83

Чужденец

преди 13 години

Българите си лаят, кервана си върви. Що се нервите само по форумите, а когато дойде време за действия се криете като мишки зад мониторите. *** народ сте и това е.

82

dzivko

преди 13 години

То официално правителството не дига данъци,ама реже от бюджета на общините и им дава право да вдигат местните данъци....,другата врътка е,че не се вдига данъка ама скача данъчната оценка .......,а честито

81

Анонимен

преди 13 години

Верно ли ? *** .......... Майко мила !!! Ай сектир вече !!! Ей трохите искат да ни вземат от устата вече......... е тва вече е върха на наглоста !!! Бойко малко срам нямаш ли бе ? Иначе твоя *** дянков всеки ден се хвали че не вдига ДДС ,е верно не го вдига но всекви други данъци вдигнахте.АЙ СИКТИР !!!!!!!! Бойко махай сеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Вреден сииииииииииииииииииииииииии

80

Домсъвета

преди 13 години

Входа и етажната собственост ще ти се подобрят когато спрете да рушите и вместо това започнете да си поддържате и да пазите.

79

d

преди 13 години

Имаме.И лесно ги изкарваме.

78

данък сгради

преди 13 години

Щом скача, сигурно е черен, защото белите не могат да скачат.

77

Гербер Цветарски

преди 13 години

Еее, хайде сега, не се ядосвайте. Ще ни изтърпите до края на мандата и после като дойдат колегите от някоя друга партия ще ви оправят. Пак.

76

Amenhotep

преди 13 години

Нагоре, нагоре ... и хоп ... в нечий джоб!

75

СДС

преди 13 години

Иван Костов:"45 години стигат,времето е наше!"

74

дядо

преди 13 години

хахаха мо много добре бе екстра даже...като събаряха етажите на хорицата в Несебър всички в един глас ревахте че ред трябва да има,ред и законност а сега хак да ви е даже е и малко увеличението.БУХАХАХАХХА

73

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за ГЕРБ!

72

ВИВА

преди 13 години

До всички, които се радват, че в София се вдигат данъците: Души кукурузени, след няколко месеца на Дянков като му излезе на червено бюджета и вдегнат ДДС, акцизи, ДОД, ДОО, ЗОВ - ПАК ЛИ ЩЕ СЕ РАДВАТЕ?!!

71

данък сгради

преди 13 години

Надолу ли скача, или нагоре?

70

провинция

преди 13 години

Хак им е на шопите и там подобните,имат пари ще дават то не може само да вземаш....ха ха ха.

69

Amenhotep

преди 13 години

Нека припомня, откак я избраха (почти годинаи половина), другарката Фандупкова, неизменно и постоянно повтаряше рефрена "НЯМА ДА ВДИГАМЕ ДАНЪЦИ" (това е лесно проверимо в статиите на ВСИЧКИ медии).Ано какво сеоказва на практика? ГЕРБ са ЛЪЖЦИ и ИЗЕДНИЦИ!

68

Гррр

преди 13 години

"Не вдигаме данъците, а възстановяваме справедливостта", посочи Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ."Ей заради тази си наглост ще си идете далеч преди да ви изтече мандата!!!

67

пфу

преди 13 години

писна ми от ГЕРБ, стига бойков комунизъм!

66

българин

преди 13 години

Ей, скапаняци ( тези, които пишете втемата), стига сте се плюли един друг. Не разбрахте ли, че само ние и никой друг сме си виновни за *** в които живеем? Не ви ли омръзна да се карате непрекъснато за глупости? Какви граждани, какви селяни? излезте малко навън, вижте как живеят другите хора и тогава правете сравнения. Вместо да се обединим, да сме приветливи, да се уважаваме един друг, ние само лаем и гледаме как да се смачкаме един друг. Слаб народ, слаба държава!

65

Amenhotep

преди 13 години

Новите данъци се въвеждат в чест на построяването на ПАМЕТНИКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ, избили 3000 софиянци през ВСВ.

64

Анонимен

преди 13 години

Не говори смешки. Каква *** работа вършат ГЕРБ, като не са свършили абсолютно никаква работа за тази година и половина.Освен ако не се брои за работа неспирното говере и лъжливите обещания.