19

Анонимен

преди 13 години

това е политическа хватка на Гоце Седефчов. само сметнете колко са поканените от всяка парламентарна група и колко от БСП и ще ви стане ясно. от БСП поканените са 3 общо, от които 2 са отишли - т.е. 66%. Интересно защо само от БСП са 3, а от ГЕРБ, синята коалиция, ДПС и РЗС далеч повече?Отговора е ясен. Гоце Седефчов се изпърдя пак накриво. Но с тия хватки единствено може да лови традиционния си електорат - соц. пенсионерите, които вече са в категория 'некролог'.Некролозите не гласуват, Гоце

18

Аманимен

преди 13 години

Ами да, виновни са. Хронична болест - депутат да откаже подаръчето. А когато раздават милиони? Но ТЕ повече нямало да правят така. Балъци ли са балъците или нас ни правят на такива?

17

Анонимен

преди 13 години

интерсно ми е какви ще са резултатите от подобен експеримент с журналисти - предполагам че 98% ще отидат за подаръка

16

da da

преди 13 години

никой не отрича, че е провокация. Въпросът дали ще ги накажат някак сега или ще остане само с публично порицание 3 дена и ще се разчита, че ще си вземат поука. А че сините са предупредени е ясно. Да не се изкарват толкова честни :)

15

Анонимен

преди 13 години

НЯМА ЕТИЧЕН КОДЕКС - ИМА МОЛЛОТОВ ...КЪДЕ СТЕ "БУДНИ" СТУДЕНТИ ?!?

14

Анонимен

преди 13 години

Сега Бойко ако е мъж а не дрънкало - ще ги разкара от Парламента, ако не ги разкара - значи е като тях!

13

Желев

преди 13 години

Просто класът на ГЕРБ излязоха непослушни /и алчни/ деца.А как слушкаха НДСВ.Само Миленчо да вдигнеше червн или зелен флумастер и всеки имаше вече Собсвено мнение.

12

Анонимен

преди 13 години

Американците имат конституция, приели са си я преди 400 години. Оттогава има-няма десетина промени. Работи си като пич, защото работи в интереса на гласоподавателите.Ние имаме конституция от ъъъъ няма и 20 години. В нея пише разни неща, които говорят за равенство и равноправие, как законите важат за всички, но въпреки това, мутрите, депутатите и големите си развяват байряка както си искат, и то най-нагло и публично в очите на хората. А ние седим и се дупим, братле...

11

АНТОН

преди 13 години

Само да бяхте видяли вчера по телевизията, как НИЩОЖЕСТВОТО Геновева Алексиева залягаше под столовете и се криеше да не я покажат камерите ...и тъпият поглед на другите балъци пред камерата... !!!Бяха се наредили и седнали РУШВЕТЧИИТЕ ДЕПУТАТИ ...И ЧАКАХА "ГЮВЕЧА" !!! ХУУУУУБАВО ИМ ПРОЧЕТЕТЕ ИМЕНАТА НА *** ,ЗАПОМНЕТЕ ГИ И ГИ ЧАКАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ...!!!Както виждате ББ забрави всичките си обещания и деклараци ЗА НОВ МОРАЛ ,така че мислете пак ли ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА МАСКАРИ ..!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Със или без ,сини всичко е постановка ,имал съм си работа с БГ ***,страх ги е да си вдигнат главата ,а тук са спретнали цял филм .НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ Е ПОСТАНОВКА Друг е въпроса ,че който се е вързал си е балък и половина .За ввродената им лакомия ,не ми се говори .

9

Дени

преди 13 години

Айде пак глупости -Сините били виновни. И сигурно Иван Костов насила ги е накарал да отидат .А гадната им и *** алчност къде е ?

8

Пич

преди 13 години

Значи излиза, че от БСП са предложили само на двама ? Единият се е вързал, другия не. Защо от БСП само на двама, а от Синята Коалиция на 4-*** ? Изобщо как точно платените журналисти са направили сметката на кой да предложат и на каква бройка ? Това което чета не съответства на бройката депутати представени от различните политически сили. Тоест процентно се оказва, че БСП са много зле - 50% са приели, докато от ГЕРБ са приели 38%. Усещате ли как ви работят платените медии или да обяснявам още ?

7

Анонимен

преди 13 години

"яма как тези депутати да бъдат санкционирани, тъй като няма Етичен кодекс"Няма как да бъдат санкционирани, когато вместо НА РАБОТА ходят на купони, ли?????!????? КАКВИ ЗАКОНИ ИМАМЕ, БЕ?

6

Анонимен

преди 13 години

Ако работник излезе от работа безпричинно има самоотлъчка, а за депутата - какво???

5

Салахадин

преди 13 години

То човек ако си е свестен, няма значение от кой е провокацията.Дори не сте и мъже!!!

4

наивници

преди 13 години

Бе тях някой ги е предупредил ве..Толкоз ли сте наивни

3

електорат

преди 13 години

В СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СА НАЙ- МРЪСНИТЕ ЧЕНГЕТА , И НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО ,ТОВА ДА Е ТЕХЕН НОМЕР!!. ГЯУРОВ И АТАНАСОВ СА НОМЕР1

2

Един Българин

преди 13 години

Вольо, и провокация да е на сините ти защо се хвана, а? Твоя депутат е ***, приеми го и го разкарай!

1

Анонимен

преди 13 години

БРАВО НА СИНИТЕ. САМО ТЕ НЕ СЕ ПОДЛЪГАХА.