17

морския

преди 13 години

Доган щял да говори!И какво толкова ще ни каже дето не сме го чували? Как се краде държава?Или как се води електорално стадо? Отново мафиотски изказвания.Стига толкова!

16

Анонимен

преди 13 години

дОГАН КУПУВАШЕ ЯКО ГЛАСОВЕ В БЪЛГАРСКИТЕ РАЙОНИ СРЕД *** НА ИЗБОРИТЕ, А СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ЛЕСНИЧЕЙСТВАТА ГЛАСУВАХА ПОД СТРОЙ И ПОД БРОЙ ЗА дпс. Вече никога няма да имат тези гласове, даже и да няма уседналост ще върнат поне с 50-100000 гласа.

15

ulian61

преди 13 години

Като чета статията си мисля че едва ли не самият месия ще проговори-а то става въпрос за едно *** на комунизма,чието място даже не е в затвора а два метра под него

14

Анонимен

преди 13 години

дОГАН НЕ МИСЛИ А ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ РАЗРАБОТЯТ В ЕДНА СТРАНА

13

Мисля си

преди 13 години

Мисля си кога Атака ще спре да подкрепя ГЕРБ? Това ще стане някога, иначе Сидеров отново ще бъде фотограф на свободна практика. Тогава *** от ДПС ще заемат мястото на Атака. Борисов ще приеме такава подкрепа. Иначе той ще остане в медиите, доколкото те отразяват множеството съдебни дела срещу него. Доган е сеирджия, на път е да вкара негови министри и в това правителство.

12

секси

преди 13 години

Догане, на ляво те чака лондинка с белезници и палка, за велико нощно преживяване. Надясно те чака брюнетка с кожен бич и хавлиена кърпа от скат, също за нощно преживяване. В центъра те чака футболистка, обичаща да рита топките. Ти сам избираш да си надясно в политиката.

11

Доги Сополов

преди 13 години

Доган в затвор няма да иде. Не че не е за там, просто никой няма да го позволи. Не го слушайте Бойко какви ви ги говори. За Доган той няма думата. Там игрите са по-дебели и командват Щатите. Сега на никой не му трябват размирици в страна от ЕС.А и си мисля, че Доган е изкарал инсулт и няма да го бъде много време. Поне външния му вид е такъв, а и говори като човек след инсулт.

10

Чичо от село

преди 13 години

Предстои пълен абсурд - Бойко Борисов с адютанти Ахмед Доган и Волен Сидеров.

9

el minero

преди 13 години

S 2,3 miliona pari i az ste predloja plan za izhod ot krizata.

8

фанта

преди 13 години

Интересното е, не това че Доган лае? Интересното е друго? Защо на мен, българина родни политици ми пречат да си управлявам страната, а на разни дон Цецита и други като Доган се охраняват даже от ДАНС? Това ме учудва? Повече няма да воювам за държавата ни, ако ще е така? Срам и позор мен българина да ме мачкат, а такива като Доганчо да са на власт и да си папат миллиончетата? Няма да се наричам пповече българин, докато е така. Срам и то за българите. Говори се, че имал връзка със "Сивите вълци"?

7

Онзи

преди 13 години

"Това президент, премиер, парламент за мен нищо не значат, аз държа кранчето и аз управлявам България" Кратки извадки от гениални изцепки на Доган. С нетърпение чакам следващата гениална, незабравима и тн сентенция.

6

ха

преди 13 години

Точно, когато АТАКА и Синята коалиция оттеглят подкрепата си към ГЕРБ - Доган ще ги подкрепи - "в интерес на държавата"! Така хем ще ги "оцапа", хем ще ги скара с всички...незабравяйте той е "зъл гений" на политиката! И така ГЕРБ ще поеме по пътя на НДСВ...

5

Много важно

преди 13 години

Неправилно е изписано "Доган ще говори", редакторите е трябвало да изпишат "Доган ще фъфли". Няма никакво значение какво ще каже Ахмед ага. Важно е на следващите избори всички българи да гласуват правилно. И да не си правят майтапи, както през юли 2009 г. От Доган очаквам да изфъфли как той и негови хора изнудваха собственици на фирми за пари, в т.ч. българи и турци.

4

Анонимен

преди 13 години

Чакам го да даде повече обяснения на кожения ми микрофон в северното крило

3

goran

преди 13 години

bez tvoya kontrol tiya se pobirkaha da tormoziyt naroda

2

GOSHO

преди 13 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДОГАН ДА ЗАВИЕ КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР

1

trakies

преди 13 години

nau dobriya politik da si jiv i zdrav