниНавремето вярно думата пехливанин е имала негативна конотация.

32

123

преди 13 години

Стана ни ясно,че марихуаната е за лично ползване,ако не беше я ползвал или не беше пил,нямаше да се опита да убие човек..като се върнат от гурбет и им поникват крилца..резултата е налице..тежкарлъка не е привилегия!

31

Анонимен

преди 13 години

Разбира се че ще ходи човек с нож или някакво оръжие в тези времена! Инстинктът за съмосъхранение на човека, не го интересува дали има някакви "закони" про-форма ккоито както е ясно от ежедневието нито се спазват нито пък има последствия. Природните закони са най-висшата форма господине. Ако аз трябва да си защитя семейството и собственият си живот, не едно гърло ще прережа. В затвора врати има, от гробището - не !!

30

О, ясно е

преди 13 години

Значи, цървула по някакво стечение е имал късмет и станал шампион някакъв. Обаче, понеже му липсват първите седем години и е решил, че всеки трябва да му прави селями. Компанията край него - същата сбирщина. Попадат обаче на един дето не е чувал за `шампиона` и му нацепил канчето. Браво !!! Сега агресивния шампион да се съди за хулиганство !!!

29

бакал

преди 13 години

До 28: Няма да ме пребият. Аз не съм провалено охранителче-комплексарче от Испания, което се прави на велико, защото е влязло в чалготека с нож. Прибрал се мухльото от Испания и веднага си намерил наркотици и отишъл да удави мъката от мизерния си животец в местната чалготека. ***.

28

Дражко

преди 13 години

Хм....Какво ли е правил рано,сабахлен в кръчмата кроткия човечец-борец?Сигурно е отпивал лимонада,обмисляйки нови хватки?Това също влиза в режима за подготовка?Мдааааааа.....Кръчмарската борба не е като тая на тепиха!

27

a/lg

преди 13 години

Да ти кажа ли какъв е извода, в Испания гова не може да го направи, да влиза с нож и да го размята, а в България ще си покаже магариите, макар, че и другата страна не са от най-послушните, важното е да се изясни кой е бил виновен за сбването, щото може да се е защитавал този с ножа. Извода е че в Блгария такива неща стават, а в Испания не стават. Там охраните в дискотека ако видят много хора иса българи не ги пускат, понеже сме ***.

26

Анонимен

преди 13 години

не 5, 15 са

25

Фред Астор

преди 13 години

Браво на момчето,само срещу 5 борцомангаломутри,естествено че ще използва нож.Автомат е трябвало да извади,тази *** борцова пасмина разбира само от сила.

24

Анонимен

преди 13 години

ИЗВИНЯВАИ ТЕ ТОЗИ НА СНИМКАТА БЯЛ-РУС МЪЖАГА ,ДА НЕ Е ОТ СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ.ТЕ ТАМ СА ВСЕ РУСИ.

23

Анонимен

преди 13 години

ДОБРЕ ДЕ ,НЕ Е *** *** Е

22

Анонимен

преди 13 години

ГАНЕВ НЕ Е *** ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ КАТО ***?

21

Анонимен

преди 13 години

Мъжът, който е на 31години, работи като охранител в Испания и бил в България за празницитеJALKO ZA MOM4ETOSEGA STE GO IZKARAT NEGO VINOVEN ,ZA DA OPRAVDAIAT ZIGANINA,

20

..

преди 13 години

Като гледам този които сеи е защитавал нищо му няма а от нападателите е в болница!!!Не може за една обида да наръгваш човекмислех ,че ромите са такива то какво излезна

19

Илиан

преди 13 години

Напълно си прав. Аз съм от В.Търново,а това *** е от Златарица - изцяло ромското градче,което мрази до мозака на костите си българския етнос. Преди 10-на години дори ние българите мислехме една нощ да го нападнем Ганев е потомък на *** , едни от най явростно мразещите българите. И преди като малък като идваше в Търново ги кълнеше,а от скоро когато и българите започнаха да му коленичат често е казвал че в един момент...досещате се. Е зад кого сте - зад *** ли презиращ българите ?

18

бакал

преди 13 години

Айде бе... И тоя испанецът ще ми ходи на дискотека с нож!? Сега трябва да го пуснат за няколко часа, вместо да го задържат за още 72, за да го причакат *** и да му разпорят испанския ***.Щом е излязъл с нож, значи е искал да го използва. Факт. На мястото на мангзлите можеха да са нормални българи, които да пострадат заради комплекса за малоценност на испанчето, което се е прибрало в България, за да отиде на чалготека. По-голям *** е и от ***. Срам. Смърт.

17

оценка к

преди 13 години

абе ,няма значение световен ли е или евро-азиатски шампион!В всяка държава има норми на поведение на гражданите на държавата .Да не би ПИЯНИЦАТА СТАВИЙСКИ като пие и кара постоянно и уби и осакати момиченчето да се е променило нещо?ами тоя ПЕШО сумиста вожда ми тоя с тия поръчкови убийства кво ?ГЕНИАЛНИЯТ МАЙКЪЛ ДЖОРДЪН беше принуден във върха на кариерата си да си ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ инак в ЗАТВОРА!!

16

Анонимен

преди 13 години

Къф извода - стой си в чужбина и не се връщай в тази *** страна.

15

Анонимен

преди 13 години

Всеки посегнал с нож е страхливец !Няма мъже да се млатят с юмруцидай им да намушкват такива са лекетата

14

бяла качулка

преди 13 години

прав си,бореца-*** е бил с целия си катун там и сега набутаха българското момче,гадна работо с тез кофермани ейй