32

НЯКОЙ

преди 13 години

Като не им харесва да са под егидата на ЮНЕСКО да ходят в някоя *** махала!!!

31

inatut

преди 13 години

събарай и разселвай!

30

Анонимен

преди 13 години

Не ги жаля. *** се от цени и превърнаха стария град в битак. Кафето по 3 лв, нинералната вода също.И селски тарикатлъци на всичкото отгоре.

29

Краско до №16

преди 13 години

Вярно е това което казваш и те разбирам, но пак не оправдавам незаконното строителство.

28

Анонимен

преди 13 години

аман от тънкопишковци!

27

Amenhotep

преди 13 години

Рибарите от Ропотамо ги разбирам и ги подкрепям ...Някои от по-бедните рибари от Ченгене скеле също ...Ама тия самозабравили се строители на железобетонни чудовища в Несебър вече стават нагли. Та в Несебър се строи така, че една църква на 1500 години са я "вкопали" в хотелите бе? А, сега и от ЮНЕСКО искат да се махат, абе Бай ***, ЮНЕСКО означава МЕЖДУНАРОДНО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, няма заради утрепаните ви хотели, да лишавате от културно наследство ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО

26

Боян

преди 13 години

Не бе хората искат референдум да направят стария град обикновенно село и да си строят на воля.

25

Рамон

преди 13 години

Хохохо, намирисва ми на комплексирана пъпчива ***. Яд ли те е , че мъжете като те видят и преминават на отсрещния тотоар ? Тичай да обръщаш хамбургери в мкдоналдс и не пиши по форумите

24

Анонимен

преди 13 години

Тъпо балканско племе!!!!Нарушил закона, че и нахален да протестира....

23

Чичо Пичо

преди 13 години

А след такъв *** по правило се появява лишен от чувство за хумор и оригиналност коментар на неатрактивна, фригидна кифличка, опитваща се по този начин да изпъкне и "блесне", тъй като е свикнала да не и се обръща внимание както на нея, така и на глупостите, който мърмори сърдито!!

22

Анонимен

преди 13 години

само дето не ми е ясно какво общо има половия нагон при някой с Герб:)

21

Анонимен

преди 13 години

Sabaraiteeeeee. Mrasno pleme balgarsko. "Oneia i te sa v narushenie zashto i tiahnoto ne saborite." Spokoino, i tiahoto shte saborim, no sega sabariame vasheto. Sabariate.Prochetete kakvo e napisal nomer 8.

20

Krasco

преди 13 години

Съгласен съм с последните няколко коментара. В тази държава трябва да има законност, на това се крепи всичко. Искаш да строиш? Трябва ти разрешение за това. Ама държавата се бавила. Е и? Всички знаем че държавата ни е скапана, ама това не ти дава право да нарушаваш закона. Търсиш си правата и толкова. Ама не било честно? Ами държавата не е честна към много други проблеми, но това не дава право да правиш каквото ти хрумне на теб за добре.

19

Говедарин

преди 13 години

А га зимахте на ората пари за легла у тея същите пристроики не ревахте...Селяни!

18

lancelot

преди 13 години

Народа ли командва или закона, се питам аз ?! Баси и държавата , дето клеква дори и пред наглите протести на хора, нарушили закона !!!

17

Анонимен

преди 13 години

***

16

ГЕРБ тарикати

преди 13 години

А всъщност ни въртят такъв ГЕРБ номер...Първо разрушиха рибарските бараки, после няколко монолитни къщи, сега отиват да рушат в Стария Несебър, а никой не бута скъпите имперски замъци, дворци, палати, огромни сгради и подобни. Започнаха много хитро от бедните и вървят нагоре, за да се създаде огромно напрежение. Хората да се разбунтуват и да се узакони всичко останало. Бедните вече ги бутнаха. Богатите ще ги узаконят, използвайки хитреещите хотелиери и готово.

15

pich

преди 13 години

neveroiatno glupavo e da sabariash na horicata staichk ili dve.kato ste mnogo otvoreni saborete na *** hiliadite koptori. GERB smeshni ste

14

Жена

преди 13 години

до Анонимният дървар 9:Винаги при всяка статия се появява някакъв *** като теб и излива сексуалните си проблеми пред коментиращите. Това да не някакъв вид интернет ексхибиционизъм?

13

Смут

преди 13 години

А през 20-е години вие собсвеници като давахте пликчета с пари под масата на съответния архитект да ви подпише документ за строеж, а той от своя страна не е подписвал съответния документ и ви казваше " СТРОЙ НЯМА ПРОБЛЕМ", за да си върже гащите за след години, за ден като този днешен, ви беше хубаво нали.А през всичките тези години сте плащали данъци за къщички а не за 3етажни А А А ?Ай сега гребете нагоре по реката без гребла